Cumpar luneta C 4 !!!
Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
-
Alexvldt
Cumpar luneta C 4 !!!
Am patit-o si eu, mi-am gasit luneta sparta, mentionez ca am un c4 in 3 usi. Luneta superioara mi-a fost perforata intr-un colt, de unde s-a crapat tot geamul, noroc cu folia pe care o aveam deoarece mi-a mai tinut geamul "intact". Astept oferte din partea voastra, si sper ca a fost cea mai buna idee sa postez aici.
- wonka jr.
- Marca si model masina: Citroen DS3 1.6 hdi 92 cp
- Numar Inmatriculare: GL 88 WNK
Re: Cumpar luneta C 4 !!!
cumva un c4 negru cu o punga in loc de luneta? ca am vazut azi o bucata pe la romana
-
Alexvldt
Da, eu eram
)....vroiam sa afle tot orasul nenorocirea mea, si cred k am reusit
)
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Alexvldt scrie:Am patit-o si eu, mi-am gasit luneta sparta, mentionez ca am un c4 in 3 usi. Luneta superioara mi-a fost perforata intr-un colt, de unde s-a crapat tot geamul, noroc cu folia pe care o aveam deoarece mi-a mai tinut geamul "intact". Astept oferte din partea voastra, si sper ca a fost cea mai buna idee sa postez aici.
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- wonka jr.
- Marca si model masina: Citroen DS3 1.6 hdi 92 cp
- Numar Inmatriculare: GL 88 WNK
cred ca singura posibilitate ar fi la dealer sau un magazin de parbrize. ca de la dezmembrari nu cred ca il poti dezlipi de la locul lui, dar poti incerca. e prima oara cand aud si vad c4 coupe cu luneta sparta, indiferent care e ea.
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Se poate si de la dezmembrari, daca stie sa-l scoata! Dar cel mai sigur, incearca la Ager, sunt relativ ieftini si buni!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
Alexvldt
Am reusit sa gasesc o luneta mia ieftina - 400 ron, am comandat-o din Arad si astazi a fost si pusa. Ce sa zic...aveti grija cu ele sunt destul de scumpe, cred k am sunat in jumatate de tara in cautarea uneia mai ieftine. Tin sa precizez ca la citroen pretul este de 800 ron, iar in Buc fara 600 ron nu o iei. Multumesc pentru sugestii