Invitatii Lockerz.com

Discutii despre orice va taie capul
florinflo85

Invitatii Lockerz.com

Mesaj de florinflo85 »

Tocmai am primit o invitatie pe un site interesant in care poti comanda produse electronice si nu numai pe baza unor puncte stranse din aducerea oamenilor pe site si am hotarat sa incerc si eu.Asadar va solicit ajutorul :D .Pe cei ce doresc sa ma ajute ii rog sa imi lase un mesaj privat cu adresa de mail completa ca sa le pot trimite invitatie.Respectivul trebuie sa isi faca cont pe acest site prin invitatia trimisa de mine.Invitatia fa fi de la Alecu Florin (adica eu)

P.S. - adresele de mail nu le voi folosi decat in sensul mentionat mai sus , nu o sa va stresez cu alte mailuri

Multumesc mult si numai bine
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Re: Putin ajutor va rog

Mesaj de Bogdan »

Daca nu dai mai multe detalii se va sterge. Oricum suna ciudat ce zici tu acolo
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Exosphere
Marca si model masina: Citroen C4 1.6 VTi

Mesaj de Exosphere »

Numai porcarii de site-uri apar... fac imposibilul numai pentru a-si mari traficul.
Produse electronice functionale?
Ne-ai putea da totusi macar numele site-ului.
C4 coupe Rouge Aden - 122 cai frumosi
florinflo85

Mesaj de florinflo85 »

site-ul este http://www.lockerz.com" onclick="window.open(this.href);return false; si primesti 2 puncte pt fiecare persoana care isi face cont prin tine.dupa ce bagi 20 de persoane punctele alocate pt fiecare om adus se vor dubla adica 4 in loc de 2.poti castiga diverse obiecte electronice ca laptopuri , ipod touch-uri , ipod-uri console Wii , shuffle-uri , x-box , psp-uri ,jocuri, tricouri , bani etc. de ex eu vreau sa iau un ipod touch de 8GB care valoreaza 325 de puncte sau un psp de 200 de puncte.Sper ca dupa ce am dat detalii lumea sa mai imi trimita si mie adrese de mail nu sa intre direct pe site sa isi faca cont ca sa beneficiez si eu de ceva ::P

ce spui tu mai sus intr-o forma negativa se numeste motivarea consumatorilor , este cea mai buna forma de atragere a consumatorilor in orice domeniu.
Ultima oară modificat Mie Feb 17, 2010 2:40 pm de către florinflo85, modificat 1 dată în total.
bytzak
KamiKaze
Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDI
Numar Inmatriculare: B-101-DXE

Mesaj de bytzak »

sincer sa fiu eu nu cred in site-uri de acest gen, mai ales cand promit premii destul de costisitoare pentru ei.
C4 Coupe 2006 Enterprise 1.6HDi-92cp; EX
C4 Coupe 2007 SX VTR 1.6HDi-90cp (+30cp + FAP anulat ); EX
Ford Mondeo MK4 2010 2.0Tdci-115cp
florinflo85

Mesaj de florinflo85 »

mai poti sa ai incredere in cineva in ziua de azi? nu pot sa spun ca sunt tocmai increzator dar nu pierd absolut nimic daca incerc.asa ca go go go :D
florinflo85

Mesaj de florinflo85 »

am gasit cate ceva pe net despre site-ul asta si pare serios.gasiti si pe youtube pareri si oameni care au luat produse de la ei http://blog.lockerz.com/?p=696" onclick="window.open(this.href);return false;
florinflo85

Mesaj de florinflo85 »

Pe scurt. Este vorba de un site pe care intri in fiecare zi , raspunzi la o intrebare si castigi PTZ (points) .Acesti PTZ pot fi folositi pentru a cumpara diferite obiecte : de la imbracaminte , farduri , inele la console , psp-uri , laptopuri , ipoduri sau jocuri ,bani sau placi de skateboard sau snowboard etc. Transportul este gratuit pentru cei din USA iar pentru cei din afara costa 20 de PTZ .Primesti 2 PTZ daca te loghezi o data pe zi si inca 2 PTZ daca raspunzi la intrebarea zilnica.Proprietarul Lockerz este un fost investitor al site-ului Amazon.com.

La randul tau poti invita oameni pe site iar la 20 de oameni invitati primesti un cont vip care dubleaza PTZ de la 2 la 4. Asadar daca inviti 20 de oameni o sa castigi in fiecare zi 8 PTZ in loc de 4.

Lockerz.com* Este vorba despre proiectul celor de la amazon si facebook, ca sa faca un site de comunitati gen(hi5,myspace,facebook unde facand puncte poti sa cumperi diverse lucruri(electronice,jocuri,echipamente de sport,etc) Idea principala a siteului este sa aduci prietenii, sa joci, sa asculti muzica, sa vizionezi videoclipuri , sa autentificezi zilnic, etc. Pentru acestea primesti PTZ-uri(bani virtuali), cu care poti sa scoti premiile!

Site-ul Lockerz.com* este invite-only! Singurul mod în care va puteti alatura site-ului Lockerz.com* este, de a primi o invitatie.

un search pe google o sa va lamureasca ca este o treaba serioasa numai sa nu uitati sa reveniti sa va inscrieti de la mine ::P
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

mie unul imi pute asta... cu 10 clickuri sa iei un psp...ramane de vazut cine si ce isi va lua
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

E pe bune siteul, dar nu se fac din 10 clickuri PSP :)

Daca aveti rabdare sa cititi `nshpe mii de posturi...
http://forum.computergames.ro/142-free- ... z-com.html" onclick="window.open(this.href);return false;
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
florinflo85

Mesaj de florinflo85 »

pt un psp trebuie sa strangi 200 de puncte deci nu chiar 10 click-uri si ms deese pt sustinere.eu va astept cu pm-uri in care treceti e-mail-ul ca sa va pot trimite invitatie.
florinflo85

Mesaj de florinflo85 »

hai mai cu incredere ca nu se intampla nimic.daca posta asta un administrator toata lumea ii dadea adresa de mail ::P .va astept pe pm cu adrese de mail ca sa va trimit invitatii.

rog un admin sa imi schimbe numele topicului in "Invitatii pe Lockerz.com" ca sa stie lumea mai bine despre ce este vorba

multumesc
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Oricat de intentii bune ai avea tu sau siteul ala respectiv, lumea e arhisatula de spamuri si reticenta in a da mailul pe ici pe colo!
Asta e cred principalul motiv pt care nu vei avea succes.
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
florinflo85

Mesaj de florinflo85 »

omul are darul gandirii si poate sa ia niste decizii si poate sa faca diferenta intre ce e real si ce nu si la cate surse de informare exista in ziua de azi cred ca o sa dea un search pe google si o sa se convinga ca este o treaba reala.nu cred ca avalansa de spamuri stresante este o motivatie solida incat sa nu iei in calcul o potentiala ocazie.si pana la urma nu are nici o legatura cu spamurile.site-ul este cu invite only deci poti intra doar daca primesti o invitatie personala prin e-mail.pt cei ce doresc eu ii ajut cu o invitatie iar eu ma aleg cu niste puncte de pe urma lor.simplu
florinflo85

Re: Invitatii Lockerz.com

Mesaj de florinflo85 »

Am facut demersuri pentru a va usura treaba. Aici va puteti informa si tot odata puteti cere o invitatie

http://invite.lockerz.ro?id=florinflo85" onclick="window.open(this.href);return false;

Un click pe link si de acolo e simplu

Va astept!
Scrie răspuns

Înapoi la “Cafenea”