Consum motoare diesel
- basy
- Praz Racing Team
Este din 2004 sau 2005. Masina zicea ca e mult mai silentioasa si nu tremura cu Euro 4 pe cand cu Euro 5 tremura ceva mai mult. Sa nu uit, consuma mai mult cu Euro 5, dar ca performante dinamice nu e nici o diferenta.
Am facut plinul aseara cu Efix. Nu am remarcat nici o diferenta fata de Euro 4 de la Petrom, dar din ce am inteles diferenta ar fi ca ar curata mai bine prin motor. Astept inca pareri despre Efix diesel Euro4.
Am facut plinul aseara cu Efix. Nu am remarcat nici o diferenta fata de Euro 4 de la Petrom, dar din ce am inteles diferenta ar fi ca ar curata mai bine prin motor. Astept inca pareri despre Efix diesel Euro4.
- basy
- Praz Racing Team
-
alecu260579
-
vladutzuuu
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
-
vladutzuuu
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Depinde pe unde mergi si cit arzi gazul pe loc.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- basy
- Praz Racing Team
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
- basy
- Praz Racing Team
Stiu ca e belea mare cu treaba asta dar eu merg in limitele regulamentului (art. 103). Cel putin in marea majoritate a timpului.Shadow scrie:Sfatul meu este sa ai grija cu liniile de tamvai:
1. Am 5 prieteni pana acum care au ramas fara permis pt depasire de coloana
2. Stiu destule cazuri de explozii de la liniile de tramvai.
P.S. Trecerile la liniile de tramvai pot sa spun ca ma dispera si cel mai nasol este ca nici nu ai pe unde sa le ocolesti. Cred ca aceea este principala cauza a mult hulitilor "greierasi".
Citroen C4 Coupe 1.6 HDI 110 alb
-
vladutzuuu
Spre surprinderea mea nu merg foarte mult prin aglomeratie. Am biroul la Semanatoarea si nu iau in picioare nebunia dinspre centru.
Plus ca acest consum de 10 litrii l-am obtinut dupa Revelion. Atunci cand nu erau f multe masini care se plimbau prin Buc. So...
Adevarul e ca merg putin cam tare dar mi se pare un consum putin exagerat.
Plus ca acest consum de 10 litrii l-am obtinut dupa Revelion. Atunci cand nu erau f multe masini care se plimbau prin Buc. So...
Adevarul e ca merg putin cam tare dar mi se pare un consum putin exagerat.
- basy
- Praz Racing Team
-
nero
- Robotizat
Consumul depinde mai mult de cat de mult te folosesti de inertie. Cu alte cuvinte, daca franezi mult o sa ai si consum mai mare si exact asta se intampla in aglomeratie.
Cand accelerezi mai sportiv consumul nu creste semnificativ, decat in cazul in care accelerezi mai mult decat e nevoie si franezi des.
Cand accelerezi mai sportiv consumul nu creste semnificativ, decat in cazul in care accelerezi mai mult decat e nevoie si franezi des.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
-
alecu260579
Numitima toma necredinciosu...dar 19km/h medie in bucuresti mi se pare chiar greu...de facut in bucuresti..asta daca nu ai sansa sa ajungi cat de cat pe zone de bulevarde lungi si in zile de weekend in care sa fi singur prin oras...si sa dai si 70-90 km/h. La fel...si faza cu 5 carnete luate....mi se pare aproape imposibil...unde ai vazut asa ceva? cred ca numai de dragu de a vedea ca-i ia unuia carnetul...la faze de astea as circula pe acolo...
nu stiu...mi se pare chiar aiurea..cand tu circuli cat de cat corect...in coloana...iar din cazua ca cativa depasesc coloana....se circula chiar mai prost decat daca am sta toti in coloana....dar asta suntem noi ca natie...
despre consum..ultimii 100km s-au stabilizat la 10.0 la suta, pe diesel...
nu stiu...mi se pare chiar aiurea..cand tu circuli cat de cat corect...in coloana...iar din cazua ca cativa depasesc coloana....se circula chiar mai prost decat daca am sta toti in coloana....dar asta suntem noi ca natie...
despre consum..ultimii 100km s-au stabilizat la 10.0 la suta, pe diesel...
1,6 Hdi coupe rouje lucifer 110CP, Champion
-
danio
- Numar Inmatriculare: IL-16-TOX