Jurnal de bord Vlad (BH 57 ELA)
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Re: Jurnal de bord Vlad (BH 57 ELA)
Si la a mea tot clima normala scrie...deci nu stiu daca rezolvi ceva.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
- Cosma Adrian
- Numar Inmatriculare: SJ-45-ADY
...La urmatoarea revizie vin la tine. Te rog sa-mi faci programarevlad scrie:Update 31.07.2009
Azi i-am terminat revizia. ................filtrele au fost Mann, uleiul Total Quartz 9000 5W40. Pretul final al reviziei: 279 lei (manopera moca pt ca mi le-am schimbat singur la serviciu). La filtrul de polen am facut adaptarea zisa de Cisu. Ii multumesc pe aceasta cale pt pont.
C4 berlina, 1,6i ,16v (110cp),gri iceland
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Deese despre altceva e vorba, nu de ce scrie in caracteristicile masinii pe service.citroen. Am vazut in configurarea BSI-ului ca ai mai multe optiuni de climaturi si asta cred ca influenteaza si preincalzirea si postincalzirea motorului. CRED.Deese scrie:Si la a mea tot clima normala scrie...deci nu stiu daca rezolvi ceva.
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Update 22.10.2009. Intre timp am ajuns la apoximativ 76.000 km. In afara de motorina nu a cerut nici un ban. De o saptamina i-am dat "bocancii" robotelului (a se citi pneuri de iarna), si am constat ca mi-a crescut consumul cu aprox. 0.5 litri.
Azi a mai primit lampi in usa si becuri portocalii pe pozitiile din far.

Azi a mai primit lampi in usa si becuri portocalii pe pozitiile din far.

- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Ce becuri sunt cele portocalii ?
Becuri sau led-uri ?
Becuri sau led-uri ?
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Normale de semnalizare, ca si cele din oglinzi. Se gasesc in orice magazin de piese auto.E bec portocaliu W5W.
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Dupa cum i-am "promis" robotelului azi i-am activat cele 3 centuri spate (acum am si eu ca toata lumea 5 martori pt centuri) si intervalul de service la 1 an sau 15.000 km.
Sper sa reusesc sa ii pun si senzor pt detectarea apei in motorina, senzor de nivel la lichidul de racire si de ce nu proiectoare ceata fata.

L.E: am mai activat o functie de iluminare automata a ecranelor in functie de luminozitatea de afara. O sa va tin la curent despre cum functioneaza.
Sper sa reusesc sa ii pun si senzor pt detectarea apei in motorina, senzor de nivel la lichidul de racire si de ce nu proiectoare ceata fata.

L.E: am mai activat o functie de iluminare automata a ecranelor in functie de luminozitatea de afara. O sa va tin la curent despre cum functioneaza.
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Azi mi-am dus robotelu' la Cluj la diagnoza. Limitatorul nu merge din cauza pedalei de acceleratie. E stricat ceva switch pe acolo.
Pt atit nu schimb pedala ca nu scota decit vreo 900 lei si nu folosesc limitatorul.
Dar am si vesti bune. Mi-am activat lumini de zi, dezactivat prostia aia de iluminare automata a intrumentelor de bord. E a 2-a oara cind cineva se mira de injectoarele mele. Daca un injector ramolit da corectii de 2-3 mg pe retur ale mele da doar 0.03-0.3 max. Toti zic ca parca ar fi noi.
Enterprise, masina cocosata, ce sa mai. 
Dar am si vesti bune. Mi-am activat lumini de zi, dezactivat prostia aia de iluminare automata a intrumentelor de bord. E a 2-a oara cind cineva se mira de injectoarele mele. Daca un injector ramolit da corectii de 2-3 mg pe retur ale mele da doar 0.03-0.3 max. Toti zic ca parca ar fi noi.
-
byte
- Numar Inmatriculare: TM-11-NDZ
Naspa ca e pedala de acceleratie ... Dar asa cum ai zis si tu nu merita. Eu am folosit limitatorul de cateva ori la inceput si doar asa pentru ca il aveam. Mai nasol este daca nu ai cruise control.
TM-11-NDZ
C4 berlina, SX, 1.6 16V Gris Aluminium
C4 berlina, SX, 1.6 16V Gris Aluminium
-
rasvan
- Numar Inmatriculare: PH 89 RVN
In ce consta functia lumini de zi si cum se activeaza? cu lexia?
Coupe 1.6 hdi alb Resolfen 17''
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Luminile de zi consta in aprinderea automata a fazei scurte si a pozitiilor fata spate la exterior, iar la interior a martorilor de pe volan de la pozitii si faza scurta. Nu se aprind becurile din interior, deci noaptea v-a trebui sa comuti tu pe faza scurta sa se ilumineze si la interior; asta daca nu cumva ai senzor de lumina si comuta el automat. Asta se intimpla cind pozitia manetei de lumini e pe pozitia 0. La restul pozitiilor isi pastreaza functiile originale (adica la pozitii se aprind doar pozitiile, iar la faza scurta se aprind pozitiile exterior, faza scurta si becurile in interior). Si da, se activeaza doar cu Lexia.
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Azi mi-am verificat bateria. E pe moarte. Densitatea electrolitului era ok, nivelul un pic cam scazut si am completat cu apa distilata. Dupa ce am incarcat-o am observat ca electrolitul era cam "tulbure" (negru); cica ar fi semn de inceput de sfirsit. Iarna asta poate scap, dar iarna viitoare nu mai cred.
Tot azi am observat ca mi-a mai aparut un meniu in plus. Pot dezactiva sau activa luminile de zi din meniu.
Super tare, pe viitor daca vreau sa renunt nu mai trebuie sa merg la Lexia.

Tot azi am observat ca mi-a mai aparut un meniu in plus. Pot dezactiva sau activa luminile de zi din meniu.

- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE