Pt un C4 coupe din 2007 cumpar jante pe 16 sau 17,preferabil cu cauciucuri,carcasa cheie si tampon de cauciuc pt hayon.Astept oferte la victor8502@yahoo.com sau pm.
Jantele nu trebuie sa fie neaparat originale
Cumpar jante pt C4,carcasa cheie si tampon hayon
Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
-
victor8502
- Numar Inmatriculare: vl 24 txv
- CerteZ
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6 hdi
Re: Cumpar jante pt C4,carcasa cheie si tampon hayon
carcasa cheie am eu nu este noua este folosita..acuma depinde de ce ai nevoie ..daca ai nevoie urgent de ea pt ca s a spart cea veche e f ok daca vrei una sa arate bine...nu
C4 Coupe 1.6 HDi 110Cp 

BEEP!BEEP!

BEEP!BEEP!