Becuri Philips

Eleroane,Kituri de caroserie,Geamuri Fumurii,Xenoane, Roti/Cauciucuri
Închis
Victor.VR
Teh STIG
Marca si model masina: Leon FR 2015 (+Audi)

Becuri Philips

Mesaj de Victor.VR »

Well, vreau sa cumpar becuri ceva mai bune. Pe chevrolet am Blue Vision... se vad albe, atat, dar se ard extrem de repede.

Am vazut cateva variante : XtremePower, Power2night, NightGuide, VisionPlus.

Doar despre XtremePower am citit ca... sunt ca becurile normale, doar ca bat ceva mai puternic.
Citroen C4 Coupe Facelift, 2009
Chevrolet Nubira CDX, 2005
wonka jr.
Marca si model masina: Citroen DS3 1.6 hdi 92 cp
Numar Inmatriculare: GL 88 WNK

Re: Becuri Philips

Mesaj de wonka jr. »

intr-adevar lumineaza ceva mai bine, dar la fel de repede se ard. mie mi s-au ars amandoua in acelasi timp si se facea seara. am fost nevoit sa merg cu proiectoarele de ceata si cu faza lunga unde se putea. deci nu prea le recomand, doar daca vrei sa le tii pentru o perioada de pana in 6 luni. cred ca cel mai mult tine instalatia de xenon. nu am auzit pe nimenit sa se planga ca s-a ars. cred ca voi trece si eu la xenon pentru ca in 1 an jumate mi s-au ars 4 becuri, iar la vechea supernova doar unul s-a ars in 8 ani.
DS3 1.6 Hdi 92cp, 30.000km Imagine
ex DS4 So Chic 1.6 VTi 120cp, 67.110 km Imagine
ex C2 VTS 1.6i 125cp, 107.344 km Imagine
ex C4 Coupe VTR 1.6 Hdi 110cp, 216.164 km Imagine
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Treci pe xenon...diferenta e f mare, dar sa nu te arunci sa da-i nu stiu cat pe ele...toate sunt niste chinezarii...fara exceptie.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
Victor.VR
Teh STIG

Mesaj de Victor.VR »

As trece pe xenon dar stiti povestea cu garantia la partea electrica. Plus ca n-am chef sa dau 1000 de euro la ei ::P

Deci tot la un bec philips ajung [cel putin momentan] si niste indicatii mi-ar fi bune.. numai bluevision sa nu fie :D
wonka jr.

Mesaj de wonka jr. »

daca nu mergi mult noaptea eu zic sa iti iei cele mai ieftine becuri care le gasesti ca nu se merita sa dai 50 lei pe un bec philips si sa ti se arda in cateva luni.
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Vrenescw scrie:As trece pe xenon dar stiti povestea cu garantia la partea electrica. Plus ca n-am chef sa dau 1000 de euro la ei ::P

:?: N-am prins faza!!!
Eu am avut xenon din a 2-a luna de cand mi-am luat masina(de C4 vb) si nu mi-au comentat niciodata nimic de el...ce legatura au farurile cu restul masinii sau cu restul problemelor pe partea electrica...nu trebuie sa fii asa panicat cu chestiile astea.
1000E???? Un set de xenoane este intre 300 lei si 450-500lei.... :?

Victor.VR
Teh STIG

Mesaj de Victor.VR »

Stiu xenoanele de 300-400 ron.. eu ma refeream ca alea de 1000 de euro sunt cele pe care ti le monteaza ei la service [aka autorizat]. Si oricum, xenon pun doar daca o sa imi pun si faruri cu lupa.

Stiu cum se vede cu xenon... dar chiar nu vreau sa montez altceva pe masina. (nici macar senzori de parcare nu as monta)
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Daca farurile stock nu au deja lupa sa poti pune xenon = fail.
Daca pui xenoane de 5000+k = fail.
Daca se gaseste vreun retard mai cu mot in service e posibil sa ti-o incasezi = fail.

Niste halogene sanatoase pe o masina care are deja halogen e cit se poate de potrivit.

Eu am avut xenon de 5000k pe c4, erau ok, faceau lumina multisoara desi vedeam cu putin mai bine decit cu halogenele stock pentru ca intimplator sau nu alea erau cu adevarat chioare (doar ca au costat mult mai mult decit niste halogene snatoase). Doar ca noaptea ma luau de cap mai repede. Daca atunci avea cine sa ma invete probabil ca nu faceam miscarea ci faceam ce te-ai apucat tu sa faci deja, sa cauti niste halogene sanatoase.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
wonka jr.

Mesaj de wonka jr. »

eu nu mai fac greseala sa iau philips xtreme power. le-am cumparat relativ ieftin ~ 90 lei anul trecut si m-au lasat cand mi-a fost lumea mai draga: in afara localitatii, drum de munte, pe inserat. asa ca degeaba dai o gramada de bani pe niste halogene sanatoase daca nu te tin mai mult de 5-6 luni. nu se intampla nimic daca n-ai lupa si iti pui xenon. daca ti le regleaza cum trebuie bat exact acolo unde trebuie sa bata, nu prin copaci sau mai stiu eu pe unde.
Victor.VR
Teh STIG

Mesaj de Victor.VR »

Am facut un drum Iasi-Bucuresti si inapoi cu xenoane montate pe faruri stock (fara lupa), si credeti-ma ca nu am mai putut suporta culoarea aia. Ideal e ca farurile sa dea o lumina cat mai asemanatoare cu lumina naturala. Pur si simplu ochii mei nu suporta xenonul si obosesc foarte repede.
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Iti iei xenoane de 4300 sau 5000...cele de 4300k dau o culoare f apropiata de lumina soarelui....a mai fost discutia asta de f multe ori pe aici.
Si xenoanele stock tot de 4300-5000k sunt....cele care vin pe masini din fabrica...lupa nu are nici o legatura.
A mea are xenoane din fabrica dar nu are lupa...si se vede super bine.

stevey
Marca si model masina: C4 1.6i BLACK

Mesaj de stevey »

Philips sunt proaste made in china.Vezi OSRAM sunt fabricate in germania si tin vre-o 30.000km mers zilnic.Osram avem si standard pe masina.

Mihay : Sunt 22 de pagini de becuri,beculete,culori,temperaturi etc! Chiar mai trebuia un topic? Cel cu 22 de pagini este doar cu 5-6 topicuri mai jos. E asa greu ?
Închis

Înapoi la “Tuning&Styling EXTERIOR”