o serie VF7LANFUC***.... VTR
-
bogdans
- Numar Inmatriculare: DJ 16 VTR
o serie VF7LANFUC***.... VTR
Salut! ma intereseaza seria cuiva de motor,cu dotari maxime ... ca sa pot sa intru pe service.citroen sa aflu codurile OE pt achizitionarea unor accesorii !daca voi stiti codurile accesoriilor cu atat mai bine! pt inceput ... ma intereseaza ornamentul cu "VTR" pe lateralele masinii , perdelute luneta si lateral spate -coupe ; mp3 player fabrica ; etc ! Va multumesc!
C4coupe1.6i gris.fer.VTRpp.Resolfen.17"OE
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Re: o serie VF7LANFUC***.... VTR
Nu iti trebuie neaparat seria din cate stiu, poti sa dai 'filtering off` si iti arata toate posibilitatile.
Nu stiu codurile, dar cele pentru perdelute le gasesti pe ats.ro la sectiunea accesorii pentru C4, radioCD-ul RD4 cu mp3 are un pret de cca 10 milioane deci probabil nu te intereseaza iar pentru ornamentul VTR poti intreba la dealer, am vazut multe masini care il au (poate Dan Pasare il stie)
Nu stiu codurile, dar cele pentru perdelute le gasesti pe ats.ro la sectiunea accesorii pentru C4, radioCD-ul RD4 cu mp3 are un pret de cca 10 milioane deci probabil nu te intereseaza iar pentru ornamentul VTR poti intreba la dealer, am vazut multe masini care il au (poate Dan Pasare il stie)
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Ornamentul VTR este cel de C2.
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;-
carega
D-nul Pasare are dreptateDan pasare scrie:Ornamentul VTR este cel de C2.
-
bogdans
va multumesc...cea de c2 din ce am gasit este cromata si cu galben,eu vrea varianta cu rosu sau simpla...doar crom ! daca aveti idee sau cine a cumpart o ...cum arata?? !
- Mihay
- Supermoderator
- ornamentele cu inscriptia "VTR" sunt de pe C2 si doar asa se vand, crom cu galben, cu rosu sunt cele "VTS" ( eu mi le-am vopsit rosii VTR`urile, e si tutorial pe forum, doar trebuie sa cauti )
- perdelutele le ai si pe citroen.ro la accesorii
- mp3 de fabrica trebuie comandat pe SERIA TA altfel nu-ti va merge cum trebuie . E f posibil sa i sa poata telecoda seria ta de sasiu mp3 comandat pe alta serie ( as zice 99%) dar e bine sa tii cont si de acest aspect.
- perdelutele le ai si pe citroen.ro la accesorii
- mp3 de fabrica trebuie comandat pe SERIA TA altfel nu-ti va merge cum trebuie . E f posibil sa i sa poata telecoda seria ta de sasiu mp3 comandat pe alta serie ( as zice 99%) dar e bine sa tii cont si de acest aspect.
-
bogdans
am inteles ... ms ! iar de perdelute le am scris fara sa vreau ... cu gandul la acc. ce le comand ,alaturi de presuri 3D -satul de atata scuturat ... si spalat masina la interior , ornament prag , samd! ma supara galbenul,dar le vopsesc asta e...! m a apucat nebunia acum dupa ce m am hotarat s o vand ... ! poate este vreun "nebun" pe forum cu un radio mp3 fara telefon/+navi si l vinde ...
am dubii cu usb boxul sau cablu aux ,la calitate ... , unii se vaieta ... si de asta vreau un cd mp3 original ... imi place sa cred ca am "ureche muzicala" si ma deranjeaza slaba calitate audio ... rau ; sunt satul de teancuri de CD track uri !
-
Pixel
- Numar Inmatriculare: B-60-WRU
bogdans scrie: am dubii cu usb boxul sau cablu aux ,la calitate ... , unii se vaieta ... si de asta vreau un cd mp3 original ... imi place sa cred ca am "ureche muzicala" si ma deranjeaza slaba calitate audio ...
Nu stiu daca mp3-ul original o sa te incante atat de mult din punctul asta de vedere. Eu nu am ureche muzicala, asa ca pentru mine ii ok, dar is de acord ca nu scoate calitate(de radio nu ii de povestit ...)
Citroen C4 VTR 1.6i 110 CP Rouge Lucifer-
bogdans
era vb ca nu pot avea memorie mai mare de stocare...audio este totul schimbat ,filtre,boxe,statie,sub,etc! trebuie sa mi vina o antena de C8 , OE , mica neagra , "VTR" de C2 urmeaza, MP3 ,covorase 3D, perdelute si ma gandesc daca merita kitul de aluminiu ... in cazul in care nu gasesc mai rpd pe cineva cu autocolant care sa aiba habar la demontaj si montaj ! in fine o idee cu cablu aux , USB box sau mp3 player OE ???