Detectoare Radar

Sisteme audio,DVD, Navigatie, etc..
Scrie răspuns
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Mie personal nu imi plac detectoarele wireless, pt ca pot sa te lase exact cand ai nevoie de ele.
La unul pe fir daca vrei iti tragi de la baterie un fir si ti-l tragi pe sub tapiterie si ai scapat de griji.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
gonty
Profu'
Numar Inmatriculare: IS96DEA

Mesaj de gonty »

gonty scrie: Al doilea detector, Whistler Pro 3450, nu mai stiu exact, cu montare modulara, am dat 250 euro.
Intre timp mi l-am montat in service. Avantajul sau este ca nu trebuie sa-l tii pe parbriz asa ca nu conteaza daca ai parbriz atermic sau nu. In plus, modulul de alerta l-am prins cu scai in spatiul de deasupra scrumierei iar firele nu se vad ca sunt trase prin bord.
Si apropos de parbrizul atermic: cred ca are oarece influente asupra receptiei semnalelor. Asta am constat-o atunci cand am utilizat GPS-ul. Mi s-a parut ca se calibreaza mult mai greu decat in cazul Logan-ului si singurul motiv ar fi parbrizul de la C4. Asadar, aviz celor care utilizeaza detectoare "de parbriz". S-ar putea sa existe ceva scaderi in performanta lor datorita "atermicului".
C4 2.0 HDI, SX Pack, bixenon directionale, pavilion vitrat
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

n'are legatura atermicul cu gps-ul ala ca e vb de unde doar, nu de altceva
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
cosminnuss
SeXy si Foarte Bun
Numar Inmatriculare: B-15-DFK

Mesaj de cosminnuss »

din cate stiu eu, parbrizul atermic afecteaza receptia GPS si cea a detectoarelor radar...
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Daca nu cumva parbrizul atermic este si ecranat impotriva undelor, NU are cum sa afecteze performantele acestora.

silvius

Mesaj de silvius »

e ok ce am luat de la shadow, a mers pana acu fara probleme. Mici erori insa nu de durata. Sa vad la drum mai lung ce face :)
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Erorile in orash sunt inevitabile. Sunt mult prea multe unde prin aer.

silvius

Mesaj de silvius »

nu m-am plans :) oricum sunt foarte scurte, prin urmare incep deja sa ma obisnuiesc si sa imi dau seama repede ce si cum.
Insa si-a facut treaba deja azi :wink:
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

:wink:

newt
CPatratzel
Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic

Mesaj de newt »

M-am gandit sa trezesc un pic topicul asta....
Am testat de curand un Bel Vector 965 (best price la ora asta 699 RON) pe ruta Bucuresti-Nadlag si retur. Mi-a placut numarul foarte mic de alarme false, desi a fost folosit preponderent in modul "Highway", (in afara de obisnuitele benzinarii de care nici un detector n-am vazut sa treaca) si mai ales faptul ca a mirosit radare de la mai bine de 1 km, dupa-colt, dupa deal samd. In Bucuresti, odata trecut pe modul "City NoX", a fost senzational. Comparat cu cateva modele foarte ieftine Cobra pe care le-am utilizat in trecut mi s-a parut excelent.
in alta ordine de idei am vazut ca a scazut enorm pretul la Bel RX65 (860 RON) si ma intrebam daca l-a scos cineva la plimbare. Review-uri sunt cat cuprinde dar ma interesa un "first hand experience".....
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Ma <banned> si ma <censored> pe toate detectoarele de radar, dar mai ales pe posesorii lor care merg cu 80Kmph prin localitati si tre' sa trec eu razant de vehicolele, oamenii si alte chestii de pe dreapta ca sa le fac boilor alora loc.

Cel mai bun detector de radar este constiinta.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
newt
CPatratzel

Mesaj de newt »

(se pune de-o polemica)

Fiecare are dreptul la opinia lui....
Iti pot cita spusele unor oficiali din politia engleza care spunea ca ei recomanda utilizarea detectoarelor pentru ca ii face pe soferi mai atenti la trafic si mai constienti de viteza cu care se deplaseaza...
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Englezul are insa alta mentalitate. Romanul insa are mentalitatea "da-i flash sclavului din fata sa sara in sant ca e un bou ca n-a avut 3M sa dea pe un detector!". Cu alte cuvinte ei folosesc detectorul de radar pentru a circula mai sigur. La noi se foloseste pentru a-ti permite sa circuli mirlaneste si sa periclitezi siguranta traficului.

Evident, ar fi o timpenie din partea mea sa generalizez. Asadar am sa particularizez: rabla VAG + antiradar = mirlanii soselelor.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Eu am un detector de 200 de lei, care tocmai a fost testat din nou, pe Bucuresti-PiatraNeamt-Bucuresti.. In total vreo 12-13 radare, le-a vazut pe toate, fie mobile, fie fixe(in masina) de la minim 1 km..
Sunt super multumit, am ajuns acasa mult mai devreme!
newt
CPatratzel

Mesaj de newt »

Sa inteleg ca nimeni nu s-a jucat cu RX65-ul p-aici....
Ok, va fac eu un review dupa 1 oct pentru ca sunt aprope decis sa-l iau....
Pe de alta parte, cine vrea un raport excelent pret/performante/alarme false poate sa-si ia cu incredere 965-ul. Pana acum e de departe cel mai bun cu care am mers!
Scrie răspuns

Înapoi la “Audio&Navi”