un 307 cu bara de C4

Eleroane,Kituri de caroserie,Geamuri Fumurii,Xenoane, Roti/Cauciucuri
Adrian
Membru 'tunat'

Re: un 307 cu bara de C4

Mesaj de Adrian »

Pai si cum vrei fara chit si surubele? Bara aia a lu Aiurica are de 6-7 ori greutatea normala!
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

nituri era mult mai indicat!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
DinoG

Mesaj de DinoG »

[tare as vrea sa iti vad masina ta tunata![/quote]

din pacate nu am reusit sa o tunez, dar ca sa-ti faci o idee imi place destul de mult kit-ul exterior de la Musketier (cel cu eleronul mic pe spate) exceptand bara fata si priza de aer de pe plafon.

Daca as fi gasit un kit exterior discret si pe care as fi putut sa-l aduc in tara cu usurinta mi-as fi tunat masina. Cat despre chit, suruburi si nituri numai de bine, dar nu pe masina mea.

Have fun China Town!
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Pai daca vrei de la Musketier ceva vb cu cei de la Coasta de Est! Chiar sunt 2 utilizatori ai forumului care si-au comandat, doar bara fata insa.
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

ORICE element de tuning are nevoie de artificii de prindere.....incluzand kitul tau de la Musketier.
ceea ce vreau eu sa spun este ca este f usor sa ne DAM cu parerea la ce a facut unul sau altul dar uitam ca acel om a investit bani, timp, pasiune si nu ar fi corect sa clasificam acel ceva ca Kitch.

nu vreau sa intru in polemica cu tine si cu nimeni, insa nu este corect sa spui ca e o jignire iar tie " ti-ar fi placut kitul de la Musketier"...hehe pai cui nu i-ar fi placut.
uite ti-a raspuns Bogdan....este f usor acum sa il comanzi....o vei face?
probabil ca nu, desi mi-as dori pt ca stiu ce inseamna sa te bucuri de o achizitie....dar gandeste-te ce ar insemna sa vin eu si sa spun...pfa.....cum ai putut sa iti iei kitul asta???este un kitch...urat ca dracu.

tuning inseamna extrem de mult...nu doar achizitionarea unui kit scump.....multe din masinile pe care le admiri la saloane....au nituri, suruburi fibra la greu.

repet, nu este o rabufnire, este doar o parere .
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
bytzak
KamiKaze
Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDI
Numar Inmatriculare: B-101-DXE

Mesaj de bytzak »

am vazut firme de tuning care chiar imprumuta piese de la alte mashini.
deci ce a facut el cu bara e ceva normal. uita-te la tuning mania(emisiunea auto) si sa vezi ca in strainatate si firmele cunoscute apeleaza la astfel de masuri.
Eu respect decizia si inventivitatea celui care a facut modificarea la 307. Bravo lui. Macar de am fi mai multi inspirati ca el, ca Relu si alti membrii. :hi
C4 Coupe 2006 Enterprise 1.6HDi-92cp; EX
C4 Coupe 2007 SX VTR 1.6HDi-90cp (+30cp + FAP anulat ); EX
Ford Mondeo MK4 2010 2.0Tdci-115cp
eduardo_didi
Edi Talent

Mesaj de eduardo_didi »

@DinoG din pacate pt c4 nu exista prea multe kituri si mai ales care sa fie mai finute asa cred ca sunt 7-8 toate cele mai ok parerea mea sunt cel de la citroen (sunt doar add-on-uri nu chiar toata bara e cel care il are bogdan), musketier si abbes (care e cam cel mai scump numai bara fata e cam 700e+) si replica wrc care nici nu are pretu macar, ideea e ca c4 nu e Bmw care are zeci de kituri care vin turnate cand le pui pe masina gen hamman, ac schnitzer si alte exemple care si costa pe masura tu ai da 700e+ pe o bara fata la c4, sincer ce a facut baiatu cu 307 nu e urat deloc bineinteles ca putea sa o incarce cu mai putin chit sau eu stiu, dar numai kitch nu e si bara stock de c4 arata f bine fata de cea stock de la peugeot.

si apropo cam tot se face in China la ora actuala ca e sub licenta sau nu tot aia e
http://www.motorsportnews.ro" onclick="window.open(this.href);return false;
DinoG

Mesaj de DinoG »

Aiurica scrie:ORICE element de tuning are nevoie de artificii de prindere.....incluzand kitul
nu vreau sa intru in polemica cu tine si cu nimeni, insa nu este corect sa spui ca e o jignire iar tie " ti-ar fi placut kitul de la Musketier"...hehe pai cui nu i-ar fi placut.
uite ti-a raspuns Bogdan....este f usor acum sa il comanzi....o vei face?
probabil ca nu, desi mi-as dori pt ca stiu ce inseamna sa te bucuri de o achizitie....dar gandeste-te ce ar insemna sa vin eu si sa spun...pfa.....cum ai putut sa iti iei kitul asta???este un kitch...urat ca dracu.
.
Eu am incercat sa-mi cumpar eleronul prin cei de la Coasta de Est, s-a facut chiar un post pe forum, insa nu s-a mai intamplat nimic in ceea ce priveste comanda.

Daca cineva poate sa ma rezolve cumpar cu plata pe loc bara spate, pragurile si eleronul mic de la haion.
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

nu s-a mai facut din cauza celor care v-ati trecut aiurea pe lista!!! desi stiati preturile, ca erau pe site ( mai putin transportul) ati urlat sa va dea preturile. cand vi s-au dat preturile exacte TOTI AU AVUT PROBLEME!!!

Eu si edy ne-am luat barile fata de la coasta de est, deci daca chiar vrei si ai bani are cine sa ti le aduca!
baty_san

Mesaj de baty_san »

lucrare facuta frumos, dar nu prinde deloc pe un pejo. rezultatul final :shock: :? :? ca o fata de patrata de dacie cu bara de cielo (lucrata bine) :hi
Don't steal...goverment hates competition!
DinoG

Mesaj de DinoG »

Mihay scrie:nu s-a mai facut din cauza celor care v-ati trecut aiurea pe lista!!! desi stiati preturile, ca erau pe site ( mai putin transportul) ati urlat sa va dea preturile. cand vi s-au dat preturile exacte TOTI AU AVUT PROBLEME!!!

Eu si edy ne-am luat barile fata de la coasta de est, deci daca chiar vrei si ai bani are cine sa ti le aduca!
Eu nu m-am aruncat aiurea si nici nu m-am retras, insa nimeni nu m-a contactat. Daca te uiti pe forum ai sa vezi ca nu am postat nici un anunt de anulare a comenzii.

Cat despre bani cred ca asta ne priveste pe fiecare dintre noi. Daca unii au considerat ca nu merita banii, este treaba lor...
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

cand se fac liste pentru ceva sa nu te astepti sa vina cineva sa te roage sa dai banii. in fine, trecand peste aceasta mica problema, daca vrei ceva poti comanda linistit de la coasta de est. mie mi-au venit, totul e ok. daca esti din bucuresti iti pot da catalogul de la musketier, daca nu cauta pe site la ei si suna la Coasta
WENOX

Mesaj de WENOX »

Imi place cum a iesit, au acordat multa importanta finisajelor, chiar daca sunt suruburi pe dedesubt, finalul e frumos. Ce nu imi place este ca mi se pare ca la atata munca depusa puteau sa potriveasca nuantele de vopsea mai bine, din lateral parca e prea lungita fata dar daca te uiti din fata imi place cum arata. E o idee intersanta, sa nu uitam ca pe la altii e la moda sa pui pe golf fata bora si pe bora fata de golf, si mie unul imi place cum arata, sunt altfel!
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Tuning&Styling EXTERIOR”