Alinierea planetelor

Discutii despre orice va taie capul
Scrie răspuns

O sa murim?

Da, cu siguranta!
8
40%
Nu se stie!
12
60%

Voturi totale: 20

mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Alinierea planetelor

Mesaj de mituc »

Se pare ca exista tot felul de fatalisti dintr-astia care au impresia ca daca musca reuseste sa se kce drept iar cioara le spirciie intreochiul de la 15 metri inaltime fata de pamint e semn divin, sau ca destinul a facut sa [...], si ca eventual urmeaza sa cistige la loto dupa care dusmanii lor vor face explozie la suv pe dreapta fata in timp ce motaie in fotoliul cu rotile in fata televizorului.

Printre site-urile care ne spun ca o sa murim (in cazul meu cu vreo 105 ani mai devreme decit am aranjat) se numara sihttp://www.2012planetalignment.net" onclick="window.open(this.href);return false; - care are si numele si look-ul in tandem cu ideea. Si mai arata si infiorator pentru un eventual peisaj cimpenesc pe care nu as vrea sa vad rosu aprins in loc de oi si iarba verde.

Acum, vin niste oameni dintr-astia care-si fac paginile in notepad ca nu au timp sa construiasca scenarii apocaliptice, sa regizeze simulari si sa faca decoruri si poze pe pereti etc si ne spun ca de fapt aia sint mai prosti decit omul preistoric care se inchina la fiecare stea de pe cer de frica sa nu-l bata-n somn. Site-ul lor are un nume mai putin pompos si nici macar nu au un site dedicat acestui subiect inept, ci doar un post intr-un blog: http://www.universetoday.com/guide-to-s ... alignment/" onclick="window.open(this.href);return false; .

Pe care sa-i credem? Nu stiu, las asta la latitudinea liberului vostru arbitru, fie ca liberul vostru arbitru are un fluier simplu, sau ca sta tot timpul cu ochii inchisi si e crizat cind bat clopotele linga el (departeaza-te ba de clopote si deschide draq' ochii!) sau ca umbla la el cu un pistol dintr-ala cu capse pentru dat startul in curse olimpice de alergari si sperie alti liberi arbitri care s-au obisnuit deja cu compatimirea de sine in preajma unor clopote ce in continuu le obtureaza auzul si-i face sa tina ochii in majoritatea timpului inchisi din cauza durerii in timpane.

Pina una-alta faceti reviziile la timp, fiti sanatosi si nu mai aruncati peturile de plastic in containerele pentru hirtie si carton.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
B25BUY
Numar Inmatriculare: B-BUY

Re: Alinierea planetelor

Mesaj de B25BUY »

Pai parca trebuia sa murim cu totii si-n 2000 : "...nici n-ajungem, nici nu trecem..." ziceau unii !
si iata ca am ajuns, am depasit prin dreapta si au mai si trecut 10 ani !!
si ?? si .. ne-am luat C4-uri intre timp cu totii, s-a facut acest minunat club si ... lumea se misca permanent dar sfarsitul a intarziat sa apara... :ok
aaa, ba nu .. a mai fost un prag pe 06-06-06 (6 iunie 2006) cand era gata-gata sa vina cutremurele lui Hancu...
Acum..."cred" ca vine partea a-2-a..cu 2012, a fost filmul ala prost intai ...deci e clar e progresie aritmetica cu ratia 12 ani :ok

*
Sanatosi sa fim si sa tinem aproape !!!
C4 berlina 5 usi, culoare: Mativoire/2.0 HDI VTR Pack 140 CP - 2009
navzar_x
Numar Inmatriculare: B-XX-DBR

Mesaj de navzar_x »

:ok :ok mai mituc da-l in masa de chestionar ... :ok :ok pai nu pot sa votez pentru ambele ... ca da e adevarat ca o sa murim cu siguranta dar nu se stie cand ... :ok :ok :ok
sigur nu l-ai pus la misto? :twisted:
C4 facelift berlina 1.6i 122 de fugareti ... blue recife - albastra ca focul ... de la aragaz :)
mituc

Mesaj de mituc »

Pai normal ca e la misto :) Doar ca eu nu cred c-o sa mor!

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Mesaj de Bogdan98 »

Ba o sa mori mah ... numa ca la momentu' potrivit, nu cand vor altii. Si din cate te stiu eu pe tine, parca te vad alive & kicking si prin mileniul urmator, si inca fara reparatii capitale :P
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Daca citeati si voi Biblia veti vedea ca inainte de sfarsitul lumii vor veni anii prigoanei cei mari.. Nu a aparut Anticristul... Anii de necaz sunt in numar de 7.. 2010 si cu 7 sar de 2012..
CITITI APOCALIPSA!

Nu credeti in Biblie? Imi pare rau ca mai vorbesc cu voi! [-X
B25BUY

Mesaj de B25BUY »

Dar de ce 2010 + 7 ?? si nu 2100 +7 ??
Eu retinusem initial ca e 2000 anul buclucas, dar dupa ce a trecut..s-a zis de 2010 ..acum 2012..apoi 2017, 2024 apoi 220, 380 .. 1.6 si 2.0 HDI :ya nu iese nici macar sirul lui Fibonacci :ok
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Mesaj de chainsaw »

LOL biblie

sfarsitu' lumii vine daca protagonistii cartii sfinti nu dau drumu la bani :mrgreen:
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.
Numar Inmatriculare: GL-05-VUX

Mesaj de wonka »

Prin 1993 am citit o carte care se intitula "Cei 7 ani apocaliptici" de Ion Tugui in care se spunea ca deja traiam in mijlocul perioadei apocaliptice,dar eu cred ca traim apocalipsa in fiecare zi la serviciu,la cumparaturi cand vedem ca au crescut preturile,in trafic cand dam de un bizon sau un meltean,la o iarba verde cand unui toparlan ii urla casetofonu" cu manele.Asta-i apocalipsa.
C4 coupe,1.6HDI,rouge lucifer acum fara sticker
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Mesaj de chainsaw »

si in secolu' 14 cand mureau cu sutele de mii de ciuma ce era?
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

ghinion de coincidenta :mrgreen: ar fi tare sa mor in 2012 scap dreaq de rate ca nu m-o urmari banca si pe teritoriul lui Scaraoschi :evil:
Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Mesaj de Bogdan98 »

@Mihay, dar tu de unde crezi ca-s venite bancile? Acolo unde zici matale, e patria lor. Doamne feri, dar parca te vad pe dincolo platind vreo 2 milioane de ani... pentru ce ai avea de platit aici in vreo 2-5 ani.
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
B25BUY

Mesaj de B25BUY »

io lucrez la banca... :evil:
mituc

Mesaj de mituc »

Bogdan98 scrie:Si din cate te stiu eu pe tine, parca te vad alive & kicking si prin mileniul urmator, si inca fara reparatii capitale :P
Daca baga astia taxa pe mierea de albine si n-o sa-mi mai permit sa-mi iau faguri si polen si alte minuni dintr-astea o sa fie naspa..

http://www.bzi.ro/Vezi-lista-alimentelo ... 89169.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ce dreaq' are taxa pe "fast food" cu mierea de albine de pe pozitia 28 sa crap daca inteleg (dau E-uri la albine sa manince??). Cred ca le-a pocnit la astia sinapsa dintre cei 2 neuroni de la alinierea planetelor...

Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Alinierea planetelor ?!?!?!?! :ok Se vede ca nu aveti ce face #-o Sau sunteti in concediu? :roll:
Mai bine discutam despre ''alinierea'' planetarelor :mrgreen:
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
Scrie răspuns

Înapoi la “Cafenea”