Criza financiara in Romania

Discutii despre orice va taie capul
Bogdan98
Citroen Fan
Marca si model masina: C4 1.6 e-HDI (nebotezat inca)

Criza financiara in Romania

Mesaj de Bogdan98 »

Citez tot de acolo, ca are mare dreptate omu':
Re: Lancer Evolution in dotarea Politiei Rutiere
Foooarte bine gandita miscarea.... si apropos de criza:
De unde vor avea benzina s-o "exploateze" dat fiind specificul masinii ????
Concluzia:
Nu va faceti mari sperante ca are BPR cu ce sa alerge (Cupra, Evolution din partea mea si Enzo sau Zonda...), intrucat la cotele de carburant alocate, doua intersectii... un boost pe ....200m si gata.....pa benzina....!!!
C4 1.6 e-HDI 110CP 5P Gris Fer = B 16 VBF
Mihay
Supermoderator

Re: Referitor la cand, cum si de ce poti fi oprit de agent

Mesaj de Mihay »

pai tot din sponsorizare probabil . ca bani de chirie,ore suplimentare,concediu,echipament nu se mai dau
Bogdan98
Citroen Fan

Mesaj de Bogdan98 »

Sincer, @Mihay, ceea ce se intampla cu Politia Romana, e de toata rusinea. Pentru cei de "sus", care fac magariile astea. Cum e nene posibil, sa reduci cheltuielile in halu' asta? Si unde? aaa.... daca era de redus la partea administrativa - eventual. Dar tocmai aici? La rutiera si la sectii? Ma uitam in seara asta la ceva stiri ... la nu stiu ce comuna, din 34 politisti, au ramas 2, din care unu e in concediu, si si-a depus si el cerere sa se intoarca acasa. Cum bine zicea seful de post, cu cine sa mai faci Judiciar? Cu Comunitarii?
Scuze de off, dar ... RUSINE!!!
Si nu este adresata celor care au iesit ieri in strada. Celor care au luat aceste masuri imbecile!
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

off topic complet, dar bine ca avem ministere cu sute de oameni care nu isi justifica sub nicio forma banii pe care ii iau, dar cand vine vorba de politie, unde se stie ca este o criza majora de personal, trimit acasa toti oamenii. din ce stiu eu mai mult de 35% din politistii din bucuresti sunt detasati din provincie. asta inseamna ca din vreo 25 de sectii de politie cate sunt in bucuresti (fara tf, rutiera, parchete si alte asemenea) inseamna ca putem inchide linistiti macar 8 sectii. prostia unor, bucuria altora (stiti bine la ce ma refer).
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Niste handicapati, acum am vazut ca fac restructurare, pai cum sa dai 500 000 pe indicatoare cu obiective turistice, si ii trimiti pe politisti acasa ca nu le mai dai bani de chirie!
Niste hoti ordinari
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
PsH
PasHa

Mesaj de PsH »

Bogdan, cred ca poti sa faci un split la topic.
Eu sunt de parere ca romania poate sa traiasca exclusiv din turism. dar ca sa ajungem la acest stadiu, trebuie sa avem o infrastructura exemplara.
parerea mea este ca in acest moment, existenta dnei Udrea nu se justifica (nici a celor 300+ de angajati din minister). frumos ar fi fost sa faca ei intai niste km de autostrada si dupa ce ajungeam in situatia in care traversam tara de la un capat la altul in cateva ore (nu zile cum se poate intampla astazi) infiintam noi marele minister al turismului.
pana una alta, daca vrei sa petreci un w/e placut la mare, ajungi mai repede la varna decat la constanta. nu vreau sa vorbesc de servicii ca ma apuca nabadaile...
totusi eu vad un lucru bun in ce se intampla in tara: daca o tinem asa, in cateva luni intram inevitabil in faliment ca tara (evident dupa alegeri). ue nu o sa permita asa ceva si o sa faca o miscare inteleapta, ne vor da bani in continuare, dar nu vom mai fi condusi de sleahta de hoti care au devalizat tara din 89 incoace ci de niste oameni din afara care vor fi interesati sa si faca ceva (a nu se intelege ca aia vor fi ingerasi).
peste tot se fura in draci, diferenta este ca patura de mijloc traieste suficient de bine incat sa nu ii deranjeze foarte tare. Pe principiul fura tata, daca eu am cu ce sa imi platesc ratele, sa imi fac concediul cam peste tot unde mi-as dori, am ce baga la ghiozdanel, nu ma deranjeaza foarte tare (este o chestie care nu au inteles-o politicienii mioritici si balonul cam sta sa explodeze...)
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

FMI a impus o reducere obligatorie de 0.80 % din PIB parca pana la sf anului. In momentul asta exista 1.400.000 de bugetari in tara. Calculele lor idioate conform carora daca vom sta acasa 10 zile lucratoare urmatoarele 2 luni se vor economisi 1, ceva mld. euro , aproape cat li s-a impus.

Calculul lui Moise Guran ( simpatic gagiu`) este urmatorul :

400 000 sunt sefi,sefuleti,etc . astia dati toti afara, ca oricum sunt cu sustineri mari din spate si isi vor gasi ( daca nu au facut plinul deja ) de munca fff lejer .

la restul de 1 mil sa li se creasca cu 30% salariile si dupa toate astea va reiesi o economie de 5 si ceva mld euro , mult mai mult decat prima varianta cu 10 zile acasa.
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Asta ar fi o varianta care stie toata tara ca ar fi mai rentabila pt a face econmie, dar nu o sa o vad punind-o in aplicare niciodata in Romania (cel putin partea cu marirea de 30 % la pulime), atita timp cit sintem condusi de rahatii de acum.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Re: Criza financiara in Romania

Mesaj de Bogdan »

Ma Mihay, unde ai vazut tu, sa se dea vreodata sefi afara? Nu stii ca intotdeauna curatenia incepe de jos?

Pai degeaba vine femeia de servici si zice, domne uite fara mine va mananca soarecii, imi fac treaba, de ce ma dai afara..si seful zice, ce domne ne trebuie noua femeie de servici,lasa ca suntem mai grijulii, aruncam la cos, ducem gunoiul fiecare, mai dam cu matura pe rand si aia e, o disponibilizam mai facem o economie...
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

asta cu 10 zile acasa pe luna mi se pare cel putin tragica , ca sa nu exacerez la ce se poate ajunge. un singur lucru mi-as dori, medicii macar sa nu-i trimeata , sa ia de la toti si sa le dea lor. daca si astia ii va trimite acasa va fi groaznic.
Bogdan98
Citroen Fan

Mesaj de Bogdan98 »

Sunt cateva domenii in care nu se poate aplica economia prin 6 ore: medicina (in special spitale, mai ales cele de urgenta), politie, pompieri si mai sunt si altele dar nu-mi vin acu' in minte.

Cum ar fi: apel la 112, veniti repede ca arde palatu victoria... nu se poate, pompierii azi lucreaza numai 6 ore.
Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

acum , cand lumea e crizata cu reducerile astea drastice ei vor sa-si asume raspunderea ptr legea aia unica de salarizare , unde prima oara TOOOOATAAAA LUMEA avea cresteri astronomice, si acum au taiat cu drujba :twisted:

conform noii grile
Agentii de politie sunt sub coeficientii MApN. Chiar si agentii de politie debutanti au sub coeficientii soldatilor si gradatilor voluntari.
Ag debutant = 1.50
Soldat = 1.50
Fruntas = 1.60
Caporal = 1.65
Vor sa isi asume raspunderea pe legea asta.

cum mama draq or echivala astia un soldat cu un agent care face si dosare penale si muuulte altele pe langa un soldat, care nu are scoala deloc si nu avem nici un razboi si sta toooata ziulica in unitate si face taras pe coate? :shock:

sa-l ia draq de stat, ca mai am 4 ani de contract cu el, dar daca se aduna 2 tampiti la Universitate eu voi fi al 3 lea :evil:
PsH
PasHa

Mesaj de PsH »

din ce spunea stimatul domn sarbu, nu o sa trimita oamenii acasa, ci fac apel la ei sa faca munca voluntara (deh momentan nu au cadrul legal pentru ineptia asta).
in alta nota, acum vreo 3 ani in corea de sud toti cetatenii au donat statului bijuteriile pe care le aveau, pentru a scoate tara dintr-o criza financiara. sunt curios care dracu este atat de prost sa faca ceva pentru statul asta si cu banii dati de noi sa isi umple buzunarele acesti stimati domni care ne conduc.
Imagine

Mihay
Supermoderator

Mesaj de Mihay »

sa mor de nu as lucra moka 2 luni daca mi`ar prezenta un plan viabil de refacere si sa-l prezinte un om care stie ce vb si este de incredere...dar sa vina Ciclopul sa ma roage sa lucrez moka...niciodata
bytzak
KamiKaze
Marca si model masina: Citroen C4 1.6HDI
Numar Inmatriculare: B-101-DXE

Mesaj de bytzak »

e o tampenie mare in tara asta.
toti aia mari au furat de i-a luat draq-ula. Sunt curios ce au facut cu banii de la inmatriculari de anii trecuti pana in prezent, ca numai de acolo acopereau cerintele FMI.
In strainatate nu da oamenii afara ca la noi. Acolo ii tin si cand decide cineva sa iasa la pensie sau sa plece in alta parte, postul acela este lichidat.
La noi: "sa dam afara muncitorii ca facem economie". Fac pe naiba ca asa termina economia tarii.
Udrea e umplutura. Sta sub biroul lui Basescu si ii "arata" miscarea turistica in sus si in jos.
In ASE ne-a aratat proful de economie cum ar trebui sa se actioneze in criza, ca ai noi fac total invers.Era ceva de genul: "Daca dam oamenii afara cat putem si oprim investiile, in MAXIM 10 ani tara e terminata total din punct de vedere economic." Adica putem sa plecam in alte tari ca aici nu va mai ramane nimic.
Si astia din Parlament de ce nu si-au redus numarul de posturi si salariile. Asa mi s-ar parea normal, ca la ce salarii se vehiculeaza acolo, traieste o familie de 4 timp de 1 an cu salariul unuia de pe 1 luna.
concluzia e urmatoarea: daca o tine tot asa, cred ca o sa-mi caut de lucru in afara tarii, ca in domeniul IT se cauta oameni in continuare.
C4 Coupe 2006 Enterprise 1.6HDi-92cp; EX
C4 Coupe 2007 SX VTR 1.6HDi-90cp (+30cp + FAP anulat ); EX
Ford Mondeo MK4 2010 2.0Tdci-115cp
Scrie răspuns

Înapoi la “Cafenea”