Am dat comandaaaa...

Cum se comporta C4-ul tau de-a lungul timpului,cat consuma,iti mai place, nu-ti mai place etc
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

stai calm si uita tot ce ti-a spus instructorul dupa ce iei carnetul..... o sa vezi singur diferenta intre acea masina de scoala si condusul masinii tale. Eu unul m-am suit pe al meu c4 ca incepator. cel mai simplu sa ma invat sa conduc si sa fiu prudent a fost sa nu fac casco. Prin urmare nu am avut casco cat am fost incepator si nici nevoie de el :lol: :lol: :lol:
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
muntos
Numar Inmatriculare: B-333-VTS

Mesaj de muntos »

Apropo de incepatori, explicati-mi si mie cineva in cuvinte simple cum se face la schimbarea vitezelor ca sa nu mai smucesti masina...
C4 1.6i 16v 110CP berlina...restul e istorie
B-333-VTS
sebi

Mesaj de sebi »

te porti mai frumos cu ambreajul. simplu. :D
cosminnuss
SeXy si Foarte Bun
Numar Inmatriculare: B-15-DFK

Mesaj de cosminnuss »

- iei piciorul de pe ambreiaj in aproximativ acelasi ritm in care pui piciorul si apesi pe acceleratie
- iei piciorul usor de pe ambreiaj, daca nu te intereseaza sa accelerezi
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

masina reactioneaza la input-ul soferului. daca masina smuceste inseamna ca soferul bruscheza ceva pe acolo. deci, cand conduci, urmaresti ce si cum faci la volan. daca se smuceste masina te gadesti ce ai facut si apoi corectezi. asta in general, nu numai la schimbat vitezele.
faza cu ambreiajul e cu dus si intors. pt ca daca stai orea mult pe el apasat, normal ca se va produce o uzura mai mare. cand esti incepator tre sa ai grija sa nu inceci masina in mijlocul drumului. :D
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

la inceput o sa iti moara motorul, insa doar prima si a doua oara cand pleci, C4 are super ambreiajul. Apoi in functie de ce incaltari ai in picioare o sa fie si smuceala, in functie de nervii pe care ii ai si altele. Cand te obisnuiesti cu ea nu te mai uiti nici la turometru, schimbi viteza instinctiv, sti cu cat mergi si faze. Mergi cant mai mult cu ea, nu pleca la drum lung in primii 300 de km, ia-o progresiv. In niciun caz nu o sa inveti sa mergi cu ea cu un sofer langa tine. Mergi singur si asigura-te incotinuu in trafic, aproximeaza distantele mereu. Asa nu o sa o lovesti. Cu timpul o sa anticipezi ce urmeaza sa faca ceilalti in trafic, o sa sti cu ceva secunde inainte ca unul o sa iti ia fata, ca cel care e in depasire pe contrasens o sa intre in tine daca nu franezi putin si alte chestii.
In niciun caz nu aplica absolut nimic din ce vezi prin filme gen 2fast2furious pentru ca nu o sa iti iasa absolut nimic, poate doar sa pocnesti masina. Dupa ce ai ceva experienta ia masina intr-un loc necirculat, o parcare goala si vezi ce inseamna o franare puternica, un viraj strans, o franare cu tras de volan stanga/dreapta, insa nu te atinge de frana de mana oricat de mult ai vrea. Are efect de drog, da dependenta, e periculoasa rau cand nu ai experienta. O sa vezi ca masina asta se conduce singura
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
cosminnuss
SeXy si Foarte Bun
Numar Inmatriculare: B-15-DFK

Mesaj de cosminnuss »

Masina asta e foarte confortabila si usor de condus spre deosebire de altele. In putine masini ma simt asa bine... :)
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
[DeaMoN]

Mesaj de [DeaMoN] »

Poti sa o maii o data cosminnuss. Din punctul meu de vedere e f bine facuta...singura chestie ca mi-ar fi placut un ambreaj mai ferm un pic...in rest e super :D
C4 Coupe VTR 1.6i 16V Rosu Lucifer cu Ornamente praguri, Monograme VTR, Capace de jante stil VTS si kit bord metalizat :D

B-50-HZP
sebi

Mesaj de sebi »

de ce sa fie mai ferm? cand mergi in coloana in treapta I sa iti amorteasca piciorul pe el? asa e la dieseluri in general si nu-mi place deloc.
mie sincer mi-ar fi placut sa prinda un pic mai jos ambreajul.
puiuradu
Membru Nefondator

Mesaj de puiuradu »

kriss13 scrie:Si ca sa fie balu', bal... vroiam si faruri directionale si navigatie color... nah
Imi permiteam, der vreau sa nu simt aproape deloc rata.
Prefer sa bag in benzina..aa motorina adica... ca-s tare plimbaretz... road trip rules... destinatia e chiar drumul in sine.

De ce credeti ca mi-am luat pavilion si automatica... to enjoy the scenery :P

apropo..ce e tissu gri si pe unde e pusa?
tissu gri , e o chestie avansata high tech , pe care stau pasagerii confortabil = tapiteria
C4 Coupe 1.4i X (B-45-DWD)
kriss13

Mesaj de kriss13 »

puiuradu scrie:
kriss13 scrie:Si ca sa fie balu', bal... vroiam si faruri directionale si navigatie color... nah
Imi permiteam, der vreau sa nu simt aproape deloc rata.
Prefer sa bag in benzina..aa motorina adica... ca-s tare plimbaretz... road trip rules... destinatia e chiar drumul in sine.

De ce credeti ca mi-am luat pavilion si automatica... to enjoy the scenery :P

apropo..ce e tissu gri si pe unde e pusa?
tissu gri , e o chestie avansata high tech , pe care stau pasagerii confortabil = tapiteria
verry funny

stiam ca e tapitzeria dar nu stiam ce fel de material e si pe inde e pusa (soar pe aniumite suprafete sau tot scaunul?
kriss13

Mesaj de kriss13 »

Miine ma duc sa o iauuuuuuu!!!!!! :blob2: :blob3: :blob4: :blob5: :blob7: :blob8:
Cica o sa incerc sa dorm la noapte.. NOT

Am uitat sa va spun... arata nitzel altfel...
Neagra cu interior complet bej deschis (si bordul),cutie CVT (continuously variable transmission), 2L, 160 CP, 9 boxe Boston Acustics, Mp3 si magazie pt 6 CD-uri..si alte nebuneli... :headbang:

Si la recomandarea celor de pe forum, de 20.000 E mi-am luat masina :evil4:

Adica exact asa :
http://www.youtube.com/watch?v=aIOsC_yD ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=M9Z-vy8o ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=jyyii8cy ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=hZ7KDMJa ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=cZKx7b_t ... ed&search=
HaPPy
"PIAR"

Mesaj de HaPPy »

da carnetu'? carnetu' l-ai luat???
COUPE, 1.6, 110CP, noir obsidien, bestiala :D
ace117
WRC

Mesaj de ace117 »

ai luat...dodge??!! :shock:
SEAT LEON FR "STEALTH KNIGHT"- 2.0 TDI - POWERED BY RaBaNne - 220 CP / 450 NM soon STAGE 2: 250 CP / 500 NM!
DESIGN BY ONO TUNING
Imagine
http://www.clubseat.eu/viewtopic.php?t= ... &start=525" onclick="window.open(this.href);return false;
ex C4 COUPE 1.4 16V - POWERED BY DIMSPORT - 110 CP, LESTER DESIGN
dimabogdan

Mesaj de dimabogdan »

Pai cine mai are caracteristicile alea.Normal ca Dodge.
Sa vezi la ala consum nenicaaaaaaaaa.Are un vecin de-al meu.Ce ne plangem unii pe aici...suntem mici copii!Multa bafta cu ea!
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
Scrie răspuns

Înapoi la “Jurnal de Bord”