Consum motoare diesel

Cum se comporta C4-ul tau de-a lungul timpului,cat consuma,iti mai place, nu-ti mai place etc
Scrie răspuns
basy
Praz Racing Team

Mesaj de basy »

Este din 2004 sau 2005. Masina zicea ca e mult mai silentioasa si nu tremura cu Euro 4 pe cand cu Euro 5 tremura ceva mai mult. Sa nu uit, consuma mai mult cu Euro 5, dar ca performante dinamice nu e nici o diferenta.
Am facut plinul aseara cu Efix. Nu am remarcat nici o diferenta fata de Euro 4 de la Petrom, dar din ce am inteles diferenta ar fi ca ar curata mai bine prin motor. Astept inca pareri despre Efix diesel Euro4.
basy
Praz Racing Team

Mesaj de basy »

A mea a consumat 7,3 consum exclusiv in oras cu multe plecari la rece si o medie de 19 km/h. Pana acum cateva zile aveam media de 6,9. Consumul l-am facut cu ultimul plin de sambata seara pana azi. :D
alecu260579

Mesaj de alecu260579 »

medie de 19km/h e chiar bine....inseamna ca ai mers chiar mult..sau practic constant in a 3-a si a 4-a....

pe unde sunt aceste zone mirifice in bucuresti?
1,6 Hdi coupe rouje lucifer 110CP, Champion
vladutzuuu

Mesaj de vladutzuuu »

Eu am la a mea acum un consum de 9. Dar au fost zile cand a fost ger in care imi consuma si 10,5...
:shock: Mai bine luam o benzinara decat diesel ca si asa s-a facut motorina 3,75 lei :x
DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Mesaj de DMX »

Cand tie iti consuma 10 % 16.HDI unuia cu benzina 1.6 ii consuma minim 13-14% sunt convins de chestia asta ,oricat m-ar contrazice altii .
vladutzuuu

Mesaj de vladutzuuu »

Perfect de acord cu tine, poate sa consume chiar mai mult. Daca imi lua mie dacia atunci cand era cald vreo 10%.
Dar totusi, nu e putin cam mult pentru diesel? Ma asteptam la un consum de 8, hai poate maxim 9 in nebunia asta din Bucuresti. Dar chiar asa 10,5? Eu zic ca e deja exagerat.
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Depinde pe unde mergi si cit arzi gazul pe loc.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
basy
Praz Racing Team

Mesaj de basy »

alecu260579 scrie:medie de 19km/h e chiar bine....inseamna ca ai mers chiar mult..sau practic constant in a 3-a si a 4-a....

pe unde sunt aceste zone mirifice in bucuresti?
Numai pe stradutele laturalnice si pe liniile de tramvai. :D :lol:
Citroen C4 Coupe 1.6 HDI 110 alb
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Sfatul meu este sa ai grija cu liniile de tamvai:

1. Am 5 prieteni pana acum care au ramas fara permis pt depasire de coloana
2. Stiu destule cazuri de explozii de la liniile de tramvai.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
basy
Praz Racing Team

Mesaj de basy »

Shadow scrie:Sfatul meu este sa ai grija cu liniile de tamvai:

1. Am 5 prieteni pana acum care au ramas fara permis pt depasire de coloana
2. Stiu destule cazuri de explozii de la liniile de tramvai.
Stiu ca e belea mare cu treaba asta dar eu merg in limitele regulamentului (art. 103). Cel putin in marea majoritate a timpului. :D

P.S. Trecerile la liniile de tramvai pot sa spun ca ma dispera si cel mai nasol este ca nici nu ai pe unde sa le ocolesti. Cred ca aceea este principala cauza a mult hulitilor "greierasi".
vladutzuuu

Mesaj de vladutzuuu »

Spre surprinderea mea nu merg foarte mult prin aglomeratie. Am biroul la Semanatoarea si nu iau in picioare nebunia dinspre centru.
Plus ca acest consum de 10 litrii l-am obtinut dupa Revelion. Atunci cand nu erau f multe masini care se plimbau prin Buc. So...
Adevarul e ca merg putin cam tare dar mi se pare un consum putin exagerat.
basy
Praz Racing Team

Mesaj de basy »

Din punct de vedere al consumului/forjei a mea este foarte ciudata. Daca o iau la omorat noaptea cu schimbat frecvent la 4000+ incepe sa imi creasca autonomia fata de mersul normal prin aglomeratii nu foarte mari, so... wtf???
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

Consumul depinde mai mult de cat de mult te folosesti de inertie. Cu alte cuvinte, daca franezi mult o sa ai si consum mai mare si exact asta se intampla in aglomeratie.
Cand accelerezi mai sportiv consumul nu creste semnificativ, decat in cazul in care accelerezi mai mult decat e nevoie si franezi des.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
alecu260579

Mesaj de alecu260579 »

Numitima toma necredinciosu...dar 19km/h medie in bucuresti mi se pare chiar greu...de facut in bucuresti..asta daca nu ai sansa sa ajungi cat de cat pe zone de bulevarde lungi si in zile de weekend in care sa fi singur prin oras...si sa dai si 70-90 km/h. La fel...si faza cu 5 carnete luate....mi se pare aproape imposibil...unde ai vazut asa ceva? cred ca numai de dragu de a vedea ca-i ia unuia carnetul...la faze de astea as circula pe acolo...
nu stiu...mi se pare chiar aiurea..cand tu circuli cat de cat corect...in coloana...iar din cazua ca cativa depasesc coloana....se circula chiar mai prost decat daca am sta toti in coloana....dar asta suntem noi ca natie...
despre consum..ultimii 100km s-au stabilizat la 10.0 la suta, pe diesel...
1,6 Hdi coupe rouje lucifer 110CP, Champion
danio
Numar Inmatriculare: IL-16-TOX

Mesaj de danio »

:shock: Ma uimiti cu consumurile astea de 10% pe 1.6 HDI 110 CP. La mine nu a sarit niciodata de 7.5% si merg 90%numai in Bucuresti si nu merg la consum deloc.
C4 coupe 1,6 HDI 16v 110Cp Champion - Alb IL-16-TOX
Scrie răspuns

Înapoi la “Jurnal de Bord”