Jantele sunt uriase, par sa fie de 18".
Parerea mea e ca berlinei ii sta mai bine cu evacuarea mascata (toba standard).
Nu-mi dau seama din ce tara e masina dar si pe acolo se pare ca deranjeaza suspensia rigida din moment ce proprietarul a procedat la inlocuirea ei.
Pai tocmai ca proprietarul a facut-o si mai rigida, schimband amortizoarele si arcurile stock cu unele sport
Rotile sunt de 18, si n-ar fi aratat atat de bine daca nu ar fi fost si suspensia schimbata! E posibil sa fie si niste distantiere pe acolo ca prea par iesite in afara..
PS: Masina este din Spania!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... .. KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Din categoria "vulpea care nu ajunge la struguri..." am doar doua obiectii la masina asta:
- antena radio-ului (sau mai exact soclul ei pentru ca antena in sine a dat-o jos) trebuia schimbata; arata ca #$&^@#@ chestia aia si ar fi trebuit sa puna ceva de genul celor cu amplificare electronica.
- in ambele poze care arata curbura esapamentului se vede cum acesta freaca spoilerul in interior fapt care in mod sigur duce la zgomote enervante cand o turezi sau schimbi in sarcina si motorul se misca in suporti.
In rest arata senzational si, pusa langa coupe-ul stock, m-ar face sa ma gandesc de doua ori ce as alege.
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
pai ia pune un coupe modificat si el langa asta. si apoi mai discutam
ce naspa au lucrat aici. parca as fi fost eu in parcarea blocului incercand sa misculez pe acolo, si sa potrivesc ochiometric
PS: clar e ceva modificat la jante. ori sunt prea late, ori au alt et, ori distantiere. la noi in tara asa ceva ar insemna jumulirea anvelopelor, sau mai rau smulgerea barilor
e super masina, cred ca jantele sunt mai late, ca sa nu se mai complice cu distantiere (rotile sunt cam la acelasi nivel)
uitandu-ma la poze descopar ce inseamna optimizarea costurilor: xsara are in spatele discurilor de frana niste farfurii de tabla, probabil un fel de aparatori de noroi ... vad ca au disparut la C4 ...