Alternativa ING

Discutii despre orice va taie capul
Scrie răspuns
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Alternativa ING

Mesaj de mituc »

De ceva vreme cei de la ING au inceput sa proceseze tranzactiile on-line in timpi destul de mari, ceea ce devine deranjant.
Imi poate cineva indica o alternativa la ING, care sa aiba un serviciu de home banking rezonabil si timpi de prcesare a tranzactiilor la fel de bun ca ai celor de la ING in urma cu 6 luni?
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Re: Alternativa ING

Mesaj de PsH »

eu am la raiff de vreo 2 ani si sunt multumit.
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

mituc scrie:De ceva vreme cei de la ING au inceput sa proceseze tranzactiile on-line in timpi destul de mari, ceea ce devine deranjant.
Imi poate cineva indica o alternativa la ING, care sa aiba un serviciu de home banking rezonabil si timpi de prcesare a tranzactiilor la fel de bun ca ai celor de la ING in urma cu 6 luni?

Eu n-am nicio pb cu ei, si ii folosesc de vruen an asa! Chiar sapt trecuta am facut niste tranzactii si totul a fost in real time.
Despre ce intarzieri zici tu?
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

si eu raiffeisen si sunt ok .
bedexe
Numar Inmatriculare: BDX

Mesaj de bedexe »

Ce inseamna "timpi mari"? Eu am Bancpost si imi garanteaza ca intra-bancar operatia se face in aceeasi zi , iar inter-bancar in 2-3 zile (dar se face mult mai repede).
Think....use your mind.
Trafic rutier fluent si sigur
Smart Driving
Dan pasare
Numar Inmatriculare: B 35 DOX

Mesaj de Dan pasare »

Eu am Raiffeisen de mai bine de 2 ani si e ok. Intrabancar dureaza cateva minute iar interbancar 24 de ore. :D
Imagine viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Timpi mari inseamna ca intre conturi cu proprietari diferiti tranzactiile nu se mai proceseaza in timp real ci apar niste intirzieri uneori destul de mari. Aceste intirzieri nu apar si intre conturile mele, insa de obicei din diverse motive mai mult sau mai putin obiective trebuie sa folosesc si conturi ale unor terti si am observat si intirzieri de 5-8 ore in weekend, respectiv 2-4 ore in timpul saptaminii, ceea ce pentru mine devine inacceptabil in anumite situatii.
De asemenea au inceput sa apara intirzieri si la tranzactiile intre conturi ING si conturi aflate la banci din afara romaniei (atit dus cit si intors, de pina la 2 zile lucratoare chiar, si daca o tranzactie s-a intimplat joi de exemplu poti continua abia luni in saptamina urmatoare).

Zilele trecute am fost si mi-am schimbat un card, iar pe un perete pe acolo am vazut afisati noii timpi pentru diverse tipuri de tranzactii valabili de la nus' ce data. Acesti timpi erau 0 sau de ordinul minutelor in urma cu 3-6 luni.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Scrie răspuns

Înapoi la “Cafenea”