Cum imi pun rotile,cauciucurile si ce mai e nevoie pe CASCO
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Cum imi pun rotile,cauciucurile si ce mai e nevoie pe CASCO
Care sunt pasii pentru a face o astfel de adaugire la Casco?Masina este luata pe leasing..
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
cred ca trebuie sa te duci la proprietarul masinii (firma de leasing si sa vorbestic u ei de majorare a valorii, si vii cu facturile) cel putin parca asa "am auzit" ca se face.
cineva mai concret stie??
cineva mai concret stie??
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
- Bogdan
- Fondator
Voi suna azi maine sa intreb ce si cum la Allianz. Eu am incercat printr-o firma de brokeraj sa fac asta, si nu se poate, din simplul motiv ca ei nu pot prelua contractele de asigurare ale societatiloe de leasing.

-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
Cand am luat masina am vrut sa-mi fac asigurare printr-o firma de brokeraj pentru ca imi conveneau fff mult conditiile si merita diferenta de pret. Solutia ca sa faci lucrul asta este sa se cesioneze polita in favoarea societatii de leasing. Ceva mai pe romaneste sa se lase gol in contract si sa se completeze de catre societatea de leasing. Vorbiti cu societatea de leasing si o sa va explice exact ce si cum.Bogdan scrie:Voi suna azi maine sa intreb ce si cum la Allianz. Eu am incercat printr-o firma de brokeraj sa fac asta, si nu se poate, din simplul motiv ca ei nu pot prelua contractele de asigurare ale societatiloe de leasing.
Eu nu am mai facut lucrul asta pentru ca nu aveam timp in ziua in care am semnat actele si am platit avansul si pentru ca erau toate in aceeasi incinta (si leasingul si asigurarea) am preferat sa semnez cu aceesi firma si sa nu-mi mai bat capul cu alte drumuri si explicatii.....Sper sa nu regret ca am facut lucrul asta.
-
Adrian
- Membru 'tunat'
Scrie acolo in contract, undeva, mic, da mic de tot... Ceva de genu...
Orice modificare asupra masinii, fie ea si estetica poate aduce cu aceasta nerespectarea contractului, si drept urmare proprietarul ( adica nu Bogdan), are dreptul de a verifica si a se asigura ca bunul care este dat spre folosinta ( adica bunul lui Bogdan, care de fapt nu e al lui, deci nu are voie sa ii faca nimic
) indeplineste caracteristicile si normele in care acesta a fost construit de catre constructor!
Cu alte cuvinte nu ai voie sa ii faci nimic, ca nu e masina ta.. Bineinteles, Bogdan, a fost unul dintre cei care mi-a calcat pe urme
si nu a uitat sa citeasca partea asta.. Drept urmare, nu mai are garantie la suspensie ( oricum o marita si p'asta
) si nici la evacuare ( aoleu are alta toba
) ...
Maine poimaine o sa ne verifice astia de la lizing (
) si o sa vada ca aveam alte masini
...
Cu alte cuvinte, Bogdan, roaga-te sa nu se sesizeze astia si las-o mai moale cu asigurarea ta! Mergi pe burta! E ca si cum ai zice: vedeti eu nu am respectat contractul, dar nu-i asa ca sunteti baieti buni si mi le asigurati voi pe jantele astea?
Orice modificare asupra masinii, fie ea si estetica poate aduce cu aceasta nerespectarea contractului, si drept urmare proprietarul ( adica nu Bogdan), are dreptul de a verifica si a se asigura ca bunul care este dat spre folosinta ( adica bunul lui Bogdan, care de fapt nu e al lui, deci nu are voie sa ii faca nimic
Cu alte cuvinte nu ai voie sa ii faci nimic, ca nu e masina ta.. Bineinteles, Bogdan, a fost unul dintre cei care mi-a calcat pe urme
Maine poimaine o sa ne verifice astia de la lizing (
Cu alte cuvinte, Bogdan, roaga-te sa nu se sesizeze astia si las-o mai moale cu asigurarea ta! Mergi pe burta! E ca si cum ai zice: vedeti eu nu am respectat contractul, dar nu-i asa ca sunteti baieti buni si mi le asigurati voi pe jantele astea?
- Bogdan
- Fondator
Interesant ce zici tu, dar eu nu vad nici o legatura intre garantia masinii si casco!
Nu iese nimic din garantie daca iti pui toba sport, in cel mai rau caz doar toba veche care zau ca nu ma intereseaza. Lucru confirmat de service. Ar trebui sa ma ingrijoreze ITP-ul mai mult, decat garantia masinii
Am contractul de Casco si nu scrie nimic din ce zici tu. .
O sa revin maine cu detalii...cand voi afla ce si cum.
Am avut masina de 2 ori in service si a necesitat reparatie pe casco. O data pentru usa indoita de mine, si a doua oara pentru niste zgarieturi vechi. Nu am intrat in contact deloc cu firma de leasing... Asiguratorul a facut toata treaba, si-a luat banii de la service, etc etc!!
Nu iese nimic din garantie daca iti pui toba sport, in cel mai rau caz doar toba veche care zau ca nu ma intereseaza. Lucru confirmat de service. Ar trebui sa ma ingrijoreze ITP-ul mai mult, decat garantia masinii
Am contractul de Casco si nu scrie nimic din ce zici tu. .
O sa revin maine cu detalii...cand voi afla ce si cum.
Am avut masina de 2 ori in service si a necesitat reparatie pe casco. O data pentru usa indoita de mine, si a doua oara pentru niste zgarieturi vechi. Nu am intrat in contact deloc cu firma de leasing... Asiguratorul a facut toata treaba, si-a luat banii de la service, etc etc!!

-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Adrian are dreptate cu partea despre contractul de leasing.
Atata timp cat masina este a banci si nu a ta, tu nu ai voie sa aduci nici o modificare la masina. Bineinteles ca atata timp cat tu iti platesti ratele pe aia ii doare fix in fix, dar daca tu dintr-un motiv numai platesti s-ar putea sa te trezesti ca te dau aia in judecata ca ai modificat masina si o sa te oblige sa o aduci la starea initiala.
Cat despre CASCO, nu stiu pt ca Generali (in cazul meu) nu are nici o treaba cu banca.
Atata timp cat masina este a banci si nu a ta, tu nu ai voie sa aduci nici o modificare la masina. Bineinteles ca atata timp cat tu iti platesti ratele pe aia ii doare fix in fix, dar daca tu dintr-un motiv numai platesti s-ar putea sa te trezesti ca te dau aia in judecata ca ai modificat masina si o sa te oblige sa o aduci la starea initiala.
Cat despre CASCO, nu stiu pt ca Generali (in cazul meu) nu are nici o treaba cu banca.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
- Bogdan
- Fondator
Asa e cum ziceti voi cand vine vorba de firma de leasing, dar in contractul de casco nu scrie nimic. Singurul meu contact cu firma de leasing e atunci cand platesc, si nu ma intreaba nimeni nimic!
Sa nu-mi zici ca tu nu ai vrea sa ti le pui pe Casco
Sa nu-mi zici ca tu nu ai vrea sa ti le pui pe Casco

-
Cristi
Eu am bagat rotile pe casco....e drept masina am platit-o integral...dar nu vad care ar fi problema! cei de la casco vor fi incantati ca le dam bani in plus!
se face un contract auxiliar la cel initial in care se specifica bunurile asigurate(Jante/casetofon/stopui/faruri/etc) si se calculeaza separat in functie de valoarea factuii.
Nu uitati trebuie sa aveti facturi de preferinta pe numele vostru la produsele pe care vreti sa le asigurati!!!
se face un contract auxiliar la cel initial in care se specifica bunurile asigurate(Jante/casetofon/stopui/faruri/etc) si se calculeaza separat in functie de valoarea factuii.
Nu uitati trebuie sa aveti facturi de preferinta pe numele vostru la produsele pe care vreti sa le asigurati!!!
C4 1.6 hdi vtr - De Vanzare !
Hyundai Santa Fe 2.2CRDI, Ford Mondeo 2.0TDci Ghia, C-Klasse 220 cdi - very soon!
Hyundai Santa Fe 2.2CRDI, Ford Mondeo 2.0TDci Ghia, C-Klasse 220 cdi - very soon!
- Bogdan
- Fondator
Maine ma duc sa le pun si eu, si rotile si eleronul si revin cu detalii.
Cristi, cat platesti in plus si la ce valoare asigurata? Mie cineva mi-a facut un calcul ca pe la 1700 valoare asigurata platesti 80EUR pe an.
Cristi, cat platesti in plus si la ce valoare asigurata? Mie cineva mi-a facut un calcul ca pe la 1700 valoare asigurata platesti 80EUR pe an.

-
Cristi
rotile sunt asigurate la 1300eur si platesc in jur de 250 ron pe an
acum depinde si de asigurator....unii mai fac reducei
cel mai bine sa vb cu ei si sa le spui exact ce si cum....eventual intreaba-i daca iti fac reducere ceva!
acum depinde si de asigurator....unii mai fac reducei
cel mai bine sa vb cu ei si sa le spui exact ce si cum....eventual intreaba-i daca iti fac reducere ceva!
C4 1.6 hdi vtr - De Vanzare !
-
Adrian
- Membru 'tunat'
- Bogdan
- Fondator
Se dau si la bucata.. Se face fara probleme adaugirea pe CASCO. Azi am vorbit la Allianz.
Astept sa imi pun si eleronul si ma duc la ei la pozat
, d-abia ma asteapta.
Astept sa imi pun si eleronul si ma duc la ei la pozat

- Bogdan
- Fondator
Azi am fost la Casco si am adaugat jentile,cauciucurile si eleronul. Pentru cei care au la VBLeasing mergeti la sediul lor din Baneasa si in 10 min se rezolva totul. E bine sa aveti la voi cat mai multe acte de provenienta(facturi).
La o val asigurata de ~1500EUR platesc vreo 60 in plus pe an.
La o val asigurata de ~1500EUR platesc vreo 60 in plus pe an.