Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Gata m-am hotarat si eu sa imi prezint masina un c4 negru 1.6 16v. L-am luat in vara cu inima putin stransa ca nu vroiam sa renunt la fostul SKN un fiat punto sporting(o sa pun o poza si cu el ). Planuri de modificari au fost de la inceput dar nu si bani asa ca am inceput sa strang. Din decembrie am inceput sa cumpar: jante, cauciucuri, distantiere, prezoane, suspensie sport reglabila, toba sport etc. Pana azi nu am montat nimik pe ea, aveam decat folie pe geamuri si folie carbon pe capota deci nimik semnificativ.Astazi am pus jantele asa ca m-am hotarat sa imi fac intrarea pe forum . Mai trebuie sa ii cumpar un eleron si gata ma potolesc o perioada
si o poza cu fiatul
C4 VTS 2.0HDI black ex c4 1.6 16v black in transformare
Modelul asta de jante este criminal, imi place de mor, dar... parca nu prea merge pe C4 nostru, mai mult l-as vedea pe o masina mare, limuzina. Alba daca se poate
si inca un aspect foarte importat!
NICIODATA sa nu mai lasi eticheta pe banda de rulare a anvelopei.
daca ai montat anvelopele intr-un service specializat, ar fi bine sa il eviti pt lipsa de responsabilitiate, cu ata mai mult ca e zapada afara.
poate duce la lipsa de aderenta ......( derapaje....)
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
tocmai am venit de la o plimbare cu masina intradevar e saniuta masina mea dar nu cred ca de la eticheta . Pe cei de la service in mod sigur o sa ii evit de acum incolo pt ca mi-au zgariat o janta pe interior niste incompetenti si tari in gura pe deasupra dar in fine greseala mea ca din comoditate m-am dus la ei.
Apropo e vulcanizarea de langa mec Buzesti
astazi ca s-a mai topit zapada eram pe grivita si mi-am adus aminte ca nu am testat daca imi trepideaza volanul la viteza. dc imi era frica nu am scapat, de la 110 incepe sa trepideze, in accelereatie f putin dar cand o las liber destul de rau. ma gandesc ca nu s-au asezat distantierele bn ca eu aveam ceva rugina pe butuc. cand vine vremea buna o sa dau rotile jos si o sa pun la flex sau la bormasina o perie de sarma sa le curat bn cel putin asta imi vine in minte acum. alte sfaturi de la ce ar putea fi?