in fine, naspa ca la o viteza asa mica o masina se distruge asa mult.
Accidente, potentiale sau reale, povestiri
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
la sofer nu ma bag ca am vazut tot felul de cazuri si nu exista o tipologie
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
-
bizkit1
Astazi am patit ceva ce cred ca nu o sa uit toata viata....nu mai pot sa imi iau gandul. La tara aveam 5 pisicute, puisori
De dimineata am plecat cu masina de la tara....si peste 500 de metri am auzit un mieunat pe la motor. Am oprit masina, am ridicat capota si se auzeau 2 pisicute pe undeva pe sub motor miorlaind. Nu am putut sa le scot pentru ca nu le vedeam. Dupa 10 minute am zis sa ma intorc usor spre casa, ca pur si simplu nu aveam ce face, trebuia sa ajung la servici. In drum spre casa am vazut in mijlocul drumului 1 pisicuta moarta (nu vreau sa zis cum arata, inimaginabil). Am ajuns acasa iar am ridicat capota dar nu se mai auzea nimic, probabil ca cealalta era la motor acolo sufocata. I-am zis lui taicamiu sa vada ca eu nu mai aveam timp, eram in criza. Am luat cealalta masina si cand sa ies din curte il aud pe tata ca striga sa opresc. Inca o pisicuta era in janta de la honda, si va dati seama ce s-a intamplat. Deci pana acum 3 pisicute s-au dus
Cea de-a 4-a nu stiu ce s-a intamplat cu ea, una singura am mai vazut-o in curte. Deci azi dimineata din 5 pisici am pamas cu una singura. Pur si simplu a fost carnagiu! La 7 juma trebuia sa fiu la servici si eu la 7 fara 5 eram pe sub masina. Sincer nu pot sa imi explic cum s-a inatamplat, ma simt al naibii vinovat, dar totusi nu aveam de unde sa stiu ca erau acolo, cand ele niciodata nu s-au bagat sub masina. Sunt daramt fizic si psihic. Nu mai stiu ce sa mai zic A ramas sa se duca taicamiu cu citroenu la un service ceva sa scoata scutu sa scoata de acolo ce a mai ramas 
C41.6 diesel 110 CP, TRACTOR VERSION + honda accord (echipare sportline) 2.2 diesel
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
asta e problema cu piscile, cand sunt mari stiu sa plece macar cand aud ca se umbla la masina, insa cand sunt mici si nimeresc pe unde nu trebe isi baga nasul si se ajunge aici.
Nu ai nicio vina, insa nici nu te poti simti altfel. Sorry de chestia asta, sincer
Nu ai nicio vina, insa nici nu te poti simti altfel. Sorry de chestia asta, sincer
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
-
bizkit1
- Tomita
- cre8or
pai pisika mama ce facea? era prin vecini? de umblau astea mici bezmetice prin masinile tale. asta e, din nefericire pt el. probabil ca pt tine alte cuvinte nu exprima suferinta pe care o simti. cred ca pe viitor o sa fii ca vulturul la astfel de aspecte cu pisicutele.
-
Lisa
- Sharky Boy
- Numar Inmatriculare: B-03-LIS
-
onacus
Io am avut vreo 4 pisici pe care mi le-or calcat unii sau altii cu masinile in fata casei. Una dintre ele am luat-o chiar io de pe jos dupa ce o calcat-o unul pe cap in fatza mea (culmea ca atunci o scapat, ca era cu capul intr-o groap din asfalt si nu s-o ales cu mare lucru, dar era plina de sange - a 2-a oara nu o mai scapat insa...).
Se mai intampla, asta este....
Se mai intampla, asta este....
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
- Tomita
- cre8or
fiind vb de pisici.
eram cu un prieten mai acum juma de an in masina lui la stop. noaptea. liniste, lejer. o pisica trece intersectia de-ampulea. o prinde unu fara sa schiteze nimic. facea pisika aia ca o gaina fara cap.
eh in secunda respectiva, prietenul asta al meu parca ar fi fost inlocuit cu un criminal insetat de sange (ii plac pisicile f mult). pur si simplu, cum s-a pus verde a tinut dacia aia berlina numai in 6000rpm si scartaituri de roti, in cautarea aluia care a dat peste pisica aia. daca il prindea cred ca il baga in coma (din "intamplare" el e un muscle-man care face sala de forta cat de des poate
) (in plus are si nustu ce centura la karate
)
io am zis ca nu mai ajung acasa in acea seara, la cum a mers pe strazi
dar am scapat
si respectivul, care nu a fost de gasit
eram cu un prieten mai acum juma de an in masina lui la stop. noaptea. liniste, lejer. o pisica trece intersectia de-ampulea. o prinde unu fara sa schiteze nimic. facea pisika aia ca o gaina fara cap.
eh in secunda respectiva, prietenul asta al meu parca ar fi fost inlocuit cu un criminal insetat de sange (ii plac pisicile f mult). pur si simplu, cum s-a pus verde a tinut dacia aia berlina numai in 6000rpm si scartaituri de roti, in cautarea aluia care a dat peste pisica aia. daca il prindea cred ca il baga in coma (din "intamplare" el e un muscle-man care face sala de forta cat de des poate
io am zis ca nu mai ajung acasa in acea seara, la cum a mers pe strazi
- ace117
- WRC
Ce sa mai zic eu...
Acum vreo 2 ani am calcat cainele meu...
Alerga langa masina, fericit ca ma vede, eu n-am observat (era mai mic de statura) si cand am luat usor (!) curba pe langa casa, roata spate a trecut peste el
A murit dupa 2 zile de chinuri, cu toate eforturile veterinarilor
Asta e, ne pare rau , dar sunt totusi animale...am auzit intamplari in care tatal si-a calcat proriul fiu de 2-3 anisori cu basculanta. Mortal...........
Acum vreo 2 ani am calcat cainele meu...
Alerga langa masina, fericit ca ma vede, eu n-am observat (era mai mic de statura) si cand am luat usor (!) curba pe langa casa, roata spate a trecut peste el
A murit dupa 2 zile de chinuri, cu toate eforturile veterinarilor
Asta e, ne pare rau , dar sunt totusi animale...am auzit intamplari in care tatal si-a calcat proriul fiu de 2-3 anisori cu basculanta. Mortal...........
SEAT LEON FR "STEALTH KNIGHT"- 2.0 TDI - POWERED BY RaBaNne - 220 CP / 450 NM soon STAGE 2: 250 CP / 500 NM!
DESIGN BY ONO TUNING

http://www.clubseat.eu/viewtopic.php?t= ... &start=525" onclick="window.open(this.href);return false;
ex C4 COUPE 1.4 16V - POWERED BY DIMSPORT - 110 CP, LESTER DESIGN
DESIGN BY ONO TUNING

http://www.clubseat.eu/viewtopic.php?t= ... &start=525" onclick="window.open(this.href);return false;
ex C4 COUPE 1.4 16V - POWERED BY DIMSPORT - 110 CP, LESTER DESIGN
-
dumiflo
- The Citroen C4 man
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Ma declar pur si simplu oripilat.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- Tomita
- cre8or
saracul caine
si al meu doamne ce vesel e cand ma duc la tara, si da tarcoale masinii. doamne si ce incet merg sa nu il lovesc. si ma oftica ca se invarte in fata masinii... deocamdata a fost destul de destept sa nu se lase calcat.
si al meu doamne ce vesel e cand ma duc la tara, si da tarcoale masinii. doamne si ce incet merg sa nu il lovesc. si ma oftica ca se invarte in fata masinii... deocamdata a fost destul de destept sa nu se lase calcat.
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
mai, fiecare dintre noi a ramas fara vreun animal in situatii nasoale, mie mi-au prins cainii birmanezul si a murit pe masa de operatii luna trecuta. Asta e, ne afecteaza, sunt ca si membrii de familie, ne fac sa intram pe offtopic rau de tot
, prin urmare cine are ceva timp si indemanare poate deschide topic pe diverse, insa in primul rand despre animalele noastre care traiesc sa ne mai inveselim si noi
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate