In urma unui efort foarte intens si sustinut in urma cu vreo 2 saptamini am ramas cu o senzatie de not in git, ca si cum mi-ar fi ramas ceva pe esofag, sau ca si cum mi-ar veni sa rigii dar nu iese nimic (ca nu e ce). Nu e suparator sau dureros, dar e enervant si ingrijorator.
Senzatia initiala a fost o durere destul de intensa undeva sub nivelul traheei, chiar unde se intilnesc claviculele, durere care a disparut dupa vreo zi dar de atunci am senzatia asta de parca as fi mincat de 2 ori mai mult decit ar trebui (si asta se intimpla si daca ultma masa a fost in urma cu 10 ore).
Mentionez faptul ca dupa prima sagetare in timpul efortului nu m-am oprit, am crezut ca-i de la gazele care-mi vin inapoi (au si fost in mica masura pe moment). In plus niciodata nu fac efort la mai putin de 4 ore dupa masa (am o digestie cam lenta), insa beau destul de multa apa inainte si eventual ciugulesc timpenii in cantitati mici (fructe proaspete, uscate, etc).
Ce poate fi? E posibil sa fie o valva care s-a suprasolicitat si acum inca se simte, iar senzatia va disparea in timp? Sau sa ma duc la un doctor? Se pricepe careva sa-mi spuna?