C4 berlina
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
- Ediz
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6i
Mercedes C200 Kompressor - Numar Inmatriculare: Ct 07 WOA / CT 90 ESE
Re: C4 berlina
Nu....imi pare rau.. dar nu ma lasa tata sa le schimb. Pretul in schimb este foarte bun !
C4
C200K
C200K
- IceRidder
- Uichi Sec
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDi 92 cai
- Numar Inmatriculare: . . . B 113 RDR
- Razvan C4
- Numar Inmatriculare: B 971 SRM
Mihay, mai bine taci....nu stii despre ce sa discutat numai la telefon....
Citroen C4 1,6 16V - 110CP - negru
Honda Ridgeline 3,5-24Valve SOHC VTEC - 250 CP - visiniu
- Razvan C4
Varianta mea o sa o aveti cand ma voi intoarce sambata in tara, dar eu am vorbit doar la telefon (spunand ca o sa ajung si la ei la magazin sa dau avans si sa vad ce mai cumpar) si doar in principiu (asta nu inseamna ca si cumpar) si oricum mi sa spus ca aduc mai multe seturi de faruri si filtre ca oricum se vand ca painea calda.....dar o sa va scriu detaliat...coastadeest scrie:Salut Razvan.
Ne-ai spus sa aducem pe comanda faruri si filtru sport dupa care sa-mi zici azi ca n-ai putut sa vi azi ca ai avut si ca toata sapt viitoare esti plecat, si cand ti-am zis sa vi maine "aaaaaaaa, nu ca de fapt plec de maine" .... si totul ca sa vad ca ti-ai comandat faruri pe care le-ai si montat??!?
Omul a sunat sa comande faruri, a zis ca e membru C4, cum de altfel Mihai mi-a confirmat ca e membru si ca il stie, nu i-am mai cerut avans. Farurile au fost comandate, dupa 2zile a sunat sa comande si un filtru K&N. L-am sunat inainte sa plece comanda de la Dectane sa confirme ca le vrea, a zis ok, l-am sunat sa-i confirm ca totul e ok si comanda a plecat, a zis ca e ok, l-am sunat sa-i zic cu o zi inainte sa ajunga comanda a zis ca e ok, l-am sunat in ziua in care au venit farurile a zis ca e ok, dar vrea sa ia si farurile si filtrul in aceeasi zi, l-am sunat in ziua in care a venit si transportul de filtre, a zis ca ok, de 2zile nu a mai zis nimic, azi l-am sunat si am aflat ca are deja pe masina montate alte faruri montate
Sanatate!
PS: imi cer scuze pt exprimare, nu vreau sa fac o impresie proasta nimanui, cei care au dat comenzi la noi stiu ca suntem seriosi si respectuosi cu toata lumea (pot sa confirme bogdan, mihai, edi, etc) dar cu taranu asta pur si simplu m-a luat capu pt ca l-am sunat de 20ori si azi am aflat ca are deja alte faruri montate pe masina.
Toate cele bune.
- coastadeest
"TARAN esti tu........
Macar daca scrii ceva, scrie exact asa cum a fost si da-ti si numele.....nu numai asa.......la deruta....."
...asta e mesajul primit de la domnul razvan, ofensat ca nu m-am prezentat...
Pt toata lumea, imi cer scuze daca cineva s-a simtit ofensat ca nu m-am prezentat...
Ma numesc Zdrafcovici Bogdan, sunt leu, nascut pe 23iulie, si lucrez la Coasta de Est.
Nu am vaga idee despre ce vorbesti cu deruta. Da, intr-adevar, am zis ca se vand ok farurile de C4 si filtrele K&N, dar tu m-ai rugat sa-ti comand, dupa care ai revenit dupa cateva zile ca ai vrea o data cu farurile sa iei si filtrul sport de la K&N si sa ti-l comandam si pe ala. Intre timp noi am vb la telefon de cateva ori saptamana trecuta si ai zis ca e ok si vi sa le iei, dar le aveai montate deja pe masina de o saptamana !!!
... nu mai am nimic de zis ... puteai sa zici macar ... asta e frate, imi pare rau, dar le-am gasit mai repede in alta parte, nu le mai vreau ... nu sa aflu de la altii ca le ai de o saptamana montate ...
Cu stima,
Zdrafcovici Bogdan
http://www.coastadeest.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
@iceridder - pt membri 1238ron, dar pretul va fi valabil pt urmatoarele 2seturi care mai sunt in stoc acum. din cate vedeti pretul de lista de pe siteul dectane este 371.28E, adica aproape 1600ron. Pretul pt membri va fi aproximativ 1400ron.
http://www.dectane.de/artikeldet.php?su ... 11be158abe" onclick="window.open(this.href);return false;
Macar daca scrii ceva, scrie exact asa cum a fost si da-ti si numele.....nu numai asa.......la deruta....."
...asta e mesajul primit de la domnul razvan, ofensat ca nu m-am prezentat...
Pt toata lumea, imi cer scuze daca cineva s-a simtit ofensat ca nu m-am prezentat...
Ma numesc Zdrafcovici Bogdan, sunt leu, nascut pe 23iulie, si lucrez la Coasta de Est.
Nu am vaga idee despre ce vorbesti cu deruta. Da, intr-adevar, am zis ca se vand ok farurile de C4 si filtrele K&N, dar tu m-ai rugat sa-ti comand, dupa care ai revenit dupa cateva zile ca ai vrea o data cu farurile sa iei si filtrul sport de la K&N si sa ti-l comandam si pe ala. Intre timp noi am vb la telefon de cateva ori saptamana trecuta si ai zis ca e ok si vi sa le iei, dar le aveai montate deja pe masina de o saptamana !!!
... nu mai am nimic de zis ... puteai sa zici macar ... asta e frate, imi pare rau, dar le-am gasit mai repede in alta parte, nu le mai vreau ... nu sa aflu de la altii ca le ai de o saptamana montate ...
Cu stima,
Zdrafcovici Bogdan
http://www.coastadeest.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
@iceridder - pt membri 1238ron, dar pretul va fi valabil pt urmatoarele 2seturi care mai sunt in stoc acum. din cate vedeti pretul de lista de pe siteul dectane este 371.28E, adica aproape 1600ron. Pretul pt membri va fi aproximativ 1400ron.
http://www.dectane.de/artikeldet.php?su ... 11be158abe" onclick="window.open(this.href);return false;
SERVICE AUTO COASTA DE EST - http://www.service-auto.coastadeest.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
- Razvan C4
Pacat ca nu esti corect si coerent in afirmatiile tale.......
- Mihay
- Supermoderator
hai RAzvane toti asteapta si "varianta" ta oricare ar fi aia. N-ai ajuns in tara? de sambata pana azi au mai trecut 3 zile. puteai sa zici ce aveai de spus de cand ai postat ultima oara...
- Razvan C4
Mihay si catre toti cei care au citit aici si cei care au scris si comentat am urmatorul raspuns pentru a nu periclita relatia cu cei de la "Coasta de Est".
Am grestit, va rog sa ma scuzati voi cei de pe site.
(ca sa fie si cei de la "coasta" multumiti)
Toate bune.
Am grestit, va rog sa ma scuzati voi cei de pe site.
(ca sa fie si cei de la "coasta" multumiti)
Toate bune.
- Mihay
- Supermoderator
Stai linistit, relatia nu se destrama din cauza ta deoarece a fost construita pe incredere de-a lungul timpului si un singur eveniment nu are cum sa o strice . Bine ar fi fost si pentru tine si pentru restul userilor sa scrii si "varianta" ta desi ai avut ocazia s-o faci pana acum si o s-o ai in continuare . Daca nu vrei sa o faci publica o poti face pe un mesaj privat.
- Razvan C4
Mihay, lasa sa fiu eu "taran" si sa fie ei ok in ochii vostrii, si pm nu dau pt ca oricum vad ca ei publica tot asa cum credeam.......oricum eu stiu ca n le-am gresit si ca nu am facut comanda, am zis ca o sa merg la ei la magazin sa o fac....ceea ce ei au uitat....dar nu conteaza......
- Razvan C4
- Razvan C4
Masina mea de familie......mai ales ca in 2-3 luni ma mut la BV o sa fie super prin Poiana....

O puteti vedea si in Promotor , numai ca acum este modificata, are bena inchisa, este din 2007 si sper ca sa montez pe ea troliu si sa pun jenti de 20"(ea are de 18") si as vrea leduri ca proiectoare pt ca nu are.

O puteti vedea si in Promotor , numai ca acum este modificata, are bena inchisa, este din 2007 si sper ca sa montez pe ea troliu si sa pun jenti de 20"(ea are de 18") si as vrea leduri ca proiectoare pt ca nu are.
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Smechera masina, fa-i un topic separat 
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
orlando
- Numar Inmatriculare: HD40RLA
scuza-ma ca ma bag, Razvan, dar ai putea sa iti prezinti masina pe un site gen club Honda sau altceva, totusi aste e club c4 sau cel mult alte modele Citroen, cum ar fi ca toti sa prezentam masinile prietenilor fiecare cu marcile si modelele lor?, mi se pare o lipsa de respect din partea ta fata de cei care au facut acest club, eu inteleg ca ai si un c4, ceea ce ne si intereseaza, dar alte masini te rog eu prezinta-le in alta parte.
Si sper sa nu imi sariti in cap ....e doar o parere
Si sper sa nu imi sariti in cap ....e doar o parere
c4 coupe 2.0 hdi 16v vtr pack...138CP
- emicald
- Marca si model masina: Citroen C4 thp
Pentru mine aia e camion, nu masina... De altfel, americanii chiar asa le zic: truck.
N-am nimic impotriva prezentarii ei, doar ca nu prea ma intereseaza, dar probabil sint altii interesati.
N-am nimic impotriva prezentarii ei, doar ca nu prea ma intereseaza, dar probabil sint altii interesati.
C4