Mi'am bagat nasul intr'o zi, la lampa de ceata de pe dreapta, pt ca nu mi se aprindea decat stanga, si cand mi'am aruncat acolo un ochi, mi s'a parut ceva ciudat.
In afara de faptul ca plasticul ala in care intra becul, si care se prinde in lampa propriu-zisa, nu e de C4, e mai mare, si era bagat fortat acolo, avea si fire rupte.
Acum, apare intrebarea, i se intampla cuiva, plasticul ala, piulita, sau cum ii zice?Chestia aia, in care se prinde becul.
Lampa de ceata dreapta spate, coupe
Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
-
lelu_z
- Eolian
- Numar Inmatriculare: PH 88 SIA
Lampa de ceata dreapta spate, coupe
Si totusi se invarte!
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Re: Lampa de ceata dreapta spate, coupe
Chestia in caere se prinde becul de obicei se cheama dulie... acum poate o fi avind si o denumire mai stiintifica.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- Mihay
- Supermoderator
dar de ce ai deschis la BURSA acest topic? vrei sa cumperi, sa vinzi sau cum?
-
lelu_z
- Eolian
Dulie sa fie..scuza'ma ca nu am fost suficient de documentat incat sa stiu ca acel banal plastic, se cheama dulie.
Vandut, cumparat..ideea e ca eu caut acea parte a lampii de ceata...
Fe ca are cineva si il incurca, si in loc sa o arunce la gunoi, mi'o arunca mie, fie ca e cineva care vrea sa o valorifice.
Unde ar fi trebuit sa postez?
Vandut, cumparat..ideea e ca eu caut acea parte a lampii de ceata...
Fe ca are cineva si il incurca, si in loc sa o arunce la gunoi, mi'o arunca mie, fie ca e cineva care vrea sa o valorifice.
Unde ar fi trebuit sa postez?
Si totusi se invarte!
- Mihay
- Supermoderator
6351T7 e codul de piesa al stopului de ceata dreapta si costa aprox 105 ron conform service.citroen.com . nu se vinde decat intreg, spre deosebire de cel lampile spate care sunt din mai multe bucati. aici ai postat bine, daca esti interesat sa cumperi sau sa vinzi ceva. daca doar vrei sa discuti despre aceasta problema o poti face la Probleme tehnice ! Tu nu ai specificat ce iti doresti!
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Lampa ceata se vinde fara dulie. Pt asta ori iti cumperi instalatia electrica a lampilor ceata spate care costa mai mult de 500 lei, ori cauti prin dezmembrari.
-
lelu_z
- Eolian
pai si o dulie adaptoare? unde gasesc?
sau de la ce sa improvizez?
sau de la ce sa improvizez?
Si totusi se invarte!
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI