Buna dimineata.

M-am cam obisnuit sa beau cafeaua de dimineata pe aici pe la voi. Si pe cea de pranz si uneori pe cea de seara... dar sa nu intram in detalii.
Carmina, am putea face ceva si mai smecher, de genul o intalnire in loc de Casa Poporului, la Ploiesti... si sa fie cu plecare impreuna obligatorie... sa luam soseaua cu asalt

(asta mai incolo, dupa ce mergem noi la cafea de cateva ori

)
Mugurel... chiar o speli zilnic? ....si o dai cu Bvlgari? ...si de mine va luati???
super, keep it up... chiar e o idee buna cu parfumul... cred ca i s-ar potrivi fulgerasului un... D&G Light Blue...
Sebi, sper sa isi dea drumu la 'voce', cand mi-a taiat un domn plin de elan, de genul celor cu doua maini pe volan, spate adus spre parbriz, sprancene incruntate si limba in coltul gurii calea... am apasat cat puteaaaaaaam si fulgerasul meu... abia a piuit...
eduardo... vai ce ma bucur... ai vazut-o dadada ea era.
E? a fost politicos? statea cu spatele drept?!??
Ieri pe ipatescu, parca asa se numeste, de la victoriei la romana, am mers in fata unei dre pe care o vedeam ca are c4... gris fer, nr de ilfov. vbeam amandoua la tel... nimic palpitant. cand am ajuns in rondul de la romana sa intram pe dacia... am ajuns una langa alta. ne-am uitat una la alta, ne-am zambit... si i-am zis din varful buzelor: 'ce masina frumoasa ai' si ne=am 'thums up' uit

. avea coupe
@Bogdan... nu ma mai anunta ca am replyuri si nu am oprit urmarirea, ce pot sa fac? (in afara de a vizita mai des fara notificare

)
PS: am observat ca tot alternez... cand ii zic 'ea' (de la masinuta) cand ii zic 'el' (evident, de la fulgeras). ametitor. dar ati inteles voi...