Anvelope iarna / all seasons
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Re: Anvelope iarna / all seasons
Asa cred si eu. Din pacate am aflat dupa ce am dat 1.500 lei pe set. Sint curios daca mai are cineva aceste pneuri si care e parerea lor.
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
De curiozitate te-ai uitat la data fabricatiei?vlad scrie:Azi, 1 grad. Iar asta iarna cind am intrat pe contrasens erau pina in -10.
Eu pt iarna folosesc binecunoscutele michelin energy si de 4 ierni n-am avut nicio problema cu ele, avand in vedere conditiile atmosferice si drumurile pe care am mers..Nici macar o data nu am patit ce zici tu acolo
In schimb cu EagleF1 e mai rau pe temperaturile astea decat descrii tu
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Sint fabricate in Europa (Germania, Franta sau Spania) si sint din 2007 sau 2008. O sa ma uit miine si va zic exact. Au indicele de viteza T, dar nu cred ca are treaba cu aderenta.
- sorigen
poate sunt contrafacute.. eu am tot Dunlup Winter Sport M3 am si am fost foarte multumit de ele. am mers cu ele iarna trecuta si urmeaza sa le pun zilele astea pe jantele de tabla.
ps: am dat pe ala ~ 1000 lei cu tot cu montaj, dar am fost pana la Sibiu dupa ele.
ps: am dat pe ala ~ 1000 lei cu tot cu montaj, dar am fost pana la Sibiu dupa ele.
2008 Citroen C4 VTR 1.6HDi 110cp + (Folii Llumar, Faruri Dectane, Xenon GT HID) aici
http://www.info-service.ro
http://www.info-service.ro
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Ce pneuri folosesti vara ? Nu ai simtit absolut nici o diferenta fata de cele de vara ? Vrei sa zici ca la frinare se comporta tot la fel ? Ca la subvirare sa zicem ca poate te ajuta ESP-ul.
L.E: eu le-am cumparat din Metro.
L.E 2: nu pot sa nu apreciez comportamentul lor pe zapada. Impecabil. De fiecare data cind am fost la munte pe zapada nu m-a lasat la greu. Niciodata nu au patinat. Dar cind da de astfalt si incerci sa le fortezi un pic te lasa.
L.E: eu le-am cumparat din Metro.
L.E 2: nu pot sa nu apreciez comportamentul lor pe zapada. Impecabil. De fiecare data cind am fost la munte pe zapada nu m-a lasat la greu. Niciodata nu au patinat. Dar cind da de astfalt si incerci sa le fortezi un pic te lasa.
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
eu am tot Dunlup Winter Sport M3 si pot spune ca m-au satisfacut pana acum
nu le-am pus decat o iarna, dar nu am avut probleme pe asfalt sau zapada....
e drept ca nici nu prea fortez eu masina....
nu le-am pus decat o iarna, dar nu am avut probleme pe asfalt sau zapada....
e drept ca nici nu prea fortez eu masina....
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Revin cu noi impresii. Nu am mai derapat de atunci decit intentionat. Se pare ca doar gheata si zapada batatorita si inghetata nu le place pneurilor mele. Am uitat sa verific unde si cind sint produse, dar odata si odata o sa fac si asta.
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
Pe buburuza am Dunlop Winter Sport M2 si sunt super multumit de ele. Si pe zapada si pe asfalt. Pe gheata, numai cu studded faci fata, asa ca din punctul meu de vedere, gheata nu se pune 
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
- VeNoM386
Eu mi-am luat sambata din Vitan Goodyear Ultra Grip 7+ si sunt foarte multumit de ele. 1640 setul + 100 ron montajul, care desi era inclus, trebuia sa astept cel putin 3-4 ore. Asa ca am preferat sa dau inca 40 ron in plus (oricum plateam plumbii si echilibratul) si am rezolvat in 30 min.
Ultima oară modificat Lun Dec 21, 2009 11:48 am de către VeNoM386, modificat 1 dată în total.
C4 Champion Coupe 1.6 HDI 110 CP
- B25BUY
- Numar Inmatriculare: B-BUY
sa le stapanesti sanatos
sunt buneee...
C4 berlina 5 usi, culoare: Mativoire/2.0 HDI VTR Pack 140 CP - 2009
- ingfrancisc
- Marca si model masina: C4 Picasso, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: TM04DVF
Da, Goodyear Ultragrip 7+ sunt cele mai bune, mi-am luat si eu astazi, dupa ce m-am uitat pe mai multe review-uri. Totusi, pana azi m-am dat foarte bine pe zapada din Timisoara (aici nu s-a prea auzit de dezapazire ...) si cu cele stock, Michelin Energy Saver si spre surpinderea mea s-au comportat excelent. Nu le-as fi schimbat dar plec din tara si nu am vrut sa risc vreo amenda.
@ Vlad, cauciucurile din Metro pot fi resapate ... pana acum vreo 2 ani scriau pe etichetele de pret ca sunt resapate. In mod normal Dunlop ar trebui sa fie chiar bune.
@ Vlad, cauciucurile din Metro pot fi resapate ... pana acum vreo 2 ani scriau pe etichetele de pret ca sunt resapate. In mod normal Dunlop ar trebui sa fie chiar bune.
C4 Picasso, 1.6 HDI 109 CP
C3 Picasso, 1.6 HDI 92 CP
C3 Picasso, 1.6 HDI 92 CP
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE