Cu rulota prin Europa
- florinc4
- Operat ESTetic
- Numar Inmatriculare: B 94 URH
Cu rulota prin Europa
Mi-a venit o mica idee ca vara viitoare sa fac o excursie cu rulota prin Europa gen Germania, Spania, Italia, Austria. Planul de baza este sa plec din romania cu 3 prieteni sa stam 2 saptamani in concediu si sa vedem Europa cu rulota. Am gasit destul de multe oferte pe mobile.de la rulote destul de misto pana in 1000 de euro, iar impartit la 4 vine mult mai putin. Daca fac drumu pana in Germania adica sa ma ancorez cu rulota de acolo si mai departe sa imi fac excursia, adica sa nu cumpar rulota din Romania...e mai ieftin decat din RO...dupa care la intoarcere sa o vand cu 2000-3000 de euro astfel recuperand banii pe excursie...ca masina de remorcat rulota am un megane, un c4 coupe bineinteles si un tucson momentan...voi ce parere aveti despre aceasta incercare...adica stiti prieteni care au facut o astfel de excursie cu c4 si nu numai....si ce sfaturi recomandati, eu deja m-am tot documentat si ca parti negative nu am gasit dar totusi poate se mai gasesc 
C4 coupe facelift: 1.6l cu 122 de ponei
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Re: Cu rulota prin Europa
Excursia asta ar fi de vis...
Acum trebuie sa te inarmezi cu mult curaj...
Nu stiu daca o sa castigi chiar asa de mult la ea, nu ma pricep dar oricum ideea ta e super!
Succes
Acum trebuie sa te inarmezi cu mult curaj...
Nu stiu daca o sa castigi chiar asa de mult la ea, nu ma pricep dar oricum ideea ta e super!
Succes
- florinc4
- Operat ESTetic
Ms de urari...pana acum am auzit numai urari pozitive, deci sunt pe drumul cel bun...ceva negativ pe acolo cumva ar fi bine venit
, mentionez ca merg pe principiul se imparte la 4, de la "parizar", sa zicem, pana la camping: masina, rulota, persoana. Eu din ce am vazut o rulota dotata de 4-5 pers la noi ajunge la 3000 de euro, in Germania aceiasi rulota este la vreo 1000-1200 de euro, este inca o piata noua si nedezvoltata datorita camping-ului, unde noi romanii stam prost din pacate 
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
pai.. ideea in sine este buna...
in 1985 am plecat cu ai mei 30 zile prin: ungaria, cehoslovacia, rdg si apoi in rfg si retur... cu cortul prin campinguri.
de atunci nu am mai fost prin campinguri dar nu cred ca s-au degradat. a fost frumos... prima saptamana, apoi deja ma apuca strechea si nu stiam cum sa ma fofilez ca sa nu mai intind cortul (de 4 pers + living
). erau super conditiile din campingurile lor care nu se comparau cu cele de la noi. chestia e ca va trebuie o rulota mare ptr cel putin 4 pers si ideal ar fi sa o tragi cu c4
(oricum nu ai avea voie, dar tu poti incerca
)
vezi ca sunt mai multe necunoscute atunci cand pleci cu altii dupa tine (unu vrea sa vada o chestie, pe altu nu-l intereseaza si vrea altceva... cine pregateste masa... cine face curat.. + trasee, campare... etc).
vezi ca traseul pe care ti l-ai ales este destul de marisor si nu cred ca iti ajunge 2 saptamani daca vrei sa si vizitezi cate ceva, sa nu vezi doar autostrada...
. ca sa ajungi in spania e bine sa faci traseul in asa fel incat sa nu te intorci pe acelasi drum pe care ai plecat (iti propun: ungaria-austria-germania-elvetia (optional)-franta-spania si apoi sa te intorci pe coasta de azur: sudul frantei-monaco, nordul italiei-slovenia-croatia-ungaria
)
eu nu plec niciodata in circuite prin europa cu altcineva, decat cu sotia si atat. nu se merita nervii si sa-ti strici placerea concediului - parerea mea, dar tu ii cunosti mai bine si o sa vezi ce se intampla
succes
in 1985 am plecat cu ai mei 30 zile prin: ungaria, cehoslovacia, rdg si apoi in rfg si retur... cu cortul prin campinguri.
de atunci nu am mai fost prin campinguri dar nu cred ca s-au degradat. a fost frumos... prima saptamana, apoi deja ma apuca strechea si nu stiam cum sa ma fofilez ca sa nu mai intind cortul (de 4 pers + living
vezi ca sunt mai multe necunoscute atunci cand pleci cu altii dupa tine (unu vrea sa vada o chestie, pe altu nu-l intereseaza si vrea altceva... cine pregateste masa... cine face curat.. + trasee, campare... etc).
vezi ca traseul pe care ti l-ai ales este destul de marisor si nu cred ca iti ajunge 2 saptamani daca vrei sa si vizitezi cate ceva, sa nu vezi doar autostrada...
eu nu plec niciodata in circuite prin europa cu altcineva, decat cu sotia si atat. nu se merita nervii si sa-ti strici placerea concediului - parerea mea, dar tu ii cunosti mai bine si o sa vezi ce se intampla
succes
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- florinc4
- Operat ESTetic
Ms mult de sfat domnu Stefan...eu cand am sa plec va fi cu fratele meu cu prietena lui si cu fosta mea...deci va fi ceva clar stabilit...m-am gandit la riscul ca cineva sa vrea sa vada ceva si altu altceva...si voi incerca sa nu se intample...timpu asa este, cam scurt, naaaa concediile astea....cat despre conditii am auzit ca sunt camping-uri si cu piscina
...va fi ceva bine stabilit oricum...si cu 4 soferi teoretic iese ceva, nr de km e cam mult ce-i drept...si realist nu cred ca vom ajunge asa departe si de vizitat cred ca mai mult mall-urile
...apropo, a mers cineva cu o rulota cum se comporta, cum reactioneaza, ce este de evitat, cat de mult creste consumu
ps voi lua in considerare ruta
ps voi lua in considerare ruta
- commandorsteel
- PowerSteel
ehh.. daca-i vb de un frate mai mic... te impui
acum.. nu stiu cam ce ai vrea tu sa faci in circuitul asta...ori sa vizitezi ceva muzee, palate, castele... te duci in mall-uri (si atunci iti triplezi excursia
) sau faci plaja in campinguri pe marginea piscinei.
eu am mers la mare acum vreo 6-7 ani cu o rulota care mi-a cam dublat consumul. in plus... trebuie sa stii sa o manevrezi cand dai cu spatele..
. eu si acum ma feresc sa merg cu spatele cu remorca, dar o fac numai cand sunt nevoit
si e destul de greu 
acum.. nu stiu cam ce ai vrea tu sa faci in circuitul asta...ori sa vizitezi ceva muzee, palate, castele... te duci in mall-uri (si atunci iti triplezi excursia
eu am mers la mare acum vreo 6-7 ani cu o rulota care mi-a cam dublat consumul. in plus... trebuie sa stii sa o manevrezi cand dai cu spatele..
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- florinc4
- Operat ESTetic
Pai in primul rand sa ne vizitam vecinii europeni
....asta urmarim...si sa facem cat mai mule gratare in cat mai multe tari
...din ce am inteles eu, cel mai simplu este sa decuplezi remorca, sa o intorci cu mana si sa o cuplezi la loc, teoretic fiind 4 e mai usor 
-
bossake
- Numar Inmatriculare: Dacia Logan Prestige 1.6 16v
Daca nu ai mai condus cu rulota in spate nu recomand sa pleci asa din prima la drum lung... pt mai multe detalii viziteaza clubrv.ro . e un fel de forum al celor pasionati de rulote etc. sunt o groaza de oameni si ai ce citi pe acolo
.
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
bai florine , da` nu treci ma si prin Belgia , daca tot ajungi in zona??

- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
Florine sa nu uiti vasilina....ca la rulota...... 
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- commandorsteel
- PowerSteel
bah relu, ia nu te mai lua de florinache....de ce trebuie sa-l ia si pe vasilina cu ei mah??? oricum, sting lumina... si ce-o iesi ...
hehehe.. florinache sa te vad eu cum intorci sau cum o sa misti rulota daca ai putina panta prin camping.
bah.. eu nu incerc sa te descurajez, dar vb lui bossake... e destul de greu cu rulota, dar eu am incredere in tine ca o sa te descurci...
daca va intelegeti intre voi... eu cred ca o sa iasa super excursia
ps. eu zic sa-ti pui carlig de remorcare pe c4 ca sa ai cu ce trage rulota aia
hehehe.. florinache sa te vad eu cum intorci sau cum o sa misti rulota daca ai putina panta prin camping.
bah.. eu nu incerc sa te descurajez, dar vb lui bossake... e destul de greu cu rulota, dar eu am incredere in tine ca o sa te descurci...
daca va intelegeti intre voi... eu cred ca o sa iasa super excursia
ps. eu zic sa-ti pui carlig de remorcare pe c4 ca sa ai cu ce trage rulota aia

- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Ma baiatule dar cat sa mai fie fosta?? La itnalniri nu vii ca vine fosta la tine, in concediu pleci cu fosta, la mare pleci cu fosta etc etc..ceva pute!florinc4 scrie:Ms mult de sfat domnu Stefan...eu cand am sa plec va fi cu fratele meu cu prietena lui si cu fosta mea...P
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- commandorsteel
- PowerSteel
sunt mai multe "foste"... si acum le roteste pana gaseste ceva "actual" 

- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
la fel ca carligul de la rulota: E GROASA!!!! 
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
- florinc4
- Operat ESTetic
deci cu fosta ma inteleg cel mai bine, ca fratii, ne cunoastem cel mai bine...best friends
...na asa a fost sa fie
, va veni si actuala, momentan cand cu una cand cu alta....carcotasi mai sunteti....si revenind...mai am niste prieteni care au rulota si pot face cateva ture cu ea prin parcare....pe mine ma sperie putin greutatea rulotei sa nu depaseasca greutatea max autorizata, sau sa fie mai grea decat masina, adica sa necesit E-ul pt permis
....adica alti bani, personal nu m-as cara cu ea din Romania, ca la ce drumuri avem o fac praf pana ies...ideea de baza din ce am tot vaut eu, sa eviti un pic intrarea in orase cu ea, datorita manevrabilitatii. Eu am vazut cum se cupleaza decupleaza de carlig si e f easy, cat despre faptul ca trebuie sa stea dreapta in camping: un boloboc
...si 4 bucati de persoane cu muschiuletzi
ps multumesc de sfaturi
ps multumesc de sfaturi