am o intrebare legata de DVD pls help :(

Sisteme audio,DVD, Navigatie, etc..
Scrie răspuns
blink_blink
Numar Inmatriculare: dj-08-rxx

am o intrebare legata de DVD pls help :(

Mesaj de blink_blink »

as dori sa-mi montez un DVD 1 din ....nu de la citroen...ci din orice alta parte...am auzit insa ca o sa pierd toate comenzile masini...dar ar fi o solutzie pt a le pastra...stie cineva ce trebuie sa fac?
Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Re: am o intrebare legata de DVD pls help :(

Mesaj de Bogdan98 »

Exista adaptoare care iti pastreaza comenzile pe volan. Problema apare la acele setari care se fac numai de pe "tastatura" unitatii pe care o schimbi (data, etc) - setari pe care nu mai ai cum sa le faci dupa aceea. Exista si solutia sa inlocuiesti DVD-ul cu unitatea originala pentru cateva minute, cat sa faci setarile, si sa revii la DVD dupa.
Comenzile care exista pe volan, cu ajutorul acestui adaptor (specific pentru fiecare marca de dvd, cd) se vor pastra.
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
blink_blink

Mesaj de blink_blink »

ar fi super tare ...dar sti cumva de unde pot gasi adaptoare? :D....ms pt raspuns >:D<
Bogdan98
Citroen Fan

Mesaj de Bogdan98 »

In mod normal la firmele care se ocupa cu instalari de astfel de "scule". In zona la tine nu stiu pe nimeni care sa se ocupe, dar probabil nu ai adus DVD-ul din Ingusetzia :) ... cauta la firmele care instaleaza scule audio pe masini, ei ar trebui sa stie si sa poata sa aduca
blink_blink

Mesaj de blink_blink »

inca nu am luat dvd...pt ca am auzit de problema asta...si nu am stiut unde sa intreb...ms mult pt raspuns:D...o sa intreb atunci la firma unde am vazut dvd=ul....:)
Bogdan98
Citroen Fan

Mesaj de Bogdan98 »

Ori la ei, ori la firmele care monteaza. Sunt firme care aduc sculele dar nu fac si montajul. Si de multe ori astia sunt pe langa. Nu toti, dar o buna parte. Daca esti din Craiova cumva, cred ca te pot pune in legatura cu niste baieti
blink_blink

Mesaj de blink_blink »

de obicei asa se intampla....da sunt din craiova...ar fi super daca ai avea pe cineva pe aci :D...ms inca odata >:D< app...daca vrei potzi sa ma bagi in lista de mess...al.t_blink_blink
MaaS
Numar Inmatriculare: B 73 ZFB

Mesaj de MaaS »

Sigur ca se poate...un adaptor pentru un Pioneer, de exemplu, costa cam 100 de euro, tot ce trebuie sa faci e sa iti gasesti si DVD-ul ce este pregatit pentru comenzile masinii.
Eu mi-am montat pe masina un astfel de adaptor impreuna cu un Pioneer AVH-5000DVD si sunt foarte multumit de el.
Succes !!!!
Imagine
"Did you ever observe to whom the accidents happen? Chance favors only the prepared mind" - Louis Pasteur
Bogdan98
Citroen Fan

Mesaj de Bogdan98 »

@blink_blink, te caut maine, cand o sa fiu la munca, si incerc sa iti fac legatura cu baietii din Craiova.
blink_blink

Mesaj de blink_blink »

multzumesc baietzi...apreciez >:D< P.S. maaS cat a costat dvd tau? :-? si unde trebuie sa ma uit daca se potriveste pt comenzile masinii...eu am un C4 coupe 1.6.....
MaaS
Numar Inmatriculare: B 73 ZFB

Mesaj de MaaS »

Eu am dat pe el cam 1000 de euro dar asta cand a fost lansat. Acum vad ca a ajuns undeva la 2.600 lei.
Uite si un link: http://www.be-loud.ro/produse/DVD_-_TV_ ... H-5000DVD/" onclick="window.open(this.href);return false;
O sa mai ai nevoie si de un adaptor cablaj ca sa nu distrugi mufa originala a masinii:
http://www.be-loud.ro/produse/Integrare ... O_M465766/" onclick="window.open(this.href);return false;
Imagine
"Did you ever observe to whom the accidents happen? Chance favors only the prepared mind" - Louis Pasteur
blink_blink

Mesaj de blink_blink »

dap...am vazut pretzul cand a iesit...dar acum l=am gasit cu 450$ ...adica undeva la 13 mil si ceva...:D...acum sper sa stie baietzii de la service citroen sa-l si monteze...ca eu inca mai am garantzie la masina....ms pt raspuns >:D<
Scrie răspuns

Înapoi la “Audio&Navi”