cine vrea un C4 il pun in vanzare
Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
-
ciprichitu
Re: cine vrea un C4 il pun in vanzare
pretul l am scris sus 8500
-
ciprichitu
asa am cumparat ovlad scrie:Nu ma pot abtine de la Offtopic. RT4 pe C4 ???De unde ai masina asta ? Asa a venit ia sau i-ai pus tu navigatia dupa ? Fa te rog un topic cu prezentarea ei la "C4-ul meu" chiar daca o vinzi ca tare curios is despre ea.
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
- wonka jr.
- Marca si model masina: Citroen DS3 1.6 hdi 92 cp
- Numar Inmatriculare: GL 88 WNK
care e diferenta, ca in afara de rotite cromate si butoane patrate, nu vad sa aiba altceva.
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Ecran color, soft mai nou si inca se produce deci si posibilitatea sa se faca harti pt acest HU o perioada mai lunga decit pt RT3.
-
ciprichitu
ce este acest HU?
SI RT3 RT4
IMI POTI EXPLICa?
SI RT3 RT4
IMI POTI EXPLICa?
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
HU e head unit adica cdplayer. RT3 e cdplayerul ce il am eu, e pus in poza de mai sus si RT4 e cdplayerul ce il ai tu. E aceasi chestie numai ca e varianta mai noua. Esti de acord sa face schimb de cdplayere si ecrane ?
-
ciprichitu
nu
il vand asa cum este
imi pare rau
il vand asa cum este
imi pare rau