Un nou robotel pe forum:)
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
Re: Un nou robotel pe forum:)
ps:
Tweeterele directionate catre urechea ascultatorului nu au cum sa faca mamaliga!
ele se pot pune ORIUNDE atata timp cat sunt directionate....sau redirectionate cum e cazul celor amplasate pe parbriz.
Tweeterele directionate catre urechea ascultatorului nu au cum sa faca mamaliga!
ele se pot pune ORIUNDE atata timp cat sunt directionate....sau redirectionate cum e cazul celor amplasate pe parbriz.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
-
NOTORIOS133
- Numar Inmatriculare: 0126brw
Dupa ce am verificat legaturile mai bine, am realizat ca eu defapt mai am ceva reglaje de putere la tweetere pe filtrele boxelor.Reglajele erau date la minim...dupa ce am marrit volumul totul e echilibrat:D.
Farurile tale sunt stoc?Mi se par a fi diferite...xenonul cum il ai...fara lupa dispersoare?Mie nu imi prea place cum dau lumina ...si nu cunosc nicio metoda pentru a adapta o lentila acolo in far.
Sfaturi?:)
Farurile tale sunt stoc?Mi se par a fi diferite...xenonul cum il ai...fara lupa dispersoare?Mie nu imi prea place cum dau lumina ...si nu cunosc nicio metoda pentru a adapta o lentila acolo in far.
Sfaturi?:)
- Ediz
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6i
Mercedes C200 Kompressor - Numar Inmatriculare: Ct 07 WOA / CT 90 ESE
n`are lupa , e doar vopsit geamul de la far . Asa cred , este un site care monteaza lupe pe farul stock parca http://forum.4tuning.ro/532-firme-xenon ... xenon.html" onclick="window.open(this.href);return false; .
Daca nu , faruri dectane cum are toata lumea,dar sa stii ca noapte la drum lung nu sunt excelente , parerea mea .
Daca nu , faruri dectane cum are toata lumea,dar sa stii ca noapte la drum lung nu sunt excelente , parerea mea .
C4
C200K
C200K
-
NOTORIOS133
La farurile Dectane se pastreaza reglajele electrice ale farurilor?Mai functioneaza dupa inlocuire?
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Daca farurile vin cu reglaj electric teoretic se pastreaza! Insa e posibil sa mai sara reglajele alea din faruri si sa mearga aiurea..
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- Victor.VR
- Teh STIG
- Marca si model masina: Leon FR 2015 (+Audi)
Ediz scrie:n`are lupa , e doar vopsit geamul de la far . Asa cred , este un site care monteaza lupe pe farul stock parca http://forum.4tuning.ro/532-firme-xenon ... xenon.html" onclick="window.open(this.href);return false; .
Cu toate ca dau frumos (lupele de pe farul stock).. lumineaza foarte prost. Un prieten de-al meu si-a pus pe golf IV si noaptea este.. jale.
Citroen C4 Coupe Facelift, 2009
Chevrolet Nubira CDX, 2005
Chevrolet Nubira CDX, 2005
- Ediz
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6i
Mercedes C200 Kompressor - Numar Inmatriculare: Ct 07 WOA / CT 90 ESE
da, daca esti in oras nu iti dai seama asa tare dar cand iesi afara e jale ! si prima mea iesire cu ele seara a fost pe ceata de nu vedeai la 2 metrii in fata
\
La mine merg reglajele , inclusiv aprinsul din telecomanda !
La mine merg reglajele , inclusiv aprinsul din telecomanda !
C4
C200K
C200K
- Mihay
- Supermoderator
m`ati facut sa rad cu lupele astea...ma abtin..
-
NOTORIOS133
Mihay parca ai dectane...spui ceva pareri?Ai lupe la ele?se vad bine noaptea?
- Mihay
- Supermoderator
pai nu crezi ca am spus prin postul de mai sus?
-
NOTORIOS133
Despre lupe am inteles ideea....ceream o parere si despre faruri...lumineaza mai prost?Cum se comporta...se aubresc...ai avut ceva probleme cu ele?Tot dectane ai si tu nu?
Am vazut si unele Solartek...stiti ceva de ele?
Am vazut si unele Solartek...stiti ceva de ele?
- Mihay
- Supermoderator
avand lupele NU au cum sa LUMINEZE MAI PROST , mai ales cu un kit de xenon. Se aburesc putin la spalatorii si pe ploaie dar nu in zona lupei. Acest lucru il "rezolvi" fie prin scoaterea capacelului de la faza lunga fie prin aplicarea unui silicon la imbinarea dintre "sticla" si restul farului . Bogdan a facut asta, sper sa o fac si eu cand se va incalzi putin .El poate sa-ti zica daca se mai aburesc. Oricum dpmdv luand in discutie avantaje vs compromisuri mi-as mai cumpara si a 2 oara aceste faruri .
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
De Solartek n-am auzit, de Sonar da, am eu. Cu kit xenon, lumineaza impecabil, in mod special la drum in afara localitatilor. Astea cu lupa sunt foarte bune pentru ca focalizeaza raza numai unde ai nevoie sa vezi, nu in ochii celor dupa contrasex. Cei care-s nemultumiti de farurile astea, ori nu-s reglate corect, ori au ei probleme cu vederea
Si da Mihay, se aburesc la spalatorie si pe timp de ploaie, dar sa incerci sa scoti acele doape de plastic incolore sa vezi surpriza, nu se mai aburesc
Alea-s pentru aerisirea farului, eu le-am dat jos si nu s-au mai aburit nici macar o data.
Le pun cand ma duc cu masina la spalat si apoi le scot tot timpul, chiar si pe ploaie.
Si da Mihay, se aburesc la spalatorie si pe timp de ploaie, dar sa incerci sa scoti acele doape de plastic incolore sa vezi surpriza, nu se mai aburesc
Alea-s pentru aerisirea farului, eu le-am dat jos si nu s-au mai aburit nici macar o data.
Le pun cand ma duc cu masina la spalat si apoi le scot tot timpul, chiar si pe ploaie.
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Care dopuri incolore zici tu?
La ale mele era clar pe unde intra apa, si dupa ce am dat cu silicon au fost OK! Insa, acu vreo saptamana asta dupa ce am mers vreo 300km numai ploaie la greu, am vazut iar un pic ca s-a aburit!
Trebuie sa mai pun silicon, dar sa se mai incalzeasca!
La ale mele era clar pe unde intra apa, si dupa ce am dat cu silicon au fost OK! Insa, acu vreo saptamana asta dupa ce am mers vreo 300km numai ploaie la greu, am vazut iar un pic ca s-a aburit!
Trebuie sa mai pun silicon, dar sa se mai incalzeasca!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013

-
NOTORIOS133
Dap...ai dreptate...macar litera de inceput am nimerit-o
Acum sunt confuz...facem un topic dectane vs sonar?