Acces forum discutii

Discutii despre orice va taie capul
Închis

Ar trebui conditionat accesul pe site de detinerea unui Citroen?

- Da
2
22%
- Nu
5
56%
- Nu, dar nu ii este permis sa posteze
2
22%

Voturi totale: 9

aannyy

Acces forum discutii

Mesaj de aannyy »

Initiez acest topic ca urmare a inchiderii nejustificate a topicului:
viewtopic.php?f=4&t=4116&start=0&st=0&sk=t&sd=a" onclick="window.open(this.href);return false;

Sunteti de acord cu acest aspect? Asta daca nu se inchide si asta inainte de termen si eventual excluderea mea de pe acest forum. Evident, nejustificata.
Mihay
Supermoderator

Re: Acces forum discutii

Mesaj de Mihay »

Nu a fost, nu este si nu va fi ! Dar cand se trece peste limita bunului simt asa cum o faci tu trebuie sa iti asumi niste riscuri . Riscurile in cazul tau le-ai simtit pe propia piele , mai multi useri criticandu-te pentru topicul care ti-a fost inchis. Tocmai pentru a nu degenera intr-un topic cu flame-uri si alte nebunii a fost inchis acel topic.

Daca prin creearea acestui nou topic ai impresia ca induiosezi pe cineva sau vei castiga simpatia oamenilor si-i vei determina sa te voteze (intr-un concurs pe care nu-l vei castiga niciodata datorita nr mare de voturi necesare) te inseli amarnic.

Te rog sa nu imi raspunzi . Sunt sigur ca vei primi destule replici acide si vom inchide din nou.
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

hmm.. este liber oricine sa isi faca un cont pe acest forum.
in general, aici este un forum dedicat si o mica comunitate specifica unui anume tip de marca, citroen c4 in special si citroen in general.
daca ai fi avut putina bunavointa si oarecare interes ai fi observat ca pe acest forum sunt si alte marci de masini, nu numai citroen.
tu te simti frustrat ptr faptul ca ai aruncat cateva cuvinte si probabil ca te asteptai ca toti de pe acest forum sa te voteze pe tine ca sa poti castiga o bicicleta sau mai stiu eu ce premiu.
din pacate...te-ai cam inselat. asta numai faptului ca habar nu ai sa rogi pe cineva sa te ajute, indiferent ptr ce. daca citeai cat de cat acest forum, ai fi observat ca am mai ajutat si alte persoane, tot asa ptr diferite premii puse in joc, cum am putut, doar "for fun". e drept ca nu aveau tupeul tau....
nu inteleg ce incerci sa faci tu aici, deschizand acest topic si acest poll. nu avem nevoie sa deschizi tu dispute, fara sa ai habar de ceea ce este pe acest forum.
altadata poate iti reconsideri modul de abordare cand ceri ceva unei comunitati oarecare de pe vre-un forum.
Ultima oară modificat Sâm Oct 31, 2009 1:49 pm de către commandorsteel, modificat 1 dată în total.
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
Cosma Adrian
Numar Inmatriculare: SJ-45-ADY

Mesaj de Cosma Adrian »

aannyy scrie:Initiez acest topic ca urmare a inchiderii nejustificate a topicului:
viewtopic.php?f=4&t=4116&start=0&st=0&sk=t&sd=a" onclick="window.open(this.href);return false;

Sunteti de acord cu acest aspect? Asta daca nu se inchide si asta inainte de termen si eventual excluderea mea de pe acest forum. Evident, nejustificata.
... :roll: flori nu vrei? :ok ...pai initiezi degeaba topicul. Dar iti sugerez cum sa faci rost de bicicleta: mergi fain frumos dimineata buna si te postezi exact cum te-ai postat aici, in fata portii lui Jiji si incepi sa te milogesti. Acolo vei mai gasi de astia de teapa ta, iar Jiji e bun, inima mare la el si e obisnuit cu milogii :ok . Sa muncesti pt bicicleta aia nu te-ai gandit???
C4 berlina, 1,6i ,16v (110cp),gri iceland
Cosma Adrian
Numar Inmatriculare: SJ-45-ADY

Mesaj de Cosma Adrian »

aannyy scrie:Initiez acest topic ca urmare a inchiderii nejustificate a topicului:

:shock: dikasta, tupeu nu gluma
... :roll: flori nu vrei? :ok ...pai initiezi degeaba topicul! Dar iti sugerez cum sa faci rost de bicicleta: mergi fain frumos dimineata buna si te postezi exact cum te-ai postat aici, in fata portii lui Jiji si incepi sa te milogesti. Acolo vei mai gasi o gramada de astia de teapa ta, iar Jiji e bun, inima mare la el si e obisnuit cu milogii :glasses . Sa muncesti pt bicicleta aia nu te-ai gandit,inainte sa te faci de ras???

RECOMAND ADMINILOR EXCLUDEREA ACESTUI USER DE PE FORUM!!!
C4 berlina, 1,6i ,16v (110cp),gri iceland
dobrea marian
Numar Inmatriculare: B-03-PKO

Mesaj de dobrea marian »

dupa cum spuneau si ceilalti LA MUNCA NU LA INTINS MANA
1.6 122 de motani si o culoare aproape unica= SPIDER CAR
aannyy

Mesaj de aannyy »

Mihay scrie:..... Dar cand se trece peste limita bunului simt ......., mai multi useri criticandu-te pentru topicul care ti-a fost inchis.

Unde am depasit limita bunului simt?
Numarul userilor care m-au criticat este mai mic decat al celor care au votat. Asa ca... scuze penibile.

Draga Cosma Adrian nu vreau sa intru in polemici de genul asta. Numai pe acest forum sunt cateva posturi cu concursuri diverse, asa ca remara ta ieftina ar trebui sa o pui in titlul forumului eventual sau la semnatura ta.
Cat despre alte replici, sunteti liberi sa vi le exprimati aici sau oriunde altundeva intrucat nu am de gand sa intru in alte polemici drept pt. care nu voi mai raspunde pe acest forum.
Cat despre concursul respectiv, era doar un joc.
Oricum, nu conteaza si imi cer scuze fata de cei pe care i-am deranjat sau fata de care am gresit facandu-mi cont pe acest forum, cu ceva vreme in urma.
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

Iti multumim. Ai ajuns singura la cea mai buna concluzie, nu a trebuit decat sa te lasam sa te exprimi intr-un mod liber si lumea si-a dat seama de caracterul tau .

Cat despre trecerea pragului de bun simt sa nu ai impresia ca o sa-mi cer vreodata scuze in fata ta , - un user cu 2 posturi pe care nu-l cunoaste nimeni si vrea sa se foloseasca de o comunitate fara sa ofere nimic - , pentru masurile pe care le-am luat noi.

Tu ne-ai acuzat pe nedrept ( fara nici o urma de bun simt, poate acum te prinzi) :
Initiez acest topic ca urmare a inchiderii nejustificate a topicului:
Asta daca nu se inchide si asta inainte de termen si eventual excluderea mea de pe acest forum. Evident, nejustificata.
eu ti-am RASPUNS .

LE: si cand te gandesti ca am votat 1 data sa vedem daca este vreo sansa ptr concursul tau...
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Nici mie nu mi se pare ok sa iti faci un user pe un forum auto in cazul nostru, sa ceri sa te voteze lumea si sa si sari de fund in sus cind moderatorii iti inchid threadul respectiv. Daca ai ceva de discutat cu noi discuta, dar daca vrei voturi vezi ca lumea de aici nu ti le mai da. Daca vrei doar voturi fara nici o alta implicare, fa-ti un forum separat unde atragi citiva useri si va votati unii pe altii pina va saturati.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Mesaj de chainsaw »

nu e tot BUY? :lol:
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.
Operat ESTetic
Numar Inmatriculare: B 94 URH

Mesaj de florinc4 »

Ma bag si eu ca musca :oops: ...personal iti zic propria mea parere este un pic aiurea sa vii sa ne ceri ceva, iar noi nici macar nu te stim cati ani ai de unde esti daca ai macar un citroen nu mai zic sa fie c4...este vorba de respect...daca tu ne arati respect si noi ne vom comporta asemenea...trebuie inteles ca nimeni nu vrea raul nimanui sau sa puna pumnul in gura cum se zice pe romaneste...personal modul tau de abordare seamana mult cu "cersitul"...stiu ca poate suna un pic dur dar asta vede toata lumea...eu personal sper sa mai ramai pe forum sa ne intelegi si pe noi de ce reactionam asa...sa ne spui mai multe despre tine sa iti prezinti masina pe forum...si de ce nu sa vii si pe la intalniri...

ps: personal mie si acuma mi-e rusine sa cer voturi la lume daca as fi intr-un concurs cu toate ca ma stie lumea iar eu ii cunosc pe multi dintre membrii precum si echipa clubc4...respect si bun simt cred ca asta e cheia si nu numai aici pe forum dar in general in viata :hi
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

chainsaw scrie:nu e tot BUY? :lol:
:ok buna asta :lol: Nu stiu daca e BUY dar la bun simt stau cam la fel,adica mult sub medie :wink:
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Mesaj de DMX »

WTF .....s-a intors Ceausescu si nu stiam ???

Cum sa se conditioneze accesul la un forum ......???????

Doamne doamne ce ideii au unii ..... :shock: :shock:
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

De unde apareti bai nene toti in ultima vreme?? Nu scapam de unul ca apare altul!
Aany tu ne tragi pe noi la raspundere acum sau ce faci??
Eu ti-am inchis topicul, pentru ca nu ai stiut sa vorbesti! Daca te uiti la cafenea mai sunt persoane care ne-au cerut ajutorul, dar au stiut sa vorbeasca!
Daca te simti neindreptatit(a), poti schimba forumul, si nu uita un lucru..accesul pe acest forum, ca si pe multe altele, nu este un drept este un privilegiu!

PS: Nu mai deschide alte subiecte ca iti pierzti timpul degeaba!
PS1: La cei 30 de ani ai tai, esti total deplasat!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Închis

Înapoi la “Cafenea”