Reader Reviews si Rescue in WhatCar? Romania

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Scrie răspuns
Radu Borcea
Numar Inmatriculare: BV 01 RBO

Reader Reviews si Rescue in WhatCar? Romania

Mesaj de Radu Borcea »

Salutare Guys, :ya wazz up!? N-am mai intrat de ceva vreme, dar sper ca toata lumea e bine si sanatoasa. In alta ordine de idei, vreau sa va lansez o provocare marca WhatCar? Romania. Revista e aproape de lansare la noi si in paginile ei veti gasi o rubricuta in care puteti vorbi despre C4 cu bune si cu rele... Este vorba despre Reader Reviews, sectiunea unde cititorii vorbesc despre masinile lor... e ca un fel de test drive report cu masina ta... Am pus mai multe informatii pe blog, la capatul linkului atasat... Daca sunteti interesati de propunerea mea, va astept parerile pe mail... :twisted:

Merci mult si bafta!!!!

Radu

Iata si link-ul: http://raduborcea.wordpress.com/2009/11 ... n-whatcar/" onclick="window.open(this.href);return false;
Peugeot 206 3 usi 1.4i 16 valve 90 CP black (is black) aka Leutzul (acum in proprietatea mea si nu a Piar-ului:)) ) BV 01 RBO
--
Radu Borcea
Redactor WhatCar? Romania

tel: 0741 627 631
mail: radu.borcea@recp.ro / raducu.borcea@gmail.com
weblog: raduborcea.wordpress.com
YM: borcearaducu@yahoo.com
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”