C4-ul... MEU
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Bai frate... e al doilea thread ca lungime din subforumul "C4-ul tau" iar masina nici nu exista inca. 
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
-
Ovidiu
- El_Rey
- Marca si model masina: AUDI A6 2013 2.0TDI
VW POLO 2007 1.4i - Numar Inmatriculare: BXX5EBI
- silvius
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
La cat a asteptat masina, cred ca pana vineri deja se duce la prima revizie

Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
Olivia
Sunteti geniali, va ador...
N-o mai lungesc A VENIT SI AM LUAT-O SI AM CONDUS-O si ne-am imprietenit din prima...
Si am facut asa: am invitat-o la masa... i-am dat sa manance 50 litri de OMV100... cum a zis mituc... si e cam pofticioasa... poate se ingrasa... insa o alerg, isi revine... sufletul conteaza, vorba ceea...
Apoi, de fapt inainte de masa i-am luat cadouri... de la parintii ei... niste covorase ca sa o tina curata... niste litri de lichid de parbriz ca sa ma vada mai bine... triunghi, trusa si extinctor... ca sa se simta in siguranta... si deja cand vroia nenea ala sa imi bage pe gat si o miniatura de C4 am zis ca o invat prost... si am zis pas. E prea tanara ca sa aiba copii....
Lisa sau Carmina, imi ziceati ceva de priviri... masina asta hipnotizeaza... pe bune... doi au iesit pe geam... e o nebunie...
Se comporta minunat... radioul se aude excelent... eu zambesc tamp...
Avea 3 km la bord, asta apropos de posturi cu prea multi km facute cu ele, inainte de livrare.
Am ales esenta de bambus.
Dupa scandal... acum la livrare mi-au montat plasa de bagaje, mi-au fixat toate cadourile in ea, mi-au pus covorasele si la un mom dat stergea unu cu un servetel o mini pata de picatura uscata de apa de pe geam... criminal
Ce sa zic... abia astept sa vina weekendul... ziceam ca ma linistesc si dorm, insa o sa ies mai incolo... macar inca cativa km.
Ah. Si sa va zic de amica mea... cu care am mers sa o iau...
Ea are un X5. Nu comentam, nu intram in detalii.
In mom in care am lasat-o sa intre in ea si sa se joace... nu mai puteam sa o dau jos... i-a placut la nebunie... apoi mergeam eu in fata si ea in spate si se enerva... (vorba vine), spunea ca toata lumea se uita. Nu la a ei...
A si a zis ca ma si prinde foarte bine.
As mai scrie... dar si asa e lung topicul.
A....
Vroiam sa va fac poza cu ea la livrare, si cu fundul domnului care imi fixa plasa. Dar a zis amica mea ca... nu se cade. Si nici nu v-ar fi interesat... sunteti 99% baieti...
Si ce fund frumos are fulgerasul... geez...
Va pup
N-o mai lungesc A VENIT SI AM LUAT-O SI AM CONDUS-O si ne-am imprietenit din prima...
Si am facut asa: am invitat-o la masa... i-am dat sa manance 50 litri de OMV100... cum a zis mituc... si e cam pofticioasa... poate se ingrasa... insa o alerg, isi revine... sufletul conteaza, vorba ceea...
Apoi, de fapt inainte de masa i-am luat cadouri... de la parintii ei... niste covorase ca sa o tina curata... niste litri de lichid de parbriz ca sa ma vada mai bine... triunghi, trusa si extinctor... ca sa se simta in siguranta... si deja cand vroia nenea ala sa imi bage pe gat si o miniatura de C4 am zis ca o invat prost... si am zis pas. E prea tanara ca sa aiba copii....
Lisa sau Carmina, imi ziceati ceva de priviri... masina asta hipnotizeaza... pe bune... doi au iesit pe geam... e o nebunie...
Se comporta minunat... radioul se aude excelent... eu zambesc tamp...
Avea 3 km la bord, asta apropos de posturi cu prea multi km facute cu ele, inainte de livrare.
Am ales esenta de bambus.
Dupa scandal... acum la livrare mi-au montat plasa de bagaje, mi-au fixat toate cadourile in ea, mi-au pus covorasele si la un mom dat stergea unu cu un servetel o mini pata de picatura uscata de apa de pe geam... criminal
Ce sa zic... abia astept sa vina weekendul... ziceam ca ma linistesc si dorm, insa o sa ies mai incolo... macar inca cativa km.
Ah. Si sa va zic de amica mea... cu care am mers sa o iau...
Ea are un X5. Nu comentam, nu intram in detalii.
In mom in care am lasat-o sa intre in ea si sa se joace... nu mai puteam sa o dau jos... i-a placut la nebunie... apoi mergeam eu in fata si ea in spate si se enerva... (vorba vine), spunea ca toata lumea se uita. Nu la a ei...
A si a zis ca ma si prinde foarte bine.
As mai scrie... dar si asa e lung topicul.
A....
Vroiam sa va fac poza cu ea la livrare, si cu fundul domnului care imi fixa plasa. Dar a zis amica mea ca... nu se cade. Si nici nu v-ar fi interesat... sunteti 99% baieti...
Si ce fund frumos are fulgerasul... geez...
Va pup
Fulgerasul Negru WTF
Coupe 1.6i 16v 110CP IcePack, Noir Obsidien
+ optionalele disponibile
VENI, VIDI... Hopelessly in love.
How many of you believe in psycho-kinesis? Raise my hand.
- silvius
-
Olivia
Haha Silvius,
Pe cuvant ca citeam replyurile si ma gandeam la ala cu "silvius prooommmiiiiitttiiii"
Acum ca stau sa ma gandesc, legat de ce zicea shomoyogue.
de martea trecuta pana azi... tot o sapt e. excludem marti. ziua platii.
deci am fost si eu norocoasa?
si daca da, ce m-am vaitat atat?
a, din cauza promisiunilor ats-ului.
ok.
vina lor
Pe cuvant ca citeam replyurile si ma gandeam la ala cu "silvius prooommmiiiiitttiiii"
Acum ca stau sa ma gandesc, legat de ce zicea shomoyogue.
de martea trecuta pana azi... tot o sapt e. excludem marti. ziua platii.
deci am fost si eu norocoasa?
si daca da, ce m-am vaitat atat?
a, din cauza promisiunilor ats-ului.
ok.
vina lor
Fulgerasul Negru WTF
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Amica cu GTI, amica cu X5...pai sa-mi faci si mie cunostiinta cu ele
Si acum serios vorbind, prea tare descrierea facuta de tine..se vede ca lucrezi cu copiii!! Sa o stapanesti sanatoasa fara nici un fel de incidente, si cat mai putine drumuri la ATS!
Si acum serios vorbind, prea tare descrierea facuta de tine..se vede ca lucrezi cu copiii!! Sa o stapanesti sanatoasa fara nici un fel de incidente, si cat mai putine drumuri la ATS!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013

-
Olivia
-
Lisa
- Sharky Boy
- Numar Inmatriculare: B-03-LIS
ha ha!!!! s-o stapanesti sanatoasa! dak e un lucru pe care nimeni nu-l poate contesta (decat invidiosii cu golfuri) e k c4 arata bestial!!!!!!
sa incerci si ylang ylang...mie mi se pare k miroase cel mai bine.
boticul e intr-adevar hipnotizant...iar fundul
....imi pare rau pt megane shake it...dar l-a luat de la o posta...
olivia...imi creste inima knd citesc post-urile tale...
mai exista si "soferitze" care isi iubesc fiarele...nu doar EI....
astept flash-uri prin trafic...don't let me down!
ps....ai grija cum "uzi" mashina...knd am adus mashina sa o vada si ai mei "buni" amici...erau pregatiti cu cateva sticle de sampanie...sa o inauguram k la vapoare!!!
sa incerci si ylang ylang...mie mi se pare k miroase cel mai bine.
boticul e intr-adevar hipnotizant...iar fundul
olivia...imi creste inima knd citesc post-urile tale...
astept flash-uri prin trafic...don't let me down!
ps....ai grija cum "uzi" mashina...knd am adus mashina sa o vada si ai mei "buni" amici...erau pregatiti cu cateva sticle de sampanie...sa o inauguram k la vapoare!!!
B-03-LIS C4 coupe 1.4 VTR 90cp - "SHarky Boy"