Salut am cumparat un buton pentru deschiderea hayonului pentru ca am crezut ca din cauza lui nu mi se deschide hayonul . DUpa ce am mai discutat cu cineva se pare ca problema era de la niste fire care se rupsesera asa ca am ramas cu acel buton . Eu am dat pe el 130 de lei este sigilat .
Astept oferte.
Vand Buton actionare hayon nou
Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
- dragos_1984
- Numar Inmatriculare: B-17-THC
Vand Buton actionare hayon nou
C4 Coupe 1.6l 16v 110CP+12-15cp chip+admisie schimbata
rosu lucifer
si alte mici modificari la interior
rosu lucifer
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Re: Vand Buton actionare hayon nou
Ai doar microintrerupatorul ala sau si clapeta pe care apesi la deshidere ?
- dragos_1984
- Numar Inmatriculare: B-17-THC
Re: Vand Buton actionare hayon nou
Doar microintrerupatorul.
C4 Coupe 1.6l 16v 110CP+12-15cp chip+admisie schimbata
rosu lucifer
rosu lucifer