Deci vreau si eu sa imi cumpar suport de bicicleta... Ala, de deaspupra, sa pot sa ma duc si eu cu bicla la munte, sa dau jos din sunci..
Stie careva de unde sa imi iau? NU prea ma risc de la Metro sau compania, ca mi-e ca nu se potrivesc.. Stie cineva? Se potrivesc cele de 307 de plafon?
Stiu ca tre sa imi iau mai intai barele alea 2 si dupaia inca un suport ... Da de unde si cam pe la ce bani?
Vreau si eu suport de bicileta... De unde iau?
-
Adrian
- Membru 'tunat'
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Vezi ca mai e suport care se prinde in spatele masinii.. Am vazut o berlina cu asa ceva in spate!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
cosminnuss
- SeXy si Foarte Bun
- Numar Inmatriculare: B-15-DFK
merchandising, externalizare vanzari, sampling, hostess, backoffice
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
Ford Mondeo mk4, 2009, 2.0tdci, TitaniumX, neagra ca noaptea
-
murphy
-
bezz
suportul propriu-zis al bicicletei: iti recomand un thule, este in metro la 159 ron parca
barele de sustinere: ori la rack roof land (nu-s ieftini) ori la motorhome (bare thule, in otopeni, pe dreapta, al doilea bloc dupa flamingo); nu cred sa ai noroc cu barele de pejo, singurul mod de a incerca inseamna sa te intalnesti cu vreun pejofan detinator
cat despre suportul din spate, se monteaza pe carlig special de remorcare, nu cred ca-ti doresti un asemenea accesoriu pe masina si te aduce la aceeasi bani ca solutia cu bare
barele de sustinere: ori la rack roof land (nu-s ieftini) ori la motorhome (bare thule, in otopeni, pe dreapta, al doilea bloc dupa flamingo); nu cred sa ai noroc cu barele de pejo, singurul mod de a incerca inseamna sa te intalnesti cu vreun pejofan detinator
cat despre suportul din spate, se monteaza pe carlig special de remorcare, nu cred ca-ti doresti un asemenea accesoriu pe masina si te aduce la aceeasi bani ca solutia cu bare
just cruisin'
xs mk2 2.0 hdi 90hp 2004
xs mk2 2.0 hdi 90hp 2004
- silviuk
- Marca si model masina: C4 GP2
Re: Vreau si eu suport de bicileta... De unde iau?
Dar de suportii aia care se prind, cumva, pe interiorul usii de la portbagaj stie cineva ceva?
Am vazut la cateva masini (Clio, un Seat hatchback, Astra) si mi s-a parut foarte interesant.
Uitandu-ma pe site-urile producatorilor consacrati, nu am gasit nimic despre un eventual model compatibil cu C4, coupe sau berlina.
Avantajul ar fi in primul rand de ordin financiar, cu 3-400 RON rezolvand 2-3 biciclete.
Am vazut la cateva masini (Clio, un Seat hatchback, Astra) si mi s-a parut foarte interesant.
Uitandu-ma pe site-urile producatorilor consacrati, nu am gasit nimic despre un eventual model compatibil cu C4, coupe sau berlina.
Avantajul ar fi in primul rand de ordin financiar, cu 3-400 RON rezolvand 2-3 biciclete.
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
daca esti din bucale, du-te la decathlon . au acolo mai multe modele de suporturi de biciclete. am vazut un model care se monteaza pe rotula de la carligul de remorcare si tine vreo 3 biciclete...
il gasesti aici: http://www.decathlon.ro/html/magazin-bucuresti.html
in plus... te poti plimba prin magazin cu ce-ti place, poti sa te joci tenis, baschet... orice
il gasesti aici: http://www.decathlon.ro/html/magazin-bucuresti.html
in plus... te poti plimba prin magazin cu ce-ti place, poti sa te joci tenis, baschet... orice
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- silviuk
- Marca si model masina: C4 GP2
Multumesc pentru sugestie, dar caut ceva in genul asta:
http://www.montblancuk.co.uk/products/cycle/red/h3.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Ideea e sa nu mai cumpar carlig sau bare de portbagaj. Asa ceva n-am vazut la Decathlon.
Chiar sunt curios daca a folosit cineva ceva de genul asta si daca poate oferi detalii.
P.S.: Cunosc Decathlonul, de vreo cativa ani sunt mare fan al produselor lor. Chiar l-am si recomandat aici, pe forum
http://www.montblancuk.co.uk/products/cycle/red/h3.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Ideea e sa nu mai cumpar carlig sau bare de portbagaj. Asa ceva n-am vazut la Decathlon.
Chiar sunt curios daca a folosit cineva ceva de genul asta si daca poate oferi detalii.
P.S.: Cunosc Decathlonul, de vreo cativa ani sunt mare fan al produselor lor. Chiar l-am si recomandat aici, pe forum
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
mde.. ala care se monteaza pe carligul de remorcare este cam la fel 
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)