Xenon pe C4

Eleroane,Kituri de caroserie,Geamuri Fumurii,Xenoane, Roti/Cauciucuri
Scrie răspuns
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Re: Xenon pe C4

Mesaj de commandorsteel »

alex82 scrie:da !!! dar masinile cu xenon stock nu au acel buton...tocmai de aceea nu il au , pt ca xenoanele originale au autoleveling...
asa e.... si la mine este la fel :mrgreen:
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
B25BUY
Numar Inmatriculare: B-BUY

Mesaj de B25BUY »

Bogdan98 scrie:@alex82, stiu ca nu il au, ma refeream la situatia in care iti montezi xenon aftermarket, si cumva acea bucata de autoleveling o "pacalesti" prin modificarea pozitiei farurilor din acel buton.
Pai asta ziceam si eu...ca de fapt autoleveling inseamna reglajul automat in loc de manual + asa cum zicea Desee, modificarea fasciculului prin apropierea departarea unei lentile probabil.. ca la blitz-urile mai noi.
C4 berlina 5 usi, culoare: Mativoire/2.0 HDI VTR Pack 140 CP - 2009
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Sau prin balans sus-jos, nu stiu.

Anyway, am intrebat la bluexenon sau cum se numesc daca se pot monta doar lupele pe niste faruri halogen stock de pe C4 si mi-au zis ca nu.
Acum va intreb,. ce diferenta sunt intre farurile lui pesteimputit din poza de pe siteul bluexenon si cele Dectane care si ele seamana putin cu xenon-ul stock ?
Pozele cu C4-ul negru al lui pesteimputit de pe site sunt mici, abia se vad.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
rasvan
Numar Inmatriculare: PH 89 RVN

Mesaj de rasvan »

Am si eu o intrebare, mi-am pus de curand xenoane pe faza scurta(diferenta e enorma fata de halogen, nu se compara niciodata), faza lunga ramanand tot halogen. Ce sa fac cu ea, ca se vede o diferenta mare mare (xenon 6000k faza scurta). Exista becuri albe, fara inertie? Stie cineva?
Coupe 1.6 hdi alb Resolfen 17''
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Pt ce ai nevoie de becuri albe pe faza lunga??? Stai cu ea aprinsa???
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
rasvan

Mesaj de rasvan »

Shadow scrie:Pt ce ai nevoie de becuri albe pe faza lunga??? Stai cu ea aprinsa???
Si cand iti iei o masina cu bixenon la ce iti trebuie? Stai cu faza lunga aprinsa? Vreau sa am lumina alba si pe faza lunga ca e foarte mare diferenta am zis si in postul anterior.
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

O masina cu bixenon functioneaza pe un principiu total diferit fata de masina ta!!!

Poti sa-ti pui Philips BlueVision sau Osram dar o sa ti se arda f repede...mai ales de la flashuri...asa ca mai bine iti lasi becurile normale cu halogen!!!

L.E.: Debia acum am vazut ultimul tau post...
Dpmdv poti sa-ti pui si o lumanare in loc de bec, ma doare pe mine fix in cot, daca ai raspunsuri din astea acide in tine...
Incercam doar sa te ajut!!!

chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Mesaj de chainsaw »

intrebare, voi cu xenoane, daca dupa ce vi le-ati pus si-ati mai ajutat bugetu' de stat al chinei, si vedeti ca faru' din dreapta bate aiurea, sau ca va atentioneaza diversi in trafic, ziceti "asta e l-am reglat cat am putut", incercati sa-i faceti ceva, sau chiar nu va intereseaza? nu de alta, da' am vazut cel putin 5 c4-uri, nu stiu daca de pe club sau nu, care aveau superxenoanele atat de bine reglate ca zici ca erau pe faza lunga ...
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

Mesaj de rasvan »

Shadow scrie:O masina cu bixenon functioneaza pe un principiu total diferit fata de masina ta!!!

Poti sa-ti pui Philips BlueVision sau Osram dar o sa ti se arda f repede...mai ales de la flashuri...asa ca mai bine iti lasi becurile normale cu halogen!!!

L.E.: Debia acum am vazut ultimul tau post...
Dpmdv poti sa-ti pui si o lumanare in loc de bec, ma doare pe mine fix in cot, daca ai raspunsuri din astea acide in tine...
Incercam doar sa te ajut!!!
ma rog imi pare rau am interpretat raspunsul tau. dar philips si osram sunt tot becuri cu inertie nu?
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Sunt becuri cu halogen...nu stiu exact la ce te referi cand spui "becuri cu inertie".

Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Mesaj de Bogdan98 »

Atata timp cat sunt halogene si au filament, fii sigur ca au si inertie
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
rasvan

Mesaj de rasvan »

chainsaw scrie:intrebare, voi cu xenoane, daca dupa ce vi le-ati pus si-ati mai ajutat bugetu' de stat al chinei, si vedeti ca faru' din dreapta bate aiurea, sau ca va atentioneaza diversi in trafic, ziceti "asta e l-am reglat cat am putut", incercati sa-i faceti ceva, sau chiar nu va intereseaza? nu de alta, da' am vazut cel putin 5 c4-uri, nu stiu daca de pe club sau nu, care aveau superxenoanele atat de bine reglate ca zici ca erau pe faza lunga ...
dupa parerea mea, daca deranjezi ar trebui sa te intereseze. si mie mi-a fost greu cat de cat sa le reglez astfel incat nici sa nu deranjez dar sa am si o vizibilitate buna..dar pana la urma am reusit si pot sa demonstrez oricui, noaptea, ca nu deranjeaza absolut deloc.
rasvan

Mesaj de rasvan »

si care e recomandarea voastra.. xenon pe faza lunga sau blue vision? blue vision ar fi pe undeva la 100ron, iar xenonul dublu, dar ca are si dezavantajul ca nu mai pot sa dau flashuri, decat dupa ce se incarca.
Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Mesaj de Bogdan98 »

Ia-ti niste becuri cu lumina cat mai alba/albastruie, nightvision, bluevision, sau cele care desi sunt halogene, au xenon in denumire (osram si philips parca au asa ceva)
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

chainsaw scrie:intrebare, voi cu xenoane, daca dupa ce vi le-ati pus si-ati mai ajutat bugetu' de stat al chinei, si vedeti ca faru' din dreapta bate aiurea, sau ca va atentioneaza diversi in trafic, ziceti "asta e l-am reglat cat am putut", incercati sa-i faceti ceva, sau chiar nu va intereseaza? nu de alta, da' am vazut cel putin 5 c4-uri, nu stiu daca de pe club sau nu, care aveau superxenoanele atat de bine reglate ca zici ca erau pe faza lunga ...
as putea-o compara cu inconstienta celui care iese din casa pe zapada cat casa cu bicicleta si cu castile pe cap........
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Scrie răspuns

Înapoi la “Tuning&Styling EXTERIOR”