-usa are un zgomot mai placut la inchidere,se aude mai infundat...nu ca inainte...parca dadeam cu o tabla nu cu o usa de masina.
-dpdv al sunetului...fara twetere si fara statie montate nu pot spune ca este diferenta enorma...diferenta la bass de care vorbeati toti nu am avut cum sa o sesizez deoarece aveam tun de basi montat.
Ce m-a uimit cel mai mult au fost cartoanele alea pe care citroen le-a pus in usa in loc de boxe...e prea mult sa le numim boxe, cartoane e mai corect:).Sunt curios ce pocnituri de difuruzoare sunt si pe spate.
Maine sper sa am timp sa montez si statia si tweeterele...desi nu prea stiu unde sa plasez statia, daca sa trag fire pana in portbagaj si sa o pun acolo sau daca sa o pun sub scaun.
Greieri in usi nu mai sunt,...mai am in portbagaj de omorat cativa, ii strivesc maine pe toti:
Zgomotele de afara se aud sesizabil mai incet decat inainte
Si cand citeamd e taieturi...nu credeam.Sesizasem doar una dar cand am ajuns acasa si m-am spalat pe maini....tragedie:).Sfat...NU VA APUCATI FARA MANUSI
Atasez si cateva imagini...sunt facute cu telefonul...dar le pun ca sa nu va suparati pe mine:P