salut,
Sunt nou pe forum. Mi-am luat si eu un C4 si am zis sa intru aici si sa-l prezint.
si eu am un C4
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
- navzar_x
- Numar Inmatriculare: B-XX-DBR
Re: si eu am un C4
salut si bine ai venit! sedere frumoasa si fructuoasa
Pana sa achiti cotizatia la userul Aiurica te asteptam cu prezentarea ... sa n-ai retineri
Pana sa achiti cotizatia la userul Aiurica te asteptam cu prezentarea ... sa n-ai retineri
C4 facelift berlina 1.6i 122 de fugareti ... blue recife - albastra ca focul ... de la aragaz 
- Mihay
- Supermoderator
bine ai facut
hai prezinta-l pana una alta si pe urma mai vedem 
- Romeno
Bine ai venit. Sa il stapanesti sanatos.
Sa ne prezinti si noua jucaria.
Dupa asta o sa il putem recunoaste pe strazi si sa te urmarim pe topic-ul "pe cine am mai vazut"
Sa ne prezinti si noua jucaria.
Dupa asta o sa il putem recunoaste pe strazi si sa te urmarim pe topic-ul "pe cine am mai vazut"
C4 VTS 2.0 L, 180 HP - BLACK - A.K.A CITRO

- florinc4
- Operat ESTetic
- Numar Inmatriculare: B 94 URH
No bine ai venit...sa il stapanesti sanatos...dar niste poze si niste detalii nu strica...si vezi ca in functie de cilindreea masinii iti va calcula relu cotizatia...deci ai grija

C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
-
ClubC4
Dar tu chiar esti nesimtit, si vrei sa ne arati ca esti ala smecher si noi aia prosti??
B25BUY vei avea ban permanent, pentru clone!
B25BUY vei avea ban permanent, pentru clone!
- Mihay
- Supermoderator

ne mai vedem noi