B 89 TLE
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
-
white_vyper
- Numar Inmatriculare: ...
Re: B 89 TLE
Si eu am sami pun alta tapiterie din piele k la tipul cu vts sau ceva de genu care ea cazut camera la filmare de pe masina si ma ajunge vrio 500euro cu toc cu bord si volan.Dar vreau sa le demonstrez la cei de la fetcom suceava ca nu ei fac legea.Si au niste chesti de respectat.Eu am cu cine sa ma leg de ei si pe buna dreptate nu aiurea ca mi sa sculat mie.Tot oameni suntem si noi nu?Platim niste rate impozite etc.Uni avem societate si nu ne permitem sa ne batem joc de clienti,da ei da,de ce?Aiurica eu sunt fan citroen de un an poate sunt alti de mai mult dar eu incep sami pierd incriederea in citroen din cauza unui parlit de servis.E prima masina frantuzeasca din familie si taicamiu mia zis ca o sami para rau.Pana acum am avut numai germane cu exceptia unui pejo 206 sort penru curse care lam tinut 3luni.Eu am luat aceasta masina ca sa o modific incetu cu incetu.Poate va ajunge ca a lui sebastian nu se stie.Cu toate ca am fost luat putin la misto la inceput nu am renuntat sa mai postez pe acest forum.Si observ ca sunt oameni ff buni prin zona ca Aiurica si multi alti...
- Mihay
- Supermoderator
tu scrii acum de pe telefon? daca nu, te rog sa fii mai atent la modul de redactare-gramatica, sincer e "jenibil" cum ar zice unii. chiar daca scrii de pe telefon incearca sa o faci cat mai bine si corect. Cat despre masina lui Sebastian...nu stiu cum vreodata din 1.6 aspirat poti scoate mare branza, ca de apropiat cu ceea ce sustine sebastian ca are nu vei fi niciodata . Si daca tot zici ca vrei performanta, ai inceput cu stangul ingreunand-o cu Dynamatul care l-ai pus.
-
white_vyper
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
sincer mi-as dori sa reusesti in proiectul tau, insa parerea mea e ca ai plecat de la baza gresita, respectiv masina.
am mari dubii ca vei reusi un transplant de motor fara sa dispui de bani seriosi in cont.
si atunci daca i-ai avea...de ce nu i-ai folosit la achizitie.
in alta ordine de idei, pare ca ce ai pus pe masina e de calitate si costa bani multi, deci se poate!
acum ramane sa vedem ce hotarasti tu insa daca pleci pe un drum ca asta, trebuie sa fii sigur ca vei dubla probabil bugetul initial si vei avea parte de f multe probleme pe parcusrs.
am mari dubii ca vei reusi un transplant de motor fara sa dispui de bani seriosi in cont.
si atunci daca i-ai avea...de ce nu i-ai folosit la achizitie.
in alta ordine de idei, pare ca ce ai pus pe masina e de calitate si costa bani multi, deci se poate!
acum ramane sa vedem ce hotarasti tu insa daca pleci pe un drum ca asta, trebuie sa fii sigur ca vei dubla probabil bugetul initial si vei avea parte de f multe probleme pe parcusrs.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Zici de scaune, bord, usi, etc imbracate in piele cu 500e...eu ma indoiesc ca la suma aia e ceva ok calitativ.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
-
white_vyper
Posibil sa fie cum zici tu,eu astept sa vad cum arata pe masina unui amic din suceava.
-
white_vyper
Noroc de un cui in roata ca am observat ca cei de la citroen suceava (fetcom) nu au strans bine prezoanele la roti.Si am facut aproximativ 2000km de atunci.Puteam sa pierd rotile si cine era vinovat?Sper sa nu aud faze de genu ca se desfileteaza in mers...
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
f grav...dar asta e Romanica noastra...
ca o paranteza , cand mi`am luat masina din germania , era incaltata cu cauciucurile de vara , iar in spate mi`au pus un set de cauciucuri de iarna noi , montate pe jante de tabla... am mers pana in nurnberg cu rotile de vara cu 140-150 km / h ...toate buine si frumoase , nu tremura nimic. In Nurnberg acolo , fiind decembrie , am pus la un mini-service / vulcanizare rotile de iarna... mi le`au montat baietii si mi`au dat o foaie care era de fapt garantia la montare... in acea foaie scria ca sunt obligat sa revin la verificare dupa ce mai fac 50 de km... altfel nu dadeau garantie , fiind pe raspunderea mea...Ajuns in RO , primavara m`am dus sa pun rotile de vara la o vulcanizare de cartier , roti cu care mersesem 200-300 de km pe drumurile lor ( Germania )... `nea Gigel de la vulcanizare zice sa le echilibreze...ii spun ca nu e cazu` dar deja pusese o roata pe stand si l`am lasat sa`si faca de cap...la stand ,surpriza...n`a iesit 0
dar i`am spus ca ma grabesc si ca vin alta data la echilibrat... evident ca nu tremura de nici un fel volanul...
in concluzie si on topic , la noi trebuie sa mai verifici si tu daca`s rotile prinse bine , pe cand la altii iti dau garantie si in caz de se intampla ceva , ei isi asuma toata raspunderea...
ca o paranteza , cand mi`am luat masina din germania , era incaltata cu cauciucurile de vara , iar in spate mi`au pus un set de cauciucuri de iarna noi , montate pe jante de tabla... am mers pana in nurnberg cu rotile de vara cu 140-150 km / h ...toate buine si frumoase , nu tremura nimic. In Nurnberg acolo , fiind decembrie , am pus la un mini-service / vulcanizare rotile de iarna... mi le`au montat baietii si mi`au dat o foaie care era de fapt garantia la montare... in acea foaie scria ca sunt obligat sa revin la verificare dupa ce mai fac 50 de km... altfel nu dadeau garantie , fiind pe raspunderea mea...Ajuns in RO , primavara m`am dus sa pun rotile de vara la o vulcanizare de cartier , roti cu care mersesem 200-300 de km pe drumurile lor ( Germania )... `nea Gigel de la vulcanizare zice sa le echilibreze...ii spun ca nu e cazu` dar deja pusese o roata pe stand si l`am lasat sa`si faca de cap...la stand ,surpriza...n`a iesit 0
in concluzie si on topic , la noi trebuie sa mai verifici si tu daca`s rotile prinse bine , pe cand la altii iti dau garantie si in caz de se intampla ceva , ei isi asuma toata raspunderea...
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Mama frate e grav !!!
Cum nu ti-au strans bine prezoanele?
Da ce e frate acolo la Fetcom, bar de negri ?
Bafta, si ai grija cand mai treci p-acolo...
Toate bune
Cum nu ti-au strans bine prezoanele?
Da ce e frate acolo la Fetcom, bar de negri ?
Bafta, si ai grija cand mai treci p-acolo...
Toate bune
-
white_vyper
...........
...........Cine era vinovat?Eu ca am mers cu viteza?Asta a pus capac.Si cei 2000km au fost facuti in 3saptamani.
-
white_vyper
Eu am fost la citroen constanta si au zis ca imi schimba butonul la frana de mana pe garantie dar dureaza o saptamana.Mau sunat ca a venit comanda si leam zis ca o sa ajung la ei in 2 3 saptamani(avand niste probleme perioada respectiva).Asta se intampla pe 19august. Azi mau sunat si au zis ca nu se mai schimba pe garantie butonu la frana de mana pt ca e uzura prin exploatare...
(Cand e alba cand e neagra cu garantia lor)Presupun ca aceiasi chestie a patit si iacoban.Nu are rost sa fac si eu scandal pt ca nu se simnte nimeni.
-
white_vyper
- Cosma Adrian
- Numar Inmatriculare: SJ-45-ADY
Chiar sunt curios cum troncane o astfel de masina, daca mai troncane sau cum e sonorizarea. Da te rog niste detalii, impresii
C4 berlina, 1,6i ,16v (110cp),gri iceland
-
white_vyper
Insonorizarea sia meritat banii,zgomotele ciudate au disparut si sa atenuat zgomotul de rulare.Mai bine o sa faceti diferenta cand o sa vin cu ea in bucuresti.
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
cam cu cat s-a ingreunat masina?
se simte ca ar trage mai greu??
se simte ca ar trage mai greu??
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)