vand jante+anvelope pe 18 prindere 5x108 noi 800 euro setul complet
anvelopele sunt bridgestone 235/40r18 noi noute
pt poze dragos_vera@yahoo.com
jante fulg de nea 18 MONDEO noi + anvelope bridgestone 800 e
Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
-
dragos_vera
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
Re: jante fulg de nea 18 MONDEO noi + anvelope bridgestone 800 e
te rog pune poze.
asta e regulamentul, te rog nu te abate de la el....
stiu ca e usor sa arunci 2 fraze si sa speri sa vinzi dar asa e respectuos pt ceilalti mebri ai forumului.
multumesc!
asta e regulamentul, te rog nu te abate de la el....
stiu ca e usor sa arunci 2 fraze si sa speri sa vinzi dar asa e respectuos pt ceilalti mebri ai forumului.
multumesc!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
-
dragos_vera
http://www.themotorreport.com.au/wp-con ... -front.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
Dragos ce e asa greu sa pui o poza cu 4 anvelope....nu o poza luata de pe net.....
stiu ca ai inteles de prima data....e bine cand vinzi ceva aici nu?
avem o singura rugaminte...PUNE POZE REALE....
asa cum tie iti convine cealalta parte a regulamentului in care nimeni nu are voie sa iti spuna ca sunt scumpe sau ieftine asa te rog sa pui poze cu jantele reale.
multumesc!
stiu ca ai inteles de prima data....e bine cand vinzi ceva aici nu?
avem o singura rugaminte...PUNE POZE REALE....
asa cum tie iti convine cealalta parte a regulamentului in care nimeni nu are voie sa iti spuna ca sunt scumpe sau ieftine asa te rog sa pui poze cu jantele reale.
multumesc!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp