Scaun isofix + carut copil

Discutii despre orice va taie capul
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Scaun isofix + carut copil

Mesaj de mituc »

Cei care ati mai trecut prin asta, imi puteti recomanda niste echipamente de genul asta bune? Eventual si un carut cu grad de ergonomie si pliere mare, sa intre de exemplu in portbagajul unui C4...
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
dimabogdan

Re: Scaun isofix + carut copil

Mesaj de dimabogdan »

Depinde, ce varsta are micutul.Asta conteaza pentru a stii daca poti trece la a carucioarele tip "sport" adica astea http://chicco.ro/produse/anteprescolaru ... -1303.html care au cel mai mare grad de pliere.Scaunul de masina ti-l recomand tot dela ei, deoarece pana acum raportul pret -calitate fata de alte altele cate am vazut este foarte bun.
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Micutul va fi nou nascut.
Merci, ai fi a treia persoana din cele 5 cu care am discutat si care-mi recomanda chicco. Deci treaba e cam clara.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
citizenx
Marca si model masina: CITROËN C4 (B7) 1.6 HDi
Numar Inmatriculare: IS-25-PAI

Mesaj de citizenx »

Daca tot te-ai obisnuit sa comanzi din afara, uitate pe site-ul asta. Am vazut la cineva si mi se par superbe. Dar si pretul este pe masura.
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

ca o recomandare.... nu uita sa iei 2 lucruri...scoica pana pe la perioada cand isi tine capul singur si abia apoi scaun de masina cu spatar.
nu stiu daca stiai , scoica se pune cu spatele copilului la parbriz. fie ca il pui in fata fie in spate.
daca il pui in fata , nu uita sa dezafectezi airbagul.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
B25BUY
Numar Inmatriculare: B-BUY

Mesaj de B25BUY »

Intrucat si la mine se apropie evenimentul si va fi nevoie cat de curand de astfel de accesorii, am tot cautat pe la diverse targuri baby-expo si m-am oprit la un carucior easy go cu 3 roti (nu apare pe site varianta cu 3 roti) care te duce pe la 1299 lei cu 3 piese :landou, scoica si scaun auto

http://www.babycomfort.ro/produse/230-c ... 4-red.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Cu riscul de a fi un pic offtopic dar la acelasi capitol: Tot de aici am luat si un patut facut la noi in tara, din lemn (nu pal), frumos finisat:
http://www.babycomfort.ro/produse/237-p ... abila.html" onclick="window.open(this.href);return false;
C4 berlina 5 usi, culoare: Mativoire/2.0 HDI VTR Pack 140 CP - 2009
byte
Numar Inmatriculare: TM-11-NDZ

Mesaj de byte »

Eu zic sa nu dai banii pe scaun ISOFIX si asta pentru pretul este aproximativ dublu fata de unul normal.
Eu am unul care are prindere cu centura si in plus are un picior reglabil care ii asigura al 3 punct de sprijin. Firma este Graco iar caruciorul cu toate accesoriile de care ai nevoie il gasesti aici:
http://www.graco.ro/index.php?id=4" onclick="window.open(this.href);return false;
iar suportul de scaun de care ziceam este asta:
http://www.graco.ro/index.php?id=20" onclick="window.open(this.href);return false;

Eu l-am cuparat din Ungaria si pretul a fost aprox 1500 RON in care intra totul (carucior cu toate accesoriile landou si scaun cu suport).

Dimensiunile sunt acceptabile, adica intra in portbagaj, insa ocupa toata suprafata iar in inaltime este aprox 20 cm. Daca vrei sa il pui in picioare atunci trebuie sa scoti placa care separa portbagajul de interior.
Daca vrei mai multe detalii pot sa-ti fac niste poze.

Se inmultesc copiii in clubc4 :applause
TM-11-NDZ
C4 berlina, SX, 1.6 16V Gris Aluminium
baty_san

Mesaj de baty_san »

Buuuuun topic.... chiar foarte bun.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Don't steal...goverment hates competition!
Aiurica

Mesaj de Aiurica »

@ byte, eu insa nu vad scaunul......
este doar un cos, si o scoica din ce vad eu.
VeNoM386

Mesaj de VeNoM386 »

byte scrie:Eu zic sa nu dai banii pe scaun ISOFIX si asta pentru pretul este aproximativ dublu fata de unul normal.
Eu am unul care are prindere cu centura si in plus are un picior reglabil care ii asigura al 3 punct de sprijin. Firma este Graco iar caruciorul cu toate accesoriile de care ai nevoie il gasesti aici:
http://www.graco.ro/index.php?id=4" onclick="window.open(this.href);return false;
iar suportul de scaun de care ziceam este asta:
http://www.graco.ro/index.php?id=20" onclick="window.open(this.href);return false;

Eu l-am cuparat din Ungaria si pretul a fost aprox 1500 RON in care intra totul (carucior cu toate accesoriile landou si scaun cu suport).

Dimensiunile sunt acceptabile, adica intra in portbagaj, insa ocupa toata suprafata iar in inaltime este aprox 20 cm. Daca vrei sa il pui in picioare atunci trebuie sa scoti placa care separa portbagajul de interior.
Daca vrei mai multe detalii pot sa-ti fac niste poze.

Se inmultesc copiii in clubc4 :applause
Eu tot Graco Quattro Tour Deluxe TSB am si sunt foarte multumit. Eu am dat la baby expo 1350 RON pe tot setul, inclusiv autobaby. Caruciorul ocupa mai putin spatiu in portbagaj daca ii scoti rotile.
Scaunul este recomandat sa fie folosit de la 2 ani de zile. Eu l-am folosit de la un an si 2 luni, pentru ca al meu nu mai vroia sa stea sub nici o forma cu spatele si culcat si i-am luat un scaun Chicco care se potriveste de minune cu tapiteria masinii :)
C4 Champion Coupe 1.6 HDI 110 CP
emicald
Marca si model masina: Citroen C4 thp

Mesaj de emicald »

Aiurica scrie:@ byte, eu insa nu vad scaunul......
este doar un cos, si o scoica din ce vad eu.
La seturile astea cu carucior asa e. Sint pentru bebelusi.
Scaunul calumea e alta treaba, il iei separat, cind se face fiara mai mare. ;)

PS: al meu a stat in scaun cit am avut Fordul (pina la aproape 3 ani), dup-aia n-a mai vrut neam, am avut discutii mereu. Acum are un inaltator d-ala de 2 lei din hipermarket, dar nici pe ala nu-i place, nu-i place centura, nimic. :)
C4
byte

Mesaj de byte »

Scaunul este scoica+acel suport de scaun. Se foloseste pana la 10 kg respectiv 1 an. Dupa aceea intradevar trebuie scaun in care sta cu fata si in fund.
Am recomandat aceasta scoica pentru ca mituc are nevoie de un scaun pentru nou nascut.
TM-11-NDZ
Aiurica

Mesaj de Aiurica »

oricum nu pot intelege cum puteti da 1500 pe un scaun si un carucior.....dar .......
byte

Mesaj de byte »

exact la fel cum am dat 14500 pe un C4 cand gaseam logan la 9000 ....
TM-11-NDZ
Aiurica

Mesaj de Aiurica »

daca tu regreti, vezi ca exista logan in targ la 2000.....si iti mai raman si bani.
sunt sigur insa ca esti multumi de c4 tau.

imi cer scuze pt off.
Scrie răspuns

Înapoi la “Cafenea”