Un sfat

Totul despre C4 Picasso
topala_gustav

Re: Un sfat

Mesaj de topala_gustav »

Aha, ok, sorry, nu am observat.
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

eu prefer niste cauciucuri de iarna bune si...in cazuri extreme o sa pun si lanturile...
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Chestia cu ''niste cauciucuri de iarna bune'' e f relativa. Poti lua anvelope de iarna sub 300 lei bucata si iti garantez ca nu vei simti nici o diferenta fata de unele de 1000 lei. Eu am unele ieftine, Matador, si deja sunt la a treia iarna cu ele fara probleme :D
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

mde... cum zici tu, dar de iarna sa fie ::P
si cu jante de tabla.... :mrgreen:
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
topala_gustav

Mesaj de topala_gustav »

Am citit pe unele forumuri din afara ca se pot obtine consumuri mai mici pe timp de iarna acoperind grila din fata radiatorului cu diverse materiale ( carton, pasla, plastic, etc). Solutia mi se pare OK, dar am o retinere in aplicarea ei intrucat nu am un indicator al temperaturii lichidului de racire. Aveti idee/sugestii cum se poate afla ( afisa) in mod constant pe display temperatura motorului ?
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

si tu crezi ca un carton iti reduce consumul?

singurul mod de a reduce consuml este o un mers mai econom....din pacate. :mrgreen:
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
topala_gustav

Mesaj de topala_gustav »

Da, cred ca functionarea motorului la o temperatura mai scazuta duce la cresterea consumului. Dealtfel, C4GP se livreaza cu astfel de grile de protectie impotriva frigului in tarile nordice. In manualul englez se numeste "VERY COLD CLIMATE SCREEN" (http://service.citroen.com/ddb/code/index_en_us.htm" onclick="window.open(this.href);return false; , sectiunea "Practical informations"). Oricum, ramane o problema cu indicarea temperaturii motorului, ar fi utila afisarea ei permanenta.
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Intr-adevar ECU la temperaturi mai joase injecteaza ceva mai multa cantitate de combustibil pina ajunge la temperatura optima. Iarna prin punerea acelui dispozitiv sau carton teoretic ar scadea consumul, dar nu stiu cu cit in realitate. Ar fi util pt cei ce merg in oras pe distante scurte; sigur nu apuca sa se supraincalzeasca.
Oricum chiar daca nu iti arata temperatura pe bord cu zecimale in caz de supraincalzire te avertizeaza in timp util.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Picasso”