Masini in familia DMX
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Re: Masini in familia DMX
Pai cum frate sa nu schimbi si pompa de apa cand schimbi distributia?? Asta e o greseala cam mare!
Am schimbat si eu aceleasi lucruri, la un service misto, deci daca vrei manopera mai ieftina si calitativa ,da-mi un semn!
Am schimbat si eu aceleasi lucruri, la un service misto, deci daca vrei manopera mai ieftina si calitativa ,da-mi un semn!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- Mihay
- Supermoderator
pai trebuia sa o schimbi si pe asta odata cu distributia. nu ne`ai zis in urma ruperii curelei ce a mai facut la masina
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
Nu am reparat`o la reprezentanta ...iar la serviceul la care am dus`o a schimbat doar ce era stricat ..mare greseala nu o repetati ( ptr bogdan si mihay )
Alta problema imi curge apa de la condens fix in masina frate (la sofer si la pasagerul din drepata ) ..... am mers pana la Nisipuri am facut balta in masina ....
citroenul incepe sa cedeze nervos....
Alta problema imi curge apa de la condens fix in masina frate (la sofer si la pasagerul din drepata ) ..... am mers pana la Nisipuri am facut balta in masina ....
citroenul incepe sa cedeze nervos....
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Din cate stiu e o problema minora si des intalnita la mai multe modele, e din cauza furtunului de evacuare al condensului care se misca din pozitia initiala sau se astupa pe undeva.
Mai ai Astra-ul?
Mai ai Astra-ul?
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
- DMX
- Fan C4
Vreo modalitate mai usoara de reparat , de pozitionat acel furtunas , sau trebuie service ??
Normal ca mai am GTC , nu schimb masinile asa de repede ,nici nu am terminat de achitat !!!
Oricum next car (peste cativa ani maybe ) o sa fie clar un SUV !!
Normal ca mai am GTC , nu schimb masinile asa de repede ,nici nu am terminat de achitat !!!
Oricum next car (peste cativa ani maybe ) o sa fie clar un SUV !!
- DMX
- Fan C4
GTC - implinii 2 ani si onorabila "varsta" de 33500 km .
Probleme : nu mai merge cd cand e frig , dupa ce se incalzeste merge , masina nemteasca ....ce sa le ceri ...
IP l-am trecut cu brio , la pretul de 90 RON ( nu am dat nimic in plus ca nu a fost cazul ) !
Ptr ca a implinit 2 ani , am dus-o in austria 3300 km !

Probleme : nu mai merge cd cand e frig , dupa ce se incalzeste merge , masina nemteasca ....ce sa le ceri ...
IP l-am trecut cu brio , la pretul de 90 RON ( nu am dat nimic in plus ca nu a fost cazul ) !
Ptr ca a implinit 2 ani , am dus-o in austria 3300 km !

-
Adrian
- Membru 'tunat'
ai luat locu de parcare la vreun austriac?? 
- Mihay
- Supermoderator
eu zic ca e facuta in Romanica poza ca e un logan alaturi
si ca le`a ridicat el sa nu inghete 
- white wizard
- The Annoying Thing
- DMX
- Fan C4
Ce "uameni" ..... era parcarea cabanei unde am stat , cat despre Golan , e al unui prieten .
Ziceti voi de Golan , dar au fost 5 persoane cu 5 bagaje + skiuri pe masina ..... asa ca ....
Ziceti voi de Golan , dar au fost 5 persoane cu 5 bagaje + skiuri pe masina ..... asa ca ....
- emicald
- Marca si model masina: Citroen C4 thp
- white wizard
- The Annoying Thing
...imi pare rau sa te contrazic, dar merge si la C4 sa tii stergatoarele in "sus"emicald scrie:La C4 nu stau stergatoarele ridicate asa... ingheata pe parbriz.
C4 1.6 16v VTR
-
Adrian
- Membru 'tunat'
si daca nu crezi, se fura si foarte repede.. ale mele stau cuminti in portbagaj...
Loganu lu amicul ala al tau a fost mai tare... Dar sper ca tu ai fost singur cu gagica... A avut ea timp sa te mangaie pana in Austria.. Scaun dat pe spate, alea alea... De aceea imi plac masinile in 2 usi.. Complexitate sentimentala si libertate absoluta...
Loganu lu amicul ala al tau a fost mai tare... Dar sper ca tu ai fost singur cu gagica... A avut ea timp sa te mangaie pana in Austria.. Scaun dat pe spate, alea alea... De aceea imi plac masinile in 2 usi.. Complexitate sentimentala si libertate absoluta...
- DMX
- Fan C4
In Austria 90% din cei de acolo isi ridica stergatoarele , ptr ca sunt temperaturi foarte scazute , iar stergatoarele ingheata de parbriz .....
Acuma am inteles de ce ziceati ca am luat locul unui localnic
Acuma am inteles de ce ziceati ca am luat locul unui localnic
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
Lasa doctore, ca si la noi in plina vara ti le ridica altii, sa nu iti inghete pe parbriz. Chestie de obisnuinta si de gust. Iarna probabil ca le-ar da cu apa 
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF