vand faruri tunning c4 negre
Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
-
neakaps
- Numar Inmatriculare: B15YLA
vand faruri tunning c4 negre
vand faruri tunning c4 negre de la coasta de est luate, le stiu toti sunt cele reglabile pe inaltime cu angle eyes. farurile sunt ne zgariate . au avut un suport rupt pe interior de prindere care a fost refacut. merge fara probleme au 1 luna vechime. pret 600 ron discutabil in limita bunului simt.
- alexcosor
- Numar Inmatriculare: B-109325
Re: vand faruri tunning c4 negre
iti las si nr de tel daca e ne auzim si negociem daca stii cumva undeva si de montaj
0721445952
0721445952
C4 coupe 1,6i VTR jaunes scott
viewtopic.php?f=19&t=3166&st=0&sk=t&sd=a" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=19&t=3166&st=0&sk=t&sd=a" onclick="window.open(this.href);return false;
- eduardo_didi
- Edi Talent
montaj la maestru Relu in 30 de min sunt gata
scuze de off
scuze de off
http://www.motorsportnews.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
- Ediz
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6i
Mercedes C200 Kompressor - Numar Inmatriculare: Ct 07 WOA / CT 90 ESE
neakaps scrie:vand faruri tunning c4 negre de la coasta de est luate, le stiu toti sunt cele reglabile pe inaltime cu angle eyes. farurile sunt ne zgariate . au avut un suport rupt pe interior de prindere care a fost refacut. merge fara probleme au 1 luna vechime. pret 600 ron discutabil in limita bunului simt.
Daca sunt bune iti dau eu 6 , niste poze ai ? suportu ala refacut , ce inseamna refacut ? lipit sau schimbat ?
C4
C200K
C200K
-
neakaps
- Numar Inmatriculare: B15YLA
sau dat . se poate inchide