Un click pentru un vot!!! :D
- wonka jr.
- Marca si model masina: Citroen DS3 1.6 hdi 92 cp
- Numar Inmatriculare: GL 88 WNK
Re: Un click pentru un vot!!! :D
nu e clar? au dat spaga sau au copiat! 
-
roxana
- Numar Inmatriculare: BC-94-MRO
Desi nu am primit nicio notificare pe mail sau ceva care sa explice motivul, cred ca stiu. Un amic isi tot reseta un modem primea un alt ip si vota!
) Cred ca s-au prins, si acesta a fost motivul!
Extras din regulament:
"6. Validarea rezultatelor
6.1 Organizatorii vor verifica prin metode proprii clasementele fiecarei zile si vor descalifica Participantii pe care acestia ii considera ca au fraudat Concursul.
6.2 Un clasament nu este considerat final decat dupa ce a fost verificat de catre organizatori si marcat ca atare.
6.3 Orice tentativa de fraudare (incluzand dar nu limitandu-se la utilizarea unor extensii de browser care au adus avantaje pe alta cale decat pe cea specificata in regulament, utilizarea unor programe care au acelasi rol etc.), atrage dupa sine eliminarea din concurs a Participantului respectiv. Acesta accepta prin prezentul Regulament faptul ca nu are dreptul la niciun fel de explicatie din partea Organizatorilor in momentul in care acestia considera ca respectivul cont a fost valorificat prin frauda. "
Extras din regulament:
"6. Validarea rezultatelor
6.1 Organizatorii vor verifica prin metode proprii clasementele fiecarei zile si vor descalifica Participantii pe care acestia ii considera ca au fraudat Concursul.
6.2 Un clasament nu este considerat final decat dupa ce a fost verificat de catre organizatori si marcat ca atare.
6.3 Orice tentativa de fraudare (incluzand dar nu limitandu-se la utilizarea unor extensii de browser care au adus avantaje pe alta cale decat pe cea specificata in regulament, utilizarea unor programe care au acelasi rol etc.), atrage dupa sine eliminarea din concurs a Participantului respectiv. Acesta accepta prin prezentul Regulament faptul ca nu are dreptul la niciun fel de explicatie din partea Organizatorilor in momentul in care acestia considera ca respectivul cont a fost valorificat prin frauda. "
Un enfant terrible Peugeot 206
- Mihay
- Supermoderator
mi se pare pura bataie de joc tipic romaneasca . cine sunt astia care au organizat? niste nesimtiti . si cand primesti o amenda stii pentru ceAcesta accepta prin prezentul Regulament faptul ca nu are dreptul la niciun fel de explicatie din partea Organizatorilor
-
roxana
Mihay!!!! Nu trebuia sa spui "tara de kkt"!!!
((
M-au apucat spumele, continuare de aseara! Aseara mi-am luat 2 chei sanatoare (una pe aripa spate stanga una pe aripa spate dreapta) in parcare in zona Unirea pt ca un nespalat cu nici macar 2 jumeri in burta si care nu a muncit in viata lui pt o ciunga nu a fost multumit de onorariu primit INTR-O PARCARE LIBERAAAA
I-am dat 2 lei, nu a fost multimit si si-a manifestat inteligenta!!!
(:((:((
De ce sa le dam bani degeaba???? Pt ca dau din maini ca maimutele in conditiile in care tu vezi locul liber?!??!
M-au apucat spumele, continuare de aseara! Aseara mi-am luat 2 chei sanatoare (una pe aripa spate stanga una pe aripa spate dreapta) in parcare in zona Unirea pt ca un nespalat cu nici macar 2 jumeri in burta si care nu a muncit in viata lui pt o ciunga nu a fost multumit de onorariu primit INTR-O PARCARE LIBERAAAA
I-am dat 2 lei, nu a fost multimit si si-a manifestat inteligenta!!!
De ce sa le dam bani degeaba???? Pt ca dau din maini ca maimutele in conditiile in care tu vezi locul liber?!??!
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Numai tie putea sa ti se intample 
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
roxana
Crezi ca numai mie? Bine ar fii sa fiu eu ultima patita...dar ma indoiesc atata timp cat romanul se simte mangaiat la coarda sensibila de "nenea mana intinsa" din parcare cand ii spune "sefu'". Cert este ca nu mai parchez in viata mea cand vad ****** in zona.
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Trebuia sa-l incingi cand ti-a cerut bani si gata 
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013

-
roxana
Inafara de sharaimane moldoveneste nu prea am cum sa il incing!!
))