Ce nu va place la masina voastra?
- chainsaw
- Numar Inmatriculare: B-58-HDY
Re: Ce nu va place la masina voastra?
teoretic se poate la aproape orice citroen mai recent, functia fiind pentru tarile nordice, unde e obligatorie faza scurta si in timpul zilei
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.

- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Deci stiam eu ceva. Dar intre timp am gasit un inforapid de setare a BSI-ului. Acolo precizeaza ca se activeaza obligatoriu pt tarile nordice, dar nu spune nimic ca nu s-ar putea la anumite masini. Eu tind sa cred ca se poate si nu a reusit prima data. Mai incearca si altundeva.
-
NOTORIOS133
- Numar Inmatriculare: 0126brw
La mine a mers...m-a costat 50 RON>
L-am facut la reprezentanta...in afara programului 
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Mi-am mai adus aminte de o alta chestie ce ma enerveza. La coupeuri cel putin, pe timp umed, cind deschid haionul toata apa picura prin mai multe locuri, iar daca te apleci inauntru sa iei ceva te stropeste ba pe spate, ba pe ceafa si e enervant. Trebuie sa astept citeva zeci de secunde pina se scurge grosu si pe urma sa ma aplec. Nu puteau proiecta si ei o streasina functionala, ca tentativa au incercat.
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Asta se intimpla cam la orice hatchback. dar mai mult la hatchback coupe, de exemplu la versiune ain 5 usi picura dar mai putin, pentru ca apa o ia la vale in sens invers pe haion.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- Ediz
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6i
Mercedes C200 Kompressor - Numar Inmatriculare: Ct 07 WOA / CT 90 ESE
au inceput sa troncane , scartie din ce in ce mai multe ! Mai nou arcurile de la centurile de siguranta , cand apesi pe butonul de la centura sa o lasi mai jos etc , cred ca are niste arcuri ceva si scartaie !!! 
C4
C200K
C200K
-
mituc
Se intimpla la orice masina. Cumpara-ti un spray mic cu wd40 si da-le cite un puf. Efect garantat!
- Mihay
- Supermoderator
prinzand curaj in urma unor postari in stilul ce urmeaza am zis sa-mi prezint si eu "pasarica mea " , dar e una mica si nu necesita un topic
Deci , ce ma deranjeaza cel mai mult este atunci cand sunt imbracat cu o bluza cu fermoar si acesta e deschis , partea fixa a elementului de inchidere a fermoarului ( de regula pe jumatatea stanga a bluzei ) mi se prinde intre manetutza de reglare a scaunului pe inaltime si restul scaunului . a inceput sa-mi scoata peri albi
Deci , ce ma deranjeaza cel mai mult este atunci cand sunt imbracat cu o bluza cu fermoar si acesta e deschis , partea fixa a elementului de inchidere a fermoarului ( de regula pe jumatatea stanga a bluzei ) mi se prinde intre manetutza de reglare a scaunului pe inaltime si restul scaunului . a inceput sa-mi scoata peri albi
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
ba!
f rar iti dau dreptate!
dar si mie mi se intampla acelasi lucru!
ps....manetuza!

f rar iti dau dreptate!
dar si mie mi se intampla acelasi lucru!
ps....manetuza!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Si mie mi se intimpla doar la geaca de ski si partea mai nasola e ca nu imi dau seama decit cind dau sa cobor si ramin agatat pe acolo de nu stiu ce se intimpla.
- wonka jr.
- Marca si model masina: Citroen DS3 1.6 hdi 92 cp
- Numar Inmatriculare: GL 88 WNK
1. pe mine ma enerveaza cand imi cade telefonul din buzunar si se posteaza intre cotiera si scaun si trebuie sa imi bag degetele pe acolo sa-l scot.
2. alt lucru care ma enerveaza este ca a inceput sa mi se ciufuleasca/roada marginea din stanga a scaunului de la sofer (probabil din cauza blugilor si ca scaunul este la maxim de jos, nu stiu daca aceasta uzare a scaunului se manifesta si la berlina).
3. sertarul central se deschide la noroc, mai repede si mai des dai 6-6 la table
4. aud din ce in ce mai des acel fasait in zona curelelor de la motor, asta numai cand e motorul rece, deobicei dimineata sau daca nu s-a mai mers cu masina o perioada mai mare de o zi
5. am impresia ca nu mai troncane asa tare, cu toate ca gropile din galati s-au inzecit dupa iarna
6. are tendinta sa traga stanga, dar o pun pe seama drumului
7. nu mai prind radio 21 momentan, poate isi revine
8. scaunul din dreapta a inceput sa se rabateze cam greu, adica, trag cam tare de "manetutza" ca sa se rabateze
9. pedala de ambreiaj e tare ca piatra si scartaie
10. reglajul electric al farurilor si esp, cand merg cand nu merg, ma refer aici la actionarea butoanelor care de fapt nu actioneaza, esp-ul e functional numai ca nu il pot decupla
11. portbagajul nu se inchide pe placul meu, trebuie sa il trantesc putin
ce m-am eliberat
2. alt lucru care ma enerveaza este ca a inceput sa mi se ciufuleasca/roada marginea din stanga a scaunului de la sofer (probabil din cauza blugilor si ca scaunul este la maxim de jos, nu stiu daca aceasta uzare a scaunului se manifesta si la berlina).
3. sertarul central se deschide la noroc, mai repede si mai des dai 6-6 la table
4. aud din ce in ce mai des acel fasait in zona curelelor de la motor, asta numai cand e motorul rece, deobicei dimineata sau daca nu s-a mai mers cu masina o perioada mai mare de o zi
5. am impresia ca nu mai troncane asa tare, cu toate ca gropile din galati s-au inzecit dupa iarna
6. are tendinta sa traga stanga, dar o pun pe seama drumului
7. nu mai prind radio 21 momentan, poate isi revine
8. scaunul din dreapta a inceput sa se rabateze cam greu, adica, trag cam tare de "manetutza" ca sa se rabateze
9. pedala de ambreiaj e tare ca piatra si scartaie
10. reglajul electric al farurilor si esp, cand merg cand nu merg, ma refer aici la actionarea butoanelor care de fapt nu actioneaza, esp-ul e functional numai ca nu il pot decupla
11. portbagajul nu se inchide pe placul meu, trebuie sa il trantesc putin
ce m-am eliberat
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Valabil si la mine 4, 8, 9 si 11 numai vara (iarna trebuie sa il tin sa nu se trinteasca).
-
mituc
Wonka:
1. tine telefonul in celalalt buzunar (ce are asta cu "Ce nu va place la masina voastra?" nu prea inteleg).
2. E cumva de asteptat pentru velur ...
3. trebuie schimbat. E problema clasica.
4. Nu il mai asculta. E un zgomot normal.
5. Si asta e ceva pentru "Ce nu va place la masina voastra?" ?
6. verifica presiunea in pneuri, verifica comportamentul pe mai multe segmente de drum. De obicei ai tendinta sa remarci asta doar cind se manifesta, de obicei pe aceeasi portiune de drum sau pe portiuni de drum asemanatoare (inclinate stinga in cazul tau);
7. e de la ei. Sau a aparut un imbecil in zona care emite puternic in apropierea frecventei aleia;
8. trebuie gresate balamalele, clapeta, etc;
9. Trebuie gresata, mergi in service. Daca se actioneaza greu atunci e posibil sa nu te mai ajute suficient sistemul hidraulic de actionare, mergi in service, poate e doar o chestiune de gresare.
10. Cu butonul din capul manetei stergatoarelor nu ai probleme? Trebuie vazut, e posibil ca problema sa fie cumva comuna.
11. trebuie gresat, atit amortizoarele cit si balamaua.
Iata cite lucruri care nu va plac la masina voastra apar din cauza intretinerii precare... sau a piticilor pe creieri pe care-i aveti (fisiie motorul, sau, face un zgomot cind merge, parca s-ar invirti ceva in el, etc).
1. tine telefonul in celalalt buzunar (ce are asta cu "Ce nu va place la masina voastra?" nu prea inteleg).
2. E cumva de asteptat pentru velur ...
3. trebuie schimbat. E problema clasica.
4. Nu il mai asculta. E un zgomot normal.
5. Si asta e ceva pentru "Ce nu va place la masina voastra?" ?
6. verifica presiunea in pneuri, verifica comportamentul pe mai multe segmente de drum. De obicei ai tendinta sa remarci asta doar cind se manifesta, de obicei pe aceeasi portiune de drum sau pe portiuni de drum asemanatoare (inclinate stinga in cazul tau);
7. e de la ei. Sau a aparut un imbecil in zona care emite puternic in apropierea frecventei aleia;
8. trebuie gresate balamalele, clapeta, etc;
9. Trebuie gresata, mergi in service. Daca se actioneaza greu atunci e posibil sa nu te mai ajute suficient sistemul hidraulic de actionare, mergi in service, poate e doar o chestiune de gresare.
10. Cu butonul din capul manetei stergatoarelor nu ai probleme? Trebuie vazut, e posibil ca problema sa fie cumva comuna.
11. trebuie gresat, atit amortizoarele cit si balamaua.
Iata cite lucruri care nu va plac la masina voastra apar din cauza intretinerii precare... sau a piticilor pe creieri pe care-i aveti (fisiie motorul, sau, face un zgomot cind merge, parca s-ar invirti ceva in el, etc).
- Victor.VR
- Teh STIG
- Marca si model masina: Leon FR 2015 (+Audi)
Singura problema in 4000 de km pe care o am e cea cu sertarul din mijloc. Mai face probleme (inca de la inceput), dar oricum nu-l folosesc prea des si nici nu vreau sa-l schimb.
Hai ca poate ar fi si cu butonul de la claxon.. dar asta pentru ca am apasat eu ca taranul, obisnuit fiind de la VW cand o faceam cu podul palmei.
Hai ca poate ar fi si cu butonul de la claxon.. dar asta pentru ca am apasat eu ca taranul, obisnuit fiind de la VW cand o faceam cu podul palmei.
Citroen C4 Coupe Facelift, 2009
Chevrolet Nubira CDX, 2005
Chevrolet Nubira CDX, 2005
- wonka jr.
- Marca si model masina: Citroen DS3 1.6 hdi 92 cp
- Numar Inmatriculare: GL 88 WNK
mituc, problema cu telefonul e numai la cel din buzunarul din dreapta. si nu imi place ca intra tocmai acolo, la dacie nu se ducea acolo pentru ca nu aveam cotiera. n-am tapiteria de velur. e tapiterie normala de vtr. cu butonul de la stergator nu am probleme. noaptea se vede ca nu se mai aprind ledurile de la reglaj faruri si esp si nici nu le pot folosi, si nu face asa intotdeauna. cat despre fasait m-am obisnuit, m-am uitat in zona curelelor, am vazut ca nu e nimic suspect pe acolo (gen ulei, apa) si o las asa.