c4 vs golf V

Citroen C4 sau altceva?
Scrie răspuns
stevey
Marca si model masina: C4 1.6i BLACK

Re: c4 vs golf V

Mesaj de stevey »

De ce sa rada de masina ta?Daca nu le place sau sunt inculti din punct de vedere auto, nu-i mai lua cu masina.Eu asa le fac (am si eu cateva fenomene de genul acesta... ).Daca nu va place si faceti misto de citroenul meu, nu mai intrati in ea...simplu!Sa vezi ce se roaga...:)
simply the lex
aLEX YO!...
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
Numar Inmatriculare: AG 85 LEX

Mesaj de simply the lex »

Dati-mi voie sa imi exprim si eu punctul de vedere...suspensia spate de la MKV nu va spune nimic?
E multilink wtf...si spun asta ca posesor de C4,am mers o gramada de vreme cu golf si e peste c4,sa nu incercam sa ne mintim,e o parere obiectiva,daca imi placea VAG imi luam,dar am ales patratzel.In abordarea unui viraj puntea multilink va mentine ambele roti jos,in timp ce la citroen cea de pe interior...in aer.
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Ai vazut tu vreun C4 cu roata spate interior in aer ? C4 nu are punte rigida pe spate si sa stii ca are ceva grad de mobilitate o roata fata de celalta. Nu cred ca se ridica roata cum zici tu.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
tzun
c4 eXpLoSiF
Numar Inmatriculare: TCI

Mesaj de tzun »

dimabogdan , mai e si o mica diferenta tu iti cunosti masina pe cand pe celelalte nu le stii
cel putin asa tind eu sa cred
C4 1.6 HDI 110 CP "berlina"
vw passat 1.9 tdi 131 cp 4motion
dimabogdan

Mesaj de dimabogdan »

Posibil...dar ce am vrut sa spun este ca nu am ramas cu moaca cascata cum ma asteptam la Passat.Adica nici cand am intrat in ea...mi s-a parut rece...De asemenea, poate ca am confundat si ceva feelinguri de cand am mers cu C5-ul, dar impresia ramane aceeasi: nu-mi MAI pare rau nicio secunda pentru achizitionarea C4-ului.
Uite @Stevey, cei care se hlizesc la masina mea, au preferat sa-si ia un Volvo S40 second, spunand ca de, aia e masina.Si o laudau, ca merge de rupe, consuma puuuuuutin de tot,are un motor elastic senzational,etc.Cand le-am spus ca motorul e PSA& Ford, sa vezi nervi, suparati foc.Nici azi nu cred asta.Dar asta e doar snobism si necunoastere...
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
tony.iordache
,,crazy pilot ,,
Marca si model masina: citroen c4 II 1,6 hdi 110hp
Numar Inmatriculare: CT-83-TIA

Mesaj de tony.iordache »

nu stiu de ce e asa de apreciat golf v dar eu am avut si golf v iar acum am un c4 si stiu ce poate fiecare (nu ma refer la gti), nu am reusit niciodata sa ridic vreuna din rotile unui c4 de pe carosabil desi stiu bine cum sa o fac daca vreau. nu am eu vts dar nu ma dau deoparte nici cu buburuza mea.
chiar as raspunde provocarii daca se gaseste cineva cu un golf v sa o faca in trafic de preferat pe la munte pe undeva ca sa vedem daca e c4 chiar atat de nesemnificativ prin serpentine cum zic unii
cei care mai au si ceva cunostinte din condus sportiv poate imi vor da dreptate ca nu numai masina conteaza atat de mult, mai trebuia sa ai si indemanare si sa sti sa folosesti acceleratia in curbe :wink:
Imagine
1,6 HDI 110 CALUTI curand cu 20% mai mult
c4 II 1,6 HDI 110 caluti
honda accord 2,2 i-DTEC 180 hp si ceva dupa resoftare la DIMSPORT, in curs de transformare
simply the lex
aLEX YO!...

vlad scrie:Ai vazut tu vreun C4 cu roata spate interior in aer ? C4 nu are punte rigida pe spate si sa stii ca are ceva grad de mobilitate o roata fata de celalta. Nu cred ca se ridica roata cum zici tu.
Da,de acord,are grad de mobilitate dar nu sint brate independente,C4 se tine super bine pe viraje,nimic de spus insa e diferenta destul de mare intre cele doua tipologii de punti.

In alta ordine de idei tre sa fii mare dobitoc sa razi de C4,poate sa nu iti placa,ok,tine de atitudinea si gustul fiecaruia dar pana va mai aparea o alta masina din clasa ei sa arate cel putin la fel de bine ca si citronelu'...va mai dura ceva vreme. :hi
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

sta roata jos dar toata masina se inclina catre exterior....da....
repet, vbm de motorizari echivalente....
dar de ce ne dam cu pararea cand exista teste de stabilitate....exista si pe forum niste filmuletze....
studiati-le , trageti concluzii si apoi scrieti!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
emicald
Marca si model masina: Citroen C4 thp

Mesaj de emicald »

In afara de filmuletul ala japonez, mai exista alte teste de stabilitate?
Eu citesc foarte multe reviste si site-uri auto, dar nicaieri nu e dat ca exemplu de tinuta de drum C4. Toata presa auto plaseaza Ford Focus pe primul loc, urmat indeaproape de Golf. C4 se incadreaza in media clasei la capitolul asta, nu este o referinta.
Golf 5 este intr-adevar nu la fel de frumos la exterior, e cam gri la interior, calitatea fabricatiei e buna, desi un pic criticata fata de seria 4. Spatiul interior este in schimb mai bine organizat si mai ergonomic.
Comaparatia cu C4 se rezuma la "gustul" cumparatorului, iar daca se ia in considerare raportul pret/dotari Golf e (era) mult mai scump. Odata cu varianta actuala, insa, toate celelalte concurente sint lasate in urma, doar pretul continua sa fie problema.
C4
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

da exista!
sunt pe forum niste date cu viteze de abordare a diferitelor masini.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

emicald scrie:In afara de filmuletul ala japonez, mai exista alte teste de stabilitate?
Eu citesc foarte multe reviste si site-uri auto, dar nicaieri nu e dat ca exemplu de tinuta de drum C4. Toata presa auto plaseaza Ford Focus pe primul loc, urmat indeaproape de Golf. C4 se incadreaza in media clasei la capitolul asta, nu este o referinta.
Golf 5 este intr-adevar nu la fel de frumos la exterior, e cam gri la interior, calitatea fabricatiei e buna, desi un pic criticata fata de seria 4. Spatiul interior este in schimb mai bine organizat si mai ergonomic.
Comaparatia cu C4 se rezuma la "gustul" cumparatorului, iar daca se ia in considerare raportul pret/dotari Golf e (era) mult mai scump. Odata cu varianta actuala, insa, toate celelalte concurente sint lasate in urma, doar pretul continua sa fie problema.
Sunt enorm de multe interese in presa auto (si ma refer la aia europeana, nu la cea romaneasca care momentan e in stadiul de copil)
Kia Cee'd are suspensie independenta pe spate dar nu prea o vezi printre 'etaloane'
Iar Ford Focus era etalon cu modelul precedent, acum nu mai e asa lider autoritar.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
simply the lex
aLEX YO!...

Aiurica scrie:sta roata jos dar toata masina se inclina catre exterior....da....
repet, vbm de motorizari echivalente....
dar de ce ne dam cu pararea cand exista teste de stabilitate....exista si pe forum niste filmuletze....
studiati-le , trageti concluzii si apoi scrieti!
Pai caroseria se inclina in exterior indiferent de suspensie,legile fizicii nu pot fi sfidate
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Pai daca e sa ne referim la GTI... C4 VTS cam spulbera la stabilitate si pe megane RS... care e foarte stabil. Probabil e cam aceeasi treaba cu civic typeR.

Daca e sa ne referim la C4-urile domestice... s-ar putea ca pe serpentine orice golf sa aiba probleme, poate chiar si GTI daca nu are suficient teren drept sa isi puna in valaore puterea si cuplul superior (da, in fata unui C4 domestic).
Eu nu gasesc absolut nici un motiv pentru care mi-as lua golf domestic si nu C4 domestic. Daca discutam despre golf GTI versus C4 VTS... atunci da, sint multe de luat in considerare.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
simply the lex
aLEX YO!...

Pai eu cel putin de astea blande am zis ce am zis,nu de GTI,VTS sau RS
emicald
Marca si model masina: Citroen C4 thp

Mesaj de emicald »

mituc scrie:Pai daca e sa ne referim la GTI... C4 VTS cam spulbera la stabilitate si pe megane RS... care e foarte stabil. Probabil e cam aceeasi treaba cu civic typeR.
....
Wow, le zici cam tare... nu cred deloc asta. :roll:
C4
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Vs ...”