5 modele istorice Citroen in revista Maxim

Stiri,noutati, reclame etc
Reguli forum
Articolele din presa straina nu vor fi traduse in romaneste. Puteti folosi google translate daca nu va descurcati!
Mihay
Supermoderator

Re: 5 modele istorice Citroen in revista Maxim

Mesaj de Mihay »

Chiar tu sau Costin intr-un editorial sau intr-un raspuns catre un cititor de al vostru in care erati acuzati ca "nu ziceti nimic de rau de nimeni " ati subliniat faptul ca in Romania daca veti face asta nu veti mai avea ce testa deoarece dealerii si importatorii nu va vor mai da masini . Iti pot cauta revista , poate e chiar pe siteul vostru desi am impresia ca e mai veche .

Si acum 3-4 numere chiar cineva v-a scris (ati si publicat intrebarea si raspunsul) ca prea ati exagerat cu articolele laudative despre Citroen si la fel l-ati pus si pe acel cititor la zid !

LE: Voi sunteti cat de cat ok, dar unul dintre principalii adversari/concurenti ai vostrii chiar conditioneaza/refuza aparitiile in functie de bani oferitii .
chainsaw
Numar Inmatriculare: B-58-HDY

Mesaj de chainsaw »

chiar sa fie asa, Mihay, daca tu incepi sa zici de rau despre masini, ce importator crezi ca-ti mai da vreodata o masina la test? mie mi se pare ca top gear chiar sta ok la capitolul obiectivitate (in limitele in care se poate vorbi de asa ceva), citind intr-un numar ca nush ce dodge are un plastic oribil pe bord, si facandu-se continuu referire la Aqua - Barbie girl (life in plastic is fantastic).

cum sa supravietuiasca altfel o revista auto? poate doar sa fie detinuta de vreun magnat, care pur si simplu sa cumpere masinile ce vor fi testate ...

ca sa nu mai vorbim de faptul ca masinile ce fac titlul topicului sunt mandria citroen din toata existenta, mai sunt si vechi, ce ai vrea sa scrie de rau despre ele? ca ds prinde des rugina la contraaripa spate? un cititor inteligent, cand vede articolul despre acele masini, nu le va lega imediat de citroenul din zilele de azi. Deci nu cred ca se pune problema ca citroen si-ar face reclama gamei actuale, prin prezentarea unor masini de acum 50 de ani. Istoria citroen e fascinanta, face un bun subiect pentru un articol de calitate, intr-o revista de specialitate. daca ajuta si pe citroen la vanzari, sa zicem, care e problema? mai bine nu era trimis niciun jurnalist acolo, si nu mai citeam niciun articol?
2007 Citroën C4 VTR 1.6i 110cp
1988 Citroën BX 1.9 GTi 16V, 160cp ... din pacate, vandut.
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

nu era vorba de articolul asta ci de modul general , dar in fine e doar parerea mea . asa e cei care spun lucrurilor pe nume au mereu de pierdut, fie ca ziaristi ori ca oameni simplii . si eu am avut si o sa mai am de pierdut dar nu ma voi schimba
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Acelasi subiect, vizita la conservatorul Citroen, este tratat si in numarul curent din AutoShow (revista aia bilunara care costa ceva gen 3 lei) iar in numarul urmator al amintitei publicatii va fi un test cu un Citroen DS din 1969.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
Scrie răspuns

Înapoi la “C4/Citroen in Mass Media”