Citroen C4 1.6i

Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
Închis
crocodilu

Citroen C4 1.6i

Mesaj de crocodilu »

A sosit momentul sa ma despart si eu de robotzelul meu, so:

Citroen C4 1.6i 110 CP, hatchback

An fabricatie : 2006
KM: 22300
Culoare: Neagra

E varianta SX, deci are jenti aliaj, clima bi-zone, 6 airbags, computer de bord, geamuri electrice fata si tot restul dotarilor standard pentru varianta asta.
Unic proprietar, luata de la dealerul din Brasov, revizii la zi, n-am fost niciodata in service decat la reviziile anuale. Am toate actele, facturile, se poate verifica la dealer.
Pe langa astea, i-am montat la service-ul din Rm Valcea un USB-BOX + folii pe geamuri (fiind neagra, ii sta foarte bine cu geamurile negre :) - din pacate pozele sunt factute dinainte de asta dar pentru cine doreste ii fac niste poze actuale oricand.)

Pret: 7000Euro, usor negociabil
Tel : 0723 620192
Y: crocodilu_q

Imagine

Imagine
C4 1.6i black
crocodilu

Re: Citroen C4 1.6i

Mesaj de crocodilu »

update pret 6500E
C4 1.6i black
crocodilu