Centurile de siguranta si avertizorul sonor
-
enacheedi
- Numar Inmatriculare: B-16-KCA
Centurile de siguranta si avertizorul sonor
Incep cu inceputul ... imi place ca exista acel bip...bip ... ce ma avertizeaza ca nu am centura de siguranta !!! Dupa parerea mea este un lucru bun ! - si fac aceasta apreciere fara sa ma gandesc la politisti... ci din alte considerente !!
Dar ... am o dilema cu functionarea avertizorului pentru celelalte locuri (fata - spate)
Cele pentru scaunele din spate - am senzatia ca functioneaza numai in mom in care ocupantul locului din spate a montat centur si ulterior a demontat ...
Pentru locul din dr-fata ... este tot o ciudatenie de genul asta (aici are mai putina importanta , pentru ca oricum nu merg eu cu pasagerul fara centura pusa)
Dar ... am o dilema cu functionarea avertizorului pentru celelalte locuri (fata - spate)
Cele pentru scaunele din spate - am senzatia ca functioneaza numai in mom in care ocupantul locului din spate a montat centur si ulterior a demontat ...
Pentru locul din dr-fata ... este tot o ciudatenie de genul asta (aici are mai putina importanta , pentru ca oricum nu merg eu cu pasagerul fara centura pusa)
Covorase / Presulete - Toate dedicate
-
newt
- CPatratzel
- Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic
E adevarat, pentru locul din dreapta reactioneaza cel putin ciudat. Inca nu m-am prins cum si cand tipa, cu exceptia situatiei in care ai avut centura pusa si ai dat-o jos. Ceea ce ma intreb este daca exista sau nu senzor de greutate in scaunul din dreapta. La scaunul soferului nici n-are nevoie, ca doar n-o pleca masina fara sofer, iar in spate nu mi se pare esential, dar in dreapta.....
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Cred ca exista, ca pe bord iti ramine aprins martorul de centura pentru scaunul respectiv (parca, si inclusiv pentru cele din spate - sau ma insel?).
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
shomoyoque
Mai, din ce am observat eu, atat in cazul locurilor din spate cat si in cazul locului dreapta fata, apare bip-ul doar dupa ce ai avut centura cuplata iar apoi ai decuplat-o exact cum a zis Newt..... Daca de la bun inceput nu ai pus centura, martorii raman un picut aprinsi si apoi se sting....
Evident, altfel stau lucrurile in cazul scaunului soferului....
Evident, altfel stau lucrurile in cazul scaunului soferului....
Citroen C4 Coupe VTR 1.4 90 cp
-
Cristi
da, dar dupa un timp dispar ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic!!mituc scrie:Cred ca exista, ca pe bord iti ramine aprins martorul de centura pentru scaunul respectiv (parca, si inclusiv pentru cele din spate - sau ma insel?).
La ford de exemplu in scaunul pasagerului exista un senzor si cata vreme exista greutate mai mare de 1kg pe scaun avertizorul sonor si cel luminos vor fi in functiune!
C4 1.6 hdi vtr - De Vanzare !
Hyundai Santa Fe 2.2CRDI, Ford Mondeo 2.0TDci Ghia, C-Klasse 220 cdi - very soon!
Hyundai Santa Fe 2.2CRDI, Ford Mondeo 2.0TDci Ghia, C-Klasse 220 cdi - very soon!
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Asa e la mai multe masini! La C4 insa nu!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
cosminnuss
- SeXy si Foarte Bun
- Numar Inmatriculare: B-15-DFK
Daca pasagerul din fata isi da centura jos incep bipurile. Daca se deschide portiera se opresc.
Nu cred sa existe senzori de greutate sau alte smecherii complicate.
Soferul daca nu foloseste centura, bipurile incep de la viteza de 20kmph si se opreste dupa nu stiu cate minute. Se poate opri si daca se deschide putin usa sau se cupleaza marchearrierul.
Nu cred sa existe senzori de greutate sau alte smecherii complicate.
Soferul daca nu foloseste centura, bipurile incep de la viteza de 20kmph si se opreste dupa nu stiu cate minute. Se poate opri si daca se deschide putin usa sau se cupleaza marchearrierul.
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Eu nu am rezistat sa vad daca se opreste dupa cateva minute, dupa ce l-am lasat sa urle 3-4 min am tras centura.
Oricum, daca vreti sa numai aveti problema centuri, faceti cum fac eu, trageti centura prin spatele scaunului.
Oricum, daca vreti sa numai aveti problema centuri, faceti cum fac eu, trageti centura prin spatele scaunului.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
-
enacheedi
- Numar Inmatriculare: B-16-KCA
-
Cristi
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
De acord cu tine, dar daca le-ar fii trecut prin cap sa puna si un reglaj pe inaltime la centura ca sa nu ma stranguleze ar fii fost K.
Merg cu centura doar in afara orashului, in oras este prea stresant.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
-
onacus
Eu imi pun centura si daca trebuie doar sa scot masina din parcareShadow scrie:De acord cu tine, dar daca le-ar fii trecut prin cap sa puna si un reglaj pe inaltime la centura ca sa nu ma stranguleze ar fii fost K.
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
-
Cristi
-
shomoyoque
-
cosminnuss
- SeXy si Foarte Bun
- Numar Inmatriculare: B-15-DFK
Eu doar la parcarea cu spatele imi scot centura, in rest o port in permanenta.
M-am obisnuit sa cer si pasagerului din dreapta sa si-o puna
Nu se stie niciodata...
M-am obisnuit sa cer si pasagerului din dreapta sa si-o puna
Nu se stie niciodata...
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice