http://mostbeautifulcar.eurosport.com/" onclick="window.open(this.href);return false; : aici o puteti vota. au fost fazele preliminarii si acum este FINALA .
eu am ales alta tara... Russia ca n-au curaj sa comenteze
@Chainsaw puteai sa faci un efort si sa nu pui fix ptr Citroen o imagine in photoshop cu ceva care NU EXISTA . Aia e o viziune despre Ds3 GT , ai destule poze cu Ds3 adevarat .
Si eu am votat DS3 desi imi faceau cu ochiul rau de tot BMW Z4 si Peugeot-ul. M-am decis cam greu, insa am hotarat ca un design nou si inovator ar merita mai mult votul meu decat niste facelift-uri la modele anterioare.
LE: sa nu se inteleaga gresit: ma refeream la faptul ca RCZ-ul seamana f mult cu 907. Nu e facelift la nimic.
Daca e sa votez doar cea mai frumoasa masina atunci dupa ce am oscilat intre ds3 si rcz am inclinat totusi spre rcz. Daca e sa votez cea mai masina de acolo as oscila intre z4 si 370z, si probabil l-as vota pe ultimul.
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti. All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Votat 370....o masina de vis.....parca la z4 nu prea au adus modificari...de ce as vota o masina de acum 5 ani.....DS3 nu mi se pare a fi senzatia anului, iar Peugeotul RCZ .....nu prea se pupa liniile.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold