orga de lumini in bord - esp, asr, abs, parking brake faulty

Totul despre C4 Picasso
pesebea
Numar Inmatriculare: b-90-jbo

orga de lumini in bord - esp, asr, abs, parking brake faulty

Mesaj de pesebea »

BINE V-AM GASIT,

salutare tuturor
sunt posesorul unui c4p- noir onyx, sx, de 5 locuri, cu nu prea multe optionale in afara de cele de siguranta.
masina comandata in februarie, ajunsa la focsani in iunie-iulie 2008, cu mici modificari fata de cele comandate - fara detectare de presiune in pneuri, care nu mergea pe sx, geamuri dublu laminate acustice, atermice, heliomate, clima 4 zone, geamuri electrice fata spate, jante aliaj 16";
motorizare 1,8 benzina - 127 cp........motor care nu se mai fabrica si aseaza pe masina asta si nu inteleg de ce, consum mixt afisat in bord 10,4/100 km, viteza maxima 196 km pe a2;
81.000 km facuti in mai putin de un an jumate, stickere picasso deslipite la spalatorii, 2 telescoape si un rand de bucse schimbate pe spate, orga de lumini - aprinse stinse in bord cu esp, abs, asr, p faulty, geamuri electrice fata care merg invers, exfolieri bord buton esp, inchidere activa si butuc schimbator viteze, plasticuri declipsate fata si spate in habitaclu......... iar acum ma pregatesc de schimbat trenul fata integral bucse, pivoti, bielete, telescoape.....bang-boom pe fiecare roata - dar asa functioneaza ea, sau cel putin asa se zice;

in rest o masina calda si fff sensibila, care mergea in romania cu un pachet de drumuri grele, niste bucse ramforsate si telescoape mai groase, nu de alta dar nu avem drumurile din spania, franta, italia...........

Imagine

Imagine

Imagine
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Re: orga de lumini in bord - esp, asr, abs, parking brake faulty

Mesaj de commandorsteel »

bine ai venit printre noi :hi
sa o stapanesti sanatos. imi place cum arata masina pe negru...felicitari ptr optiunea privind culoarea si alegerea masinii =D>

te asteptam pe la intalniri cu ea :mrgreen:
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
pesebea

Mesaj de pesebea »

merci de primire, daca se anunta din timp intalnirile si imi consult agenda sper sa ajung sa ne vedem
Imagine
bytzak
KamiKaze
Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDI
Numar Inmatriculare: B-101-DXE

Mesaj de bytzak »

misto masinuta. bine ai venit in familie. :hi :ya
C4 Coupe 2006 Enterprise 1.6HDi-92cp; EX
C4 Coupe 2007 SX VTR 1.6HDi-90cp (+30cp + FAP anulat ); EX
Ford Mondeo MK4 2010 2.0Tdci-115cp
pesebea

Mesaj de pesebea »

merci , :hi
as mai avea niste intrebari legate de garantia contractuala, care este mai mult verbala decat contractuala si daca se poate intra in detalii.
garantia e pe 2 ani fara limita de km.....in iunie ar cam expira si vad aici pe forum ca se tot schimba tot felul de butoane, butonase, pompe, servo pe garantie - intrebarea mea e cat dureaza si cum se procedeaza la astfel de chestii si cui sa ma adresez ;
in principiu nimeni nu ar trebui sa traga de timp , sa amane si sa isi dea coate cand expira garantia, dar urechile mele aud numai faptul ca masina nu are nimic si ca asa e e conceputa sa functioneze - cu butoane exfoliate, cu plasticuri declipsate, cu telescoape, bucse, pivoti care de fapt sunt consumabile pana in 40-50 000 de km cand garantia e fara limita de km in 2 ani, cu revizii la care nu se citeste ghidul de intretinere : de ex la 60.000 trebuiau schimbate bujiile si curelele de accesorii care scot un zgomot infernal si eu inca le mai am pe cele vechi, potentiometru de ambreiaj care ar fi capu rautatilor pentru orga de lumini - am schimbat-o pe banii mei ca nu era in garantie si m-a costat 250 de lei.

ce e de facut in astfel de cazuri si cui ne adresam pentru o solutionare rapida si fara batai de cap si daca se merita prelungita " garantia verbala " cu inca un an sau doi, atata timp cat eu inteleg ca aceasta garantie de fapt se opreste doar la cutia de viteze si motor, care oricum nu o vad sa pateasca ceva pana la 300 000 km.
daca exista cineva care poate sa ma indrume si unde, as ramane reunoscator

Imagine

Imagine
pesebea

Mesaj de pesebea »

si am uitat sa spun ...........dupa ce am schimbat potentiometru de ambreiaj pe banii mei si am fost asigurat ca nu vor mai aparea problemele iarna asta la 2 zile a inceput din nou orga de lumini :oops:

Imagine

Imagine
commandorsteel
PowerSteel

nu inteleg ce zici tu aici:
care este mai mult verbala decat contractuala
eu stiu ca ai garantie 2 ani... in care se pot schimba multe, e drept ca unele se schimba dupa un mic show cu cei de la citroen... dar eu unu nu as plati nimic cat sunt in garantie...
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
pesebea

Mesaj de pesebea »

e verbala pentru ca mi se spune ca sunt de fapt consumabile si se suporta de catre client nu de catre servisar , timp in care eu scot bani din buzunarul meu fara a vrea sa ma tziganesc sau sa astept nu stiu cate luni sa mi se dea un telefon, ca de mail-ui sau fax-uri sau hartii oficiale prin posta nu va fi vorba niciodata.

exemplu :

telescoape spate schimbate la 45.000km 800 lei - pe banii mei..........crapate dupa 5000km
potentiometru ambreiaj 250 lei pe banii mei.........crapat dupa 2 zile

garantia contractuala zice ca masina va fi repusa in functiune ca noua ....cui ma adresez ?.......ce pasi trebe sa urmez ?.....daca poti sa ma ajuti ?

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Off: Tot nu m-am prins ce e cu pozele astea.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
commandorsteel
PowerSteel

cand esti in garantie... te adresezi unui service autorizat sau agrat citroen sau direct catre citroen romania
ImagineImagine
Imagine
pesebea

Mesaj de pesebea »

pai asta fac de la 2000 de km...............ma adresez intr-una numai la service specializat.......pana si cauciucurile le-am comandat si schimbat tot la citroen - nu m-am dus la coltu strazii

....pozele sunt cu consumabilele care ar trebui schimbate .....in garantie
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Reclamatie la Citroen ROmania, daca nici asa nu se rezolva, reclamatie la OPC!!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
commandorsteel
PowerSteel

partea naspa e ca le-ai inghitit inca de la inceput toate magariile (negatiile de schimb pe garantie) sau ce ti-au zis ei.
adreseaza-te cum a zis si bogdan...
nu trebuie sa-i lasi... ca te iau de fraier #-o
ImagineImagine
Imagine
pesebea

Mesaj de pesebea »

mda,

probabil nu m-am implicat destul si au vazut ca merge si fara.

pacat ca e numele lui andre citroen la mijloc si romania e cum e.
Ultima oară modificat Dum Ian 24, 2010 8:40 pm de către Mihay, modificat 1 dată în total.
Motiv: redimensioneaza`ti putin avatarul te rog . 130x130 pixeli. multumesc
commandorsteel
PowerSteel

oricum ar fi, cata vreme esti inca in garantie.... stai pe capul lor, ca sa nu mai scoti bani din buzunarul tau aiurea #-o
ImagineImagine
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Picasso”