Primii 50.000 km cu C4Picasso.
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
Re: Primii 50.000 km cu C4Picasso.
mde.. e alegerea mea, intradevar... dar eu am cutie semiautomata cu padele la volan
... deci nu tai nimic. si asa, mie mi se pare fragila maneta de la schimbator 
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

-
crysfresh
2-0 la tine.Hai sa incercam sa le prelungim. 
Conduceti preventiv !
- commandorsteel
- PowerSteel
hai... ca sa te simti bine baga ce consum ai... 
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

-
crysfresh
Cel mai mult 7,7 in oras cu clima.
Cel mai mic 4,3 afara viteza max.110.
Cel mai mic 4,3 afara viteza max.110.
Conduceti preventiv !
- commandorsteel
- PowerSteel
mda... aici punctezi tu
eu am tot motorul de 1,6 hdi cu vreo 122 ponei, dar conserva mea e mult mai mare si mai grea decat a ta. la motorizare am gresit, dar am crezut ca ..... daca motorul este mic si consumul este la fel
si... m-am pacalit. mde... si xsara picasso-ul pe care-l mai am in batatura consuma cam cat a ta 
eu am tot motorul de 1,6 hdi cu vreo 122 ponei, dar conserva mea e mult mai mare si mai grea decat a ta. la motorizare am gresit, dar am crezut ca ..... daca motorul este mic si consumul este la fel

-
ciobilica
- Numar Inmatriculare: B82BMF
salut. cu al meu C4Picasso am ajuns in mai putin de un an la 45000 km. Pana acum probleme deosebite nu....decat becurile care se ard mult prea des....mai ales faza scurta. E cam nasol pentru ca de fiecare data pun iar cate un Philips nu mai stiu de care...si nu costa decat vreo 100 si ceva de lei setul. In rest...bagat benzina in loc de motorina - nu a patit nimic, decojit butonul ESP - schimbat in garantie...si cam atat. Sunt multumit de el si il alerg cat pot de mult. bafta
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Daca ai probleme cu Philips-urile, incearca altceva, sau mai bine, niste xenoane 
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Incearca sa pui Philipsuri normale, nu din alea Extreme Power.
La ei pe site scrie ca au putere mai mare dar si tin mai putin.
iar pe drumurile noastre filamentul ala mai fragil si asa e si mai chinuit de gropi deci...ia-ti becuri normale (Philips, Osram, ce vrei tu)
La mine Extreme Power au tinut 6 luni.
La ei pe site scrie ca au putere mai mare dar si tin mai putin.
iar pe drumurile noastre filamentul ala mai fragil si asa e si mai chinuit de gropi deci...ia-ti becuri normale (Philips, Osram, ce vrei tu)
La mine Extreme Power au tinut 6 luni.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
-
Dan pasare
- Numar Inmatriculare: B 35 DOX
Probabil ca Deese are dreptate, dar cred ca varianta cu xenonul e mai buna. Costa mai mult dar vei avea lumina mai buna, va rezista mai mult timp fara probleme, ( eu am de un an si jumatate si e ok) si ....arata si mai bine 
viewtopic.php?f=19&t=1547" onclick="window.open(this.href);return false;- commandorsteel
- PowerSteel
are dreptate pasare
. in plus, o sa vezi ce diferenta, in bine, este atunci cand o sa mergi pe ceata
asta a fost motivul principal ptr care am vrut xenoane pe masina
asta a fost motivul principal ptr care am vrut xenoane pe masina

-
ciobilica
asa e...pana acum am pus numa extreme power pt ca mi-a placut foarte mult cum se comporta si cate lumina fac. o sa incerc si cum spuneti voi.merci.
- commandorsteel
- PowerSteel
daca iti pui xenoane ar fi bine sa iti schimbi cumva si farurile, sa ai lupa la faza scurta sa nu-i chioresti pe ceilalti participanti la trafic. din pacate... nu am vazut nicaieri faruri aftermarket de picasso cu lupa 

-
ciobilica
poate e bine sau poate nu...dar cand vine vorba de xenon prefer pe cele din fabrica. daca nu a fost sa fie atunci prefer sa pun niste becuri bune care sa ma multumeasca cat de cat fara a face vreo comparatie cu xenon-ul. imi este de ajuns cand vad pe autostrazi xenon aftermarket pus doar de dragul pusului si care imi da dureri de ochi.
- commandorsteel
- PowerSteel
oricum, verifica si releele....poate din cauza lor se ard becurile 

-
ciobilica
am tot verificat.cica e totul ok. totusi inclin sa nu cred ca este totul foarte ok pentru ca geamul stanga fata (asta e o mica problema pe care am utiat sa o specific) cam face figuri. se inchide cam cand doreste dumnealui. mi-au schimbat in garantie intregul panou de comanda de pe usa soferului...pentru toate geamurile...si dumnealui, adica geamul, tot asa face. merge ce merge foarte frumos si normal si cand iti este lumea mai draga (adica cand ploua, cand mergi tare pe autostrada) nu se mai inchide. bine macar ca atunci cand opresc masina se inchide singur din telecomanda.