Bosch Xenon Silver
-
stefanitza
- Numar Inmatriculare: B 08 LFK
Bosch Xenon Silver
Salut
Bosch a lansat un nou model de becuri pentru faruri ce promit o vizibilitate sporita cu 50%.
Xenon Silver sunt dedicate autoturismelor ce nu sunt echipate cu faruri cu xenon din fabrica. Noile becuri ofera o iluminare sporita si o vizibilitate imbunatatita. Aceasta din urma este cu 50% mai mare fata de becurile normale cu halogen. Lumina produsa de becurile Xenon Silver este intensa si de culoare alba, foarte apropiata de lumina naturala.
Un efect al acestui fapt este reducerea solicitarii ochilor soferului in cazul deplasarilor pe distante lungi, pe timp de noapte sau in conditii meteo nefavorabile. Lumina alba intensa este obtinuta datorita unui procedeu special de stratificare, xenonul fiind responsabil pentru intensitatea luminii si durata de viata lunga a becurilor.
Bosch Xenon Silver sunt disponibile in trei variante: H1, H4 si H7. Ultimele doua sunt acoperite cu capace argintii ce le ascund atunci cand sunt stinse. Desi sunt o solutie aftermarket, Xenon Silver beneficiaza de garantia calitatii Bosch si daca sunt montate corespunzator ofera performante similare becurilor din fabrica.
Sursa: http://www.voom.ro/stiri/xenon-silver-n ... -bosch.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
P.S. Sper sa nu fie interpretat ca reclama.
Bosch a lansat un nou model de becuri pentru faruri ce promit o vizibilitate sporita cu 50%.
Xenon Silver sunt dedicate autoturismelor ce nu sunt echipate cu faruri cu xenon din fabrica. Noile becuri ofera o iluminare sporita si o vizibilitate imbunatatita. Aceasta din urma este cu 50% mai mare fata de becurile normale cu halogen. Lumina produsa de becurile Xenon Silver este intensa si de culoare alba, foarte apropiata de lumina naturala.
Un efect al acestui fapt este reducerea solicitarii ochilor soferului in cazul deplasarilor pe distante lungi, pe timp de noapte sau in conditii meteo nefavorabile. Lumina alba intensa este obtinuta datorita unui procedeu special de stratificare, xenonul fiind responsabil pentru intensitatea luminii si durata de viata lunga a becurilor.
Bosch Xenon Silver sunt disponibile in trei variante: H1, H4 si H7. Ultimele doua sunt acoperite cu capace argintii ce le ascund atunci cand sunt stinse. Desi sunt o solutie aftermarket, Xenon Silver beneficiaza de garantia calitatii Bosch si daca sunt montate corespunzator ofera performante similare becurilor din fabrica.
Sursa: http://www.voom.ro/stiri/xenon-silver-n ... -bosch.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
P.S. Sper sa nu fie interpretat ca reclama.
C4 Coupe 1.6i THP VTR Pack, Black
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Re: Bosch Xenon Silver
Iar de la Philips se numesc Extreme Power 
Partea proasta cu becurile astea hi-power e ca tin cateva luni si pe urma pa!
Partea proasta cu becurile astea hi-power e ca tin cateva luni si pe urma pa!
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Asta asa e...si eu am avut Philips si in 3 luni am schimbat 2 seturi!!!
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
- Deese
- Omul cu plasticele
Oricum, eu nu prea am vazut becuri Bosch, cel putin prin Bucuresti.
Mai peste tot au doar Osram si Philips.
Bosch Xenon Silver astea unde se pot gasi ?
Poate ma tin mai mult ca Extrem Power-urile.
Mai peste tot au doar Osram si Philips.
Bosch Xenon Silver astea unde se pot gasi ?
Poate ma tin mai mult ca Extrem Power-urile.
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
De exemplu, la mine la firma, numai ca nu sunt foarte ieftine:
H7 XenonSilver blister set = 86 RON + TVA (pret de lista)
LE: sper sa nu fie considerata reclama... (de 2-3 zile au intrat si la noi, in urma postului lui Deese m-am interesat si da... sunt pe stoc) si le-am pus cu tot cu pret, ca sa evit intrebarile inerente ulterioare
H7 XenonSilver blister set = 86 RON + TVA (pret de lista)
LE: sper sa nu fie considerata reclama... (de 2-3 zile au intrat si la noi, in urma postului lui Deese m-am interesat si da... sunt pe stoc) si le-am pus cu tot cu pret, ca sa evit intrebarile inerente ulterioare
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
- Deese
- Omul cu plasticele
Avand in vedere ca un set de Extreme Power e 1.5 milioane mi se par ieftine 
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Eu n-am inteles, becurile astea sunt cu xenon si au si balasturi sau doar le cheama asa, ca sa sune mai interesant ??? 
PS: Deese, daca mai zici ceva de kkt-urile alea de Extreme Power o sa inebunesc. Cred ca ai scris despre ele in 20 de topicuri
Te rog eu, lasa-le naiba
Faci ca scolarul ala caruia orice intrebare i se punea, el aducea vorba despre castravete, singura lectie pe care o invatase. Asa si tu, cum vine vorba pe un topic despre sist. de iluminare, hop si tu cu Extreme Power
Crede-ma ca am ajuns sa le urasc 
PS: Deese, daca mai zici ceva de kkt-urile alea de Extreme Power o sa inebunesc. Cred ca ai scris despre ele in 20 de topicuri
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- Deese
- Omul cu plasticele
Pai si eu le urasc.
Faza e ca e ceva gen acelasi produs, difera numele in functie de firma care il comercializeaza.
Iar Xenon Silver astea sunt aproape similare cu....tanananana....Extreme Power care sunt la fel cu Osram Nightbreaker.
Se zice ca sunt cele mai puternice becuri pe H1/H7 normale pe care le poti avea.
Faza e ca e ceva gen acelasi produs, difera numele in functie de firma care il comercializeaza.
Iar Xenon Silver astea sunt aproape similare cu....tanananana....Extreme Power care sunt la fel cu Osram Nightbreaker.
Se zice ca sunt cele mai puternice becuri pe H1/H7 normale pe care le poti avea.
- Bogdan98
- Citroen Fan
- Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)
@Pasare, Xenon Silver, sunt becuri normale, cu halogen. Numai ca producatorul garanteaza pentru ele o durata mare de functionare, o iluminare sporita, si cu lumina similara (nu chiar la fel de puternica insa, nici nu se poate) cu a xenoanelor. Probabil de aici si denumirea.
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
- Deese
- Omul cu plasticele
Parerea mea e ca e marketing 100% (cand se zice ca sunt cu 50-80% mai bune decat cele stock - da sunt mai puternice, dar nicidecum 50-80%, ca dureaza de 3 ori mai mult, bla bla)
Oricum, pentru cine nu vrea xenon chinezesc e o solutie.
Oricum, pentru cine nu vrea xenon chinezesc e o solutie.
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Am inteles, deci sunt becuri normale cu halogen
Raman la parerea ca xenoanele, fie ele si cchinezesti cum am eu, sunt cele mai bune. Le am de 1 an si jumatate si inca n-am avut probleme
Raman la parerea ca xenoanele, fie ele si cchinezesti cum am eu, sunt cele mai bune. Le am de 1 an si jumatate si inca n-am avut probleme
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;